DeaKeN
Aktif Üye
- Tepki
- 263
- İsim
- Cemil Köroğlu
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
ben bekarım o konuda rahatım ama merak ediyorum. 3+1 evlerin çoğu genelde de 1 oda veya salon kullanılmaz bisikletin orda etrafı batırmayacak şekilde durması niye rahatsız ediyo. ne zararı varki yani gerekçeleri ney. bu genel bi soru bu arada sizi alıntıladım ama
4+1 evde oturuyorum eşimle ikimizdik son 5 ay a kadar , şimdi 2 üyemiz daha var 4 bireyiz. Şu sıralar bi kaynatmayla balkona aldım yol bisikletini ve o cesaretle @Sadettin Z. den duvar askısı aldım. Henüz operasyonu yapamasam da bir gün bir duvarı delip önce yol u sonrasında mtb yi asacağım nasipse. Umudum var
Bir an ,yeni uyanmamın etkisiyle ,o koşu bandımsı şeyi, idam sandalyesi gibi gördüm ve şaşırdım.Dün geceki iletimden sonra aldığım gazla hedef Kızılduvar diyerek eşime de birşey belli etmeden Şafak Operasyonu nu gerçekleştirdim verdim duvara matkabı
252020 dosyayı görüntüle252019 dosyayı görüntüle
O zaman iyi birkaç kilitle max güvenlik sağlar. Biz demire kaynaklasak, bisikleti yine kaynaklı olduğu demiri kesip çalarlar ama sizin doğalgaz borusuna taşlama makinasıyla dalacak hırsızın suyuna ertesi sabah ekmek banılırOdada ve balkonda yer olmadığı için doğalgaz borusuna emanet
İnşAllah fark etmez.🤣Dün geceki iletimden sonra aldığım gazla hedef Kızılduvar diyerek eşime de birşey belli etmeden Şafak Operasyonu nu gerçekleştirdim verdim duvara matkabı
252020 dosyayı görüntüle252019 dosyayı görüntüle