Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Bisikletini bu şekilde (arka tekerlek desteksiz, havadayken) muhafaza edip ön jantla ilgili sorun yaşayan oldu mu? İçime bir kurt düştü. :hımm:

O bisikletin üstüne siz oturuyorsunuz ve tekerlere sizin ağırlığınız yayılıyor, kasislere çukurlara giriyorsunuz o jant bana mısın demiyor, bisikletin kendi ağırlığı ise sadece 10-15 kg arası sizce o noktadan asılı olması bir zarar verir mi :)

Ben de dikine asacağım

Fabrikada doğalgaz borusuna kilitliyorum, evde apartman girişinde bina içine kilitliyorum. Hırsızın benim apartmanıma girip, bisikleti hedef alması olasılığı çok düşük gibi geldiği için biraz kumar oynuyorum ama iki farklı zincir ile kilitliyorum. Her gün 5. kata çıkartma imkanım yok.

WhatsApp Image 2021-05-22 at 13.28.41.jpeg
Sabah 8 akşam 9 çalışıyorum işe geldiğimde yandaki boş dükkanın kapısına kitlerim eve gittiğimde kapalı otoparkda duruyor. Bu arada çalıştığım semt çok sıkıntılı seleyi her an çalarlar diye diken üstündeyim :)

Hocam güneşin özellikle bisikletinizin lastiklerine ve boyasına vereceği zararı mutlaka biliyorsunuzdur,ben olsam güneşe koymak zorundaysam en kötü bir örtüyle güneşi keserdim :harika:
Yandı hocam zaten bir tarafı renk soldu zaten gözümdende çıktı bisiklet şimdi örtüsü var ama en baştan yaktım

Kapalı garaj büyük nimet. Ürgüp'te evlerin çoğunda kapalı garaj var. Bisikletleri gönül rahatlığıyla garaja koyabiliyorum.
Elimde birkaç tane orijinal tahta var. El yapımı askı aparatı yapmak istiyorum. Var mı tavsiye?

4 kat elimde çıkartıp odama koyuyorum. Gözümün önünde olmayınca huzursuz oluyorum. Arada ''Evi ahıra çevirdiniz'' Diye azar işitsemde, müsaade ediyorlar. :D
IMG_20210521_211747.jpg

Kapalı garaj büyük nimet. Ürgüp'te evlerin çoğunda kapalı garaj var. Bisikletleri gönül rahatlığıyla garaja koyabiliyorum.
Elimde birkaç tane orijinal tahta var. El yapımı askı aparatı yapmak istiyorum. Var mı tavsiye?
Cidden mi? Ben nevşehir deki genel ev yapısının müstakil olduğunu biliyorum ama cidden hepsinde kapalı garaj varmı?

• Beğen
Tepkiler: Kadirhan
@Furkan38 Bir Avanoslu olarak bende şaşırdım. Avanos'ta dahi sonradan yapılan müstakil evlerde nadir kapalı garaj var. Demek ki hiç dikkat etmemişiz.

2 sene balkonda durdu. Sonra hanım balkonu çicek bahçesine çevirdiği için bisiklet de çok yer kapladığı için oturma odasına aldık :)
Linkteki üründen almayı düşünüyorum ama çamurluk sıkıntı olur mu bilemedim.

(link)

IMG20210522171514.jpg

Fabrikada doğalgaz borusuna kilitliyorum, evde apartman girişinde bina içine kilitliyorum. Hırsızın benim apartmanıma girip, bisikleti hedef alması olasılığı çok düşük gibi geldiği için biraz kumar oynuyorum ama iki farklı zincir ile kilitliyorum. Her gün 5. kata çıkartma imkanım yok.
Valla bizim evde asansör yok ve 5. katta oturuyorum MTB 'yi de, yolu da her gün 5. kata odama çıkarıp duvara asıyorum. İlk kaliteli Meridamı aldığımdan itibaren taşıyorum çünkü viteslerle vb. oynuyorlar.
ben yaptım istediğin yazıyı yazarız pdf atarım sana sen çıktı aldırırsın.
Forza ve Speed 'den kasıt nedir ?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Biraz abartmış olabilirim :D evde tamir ve bakımları yapıldı yeni formalar sipariş edildi geceleri işe gidip gündüz izliyorum şuanlık haftaya sezonu geçte olsa açıyorum şimdilik annemi kandırabildim evde durmaları için :))FDBD4AA7-7B0A-4905-8A8E-527140ACF9A6.jpeg

evin içinde mağlum bahçemiz garaj yapma imkanımız var ancak geçen atm den para çekerken bile çalınmaya çalışılınca evin içine koyarak tüm önlem metodlarını devre dışı bıraktım :)

Çocukken bisikletim, sürekli gittiğim tamircinin arkamdan birilerini göndermesiyle apartman girişinden çalınmıştı. İnsaflı hırsız, aldığı bisikletimin yerine üç tane doğalgaz borusunu kaynatıp jantımsı bir şeyler takmış, onu bıraktırmış. Tabi o zamanlar babamdan çok gördüğüm için bisikletçiyi, bi güven oluşmuş ister istemez.

Çocukluğunda bu travmayı yaşayan birisi olarak, dördüncü kata, kendi odama koyuyorum.

Geri