expelliarmus7
Üye
- Tepki
- 167
- İsim
- Metin
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Çok mu iyi. Bu ne şiddet, bu ne çıldırmışlık. Adam düştü yere suratına tekme atmak nedir.hahaha çok iyi
Ben bunu uygulayan bir adamı görsem yemin ediyorum dayaktan bayılana kadar döverim. Bisikletliden bahsediyorum. İnsanlar bakıyor hiç bir şey yapıyorlar nasıl bir şey bu ya. Sinirim bozuldu.
hiç unutmam küçükken bisikletime tekme attı diye bi çocuğu dövmüştüm.Çok mu iyi. Bu ne şiddet, bu ne çıldırmışlık. Adam düştü yere suratına tekme atmak nedir.
Adam resmen sinirimi bozdu.
O şiddete başvuran evrimleşmemiş leş yaratığa şiddet uygulamak, evrimin önceki aşamalarını hatırlamak olduğundan o sınıfta değerlendirilmez ama di mi 😇Adam resmen sinirimi bozdu.
Bir tane vurdun (o bile yanlış), yerde sürümek, yüzüne tekme atmak nedir ya!
Evrimleşememiş leş yaratık.
Beyni gelişmemiş insanlar şiddete başvurur arkadaşlar, bunu unutmayın.
Bu yüzden "yaratık" dedim . Her hangi bir hayvan ya da bitki sınıfına sokmaya elim varmadı.O şiddete başvuran evrimleşmemiş leş yaratığa şiddet uygulamak, evrimin önceki aşamalarını hatırlamak olduğundan o sınıfta değerlendirilmez ama di mi 😇
İçimi rahatlattınız hocam , hırsızlar sağolsun bisiklet hobim de birkaç hafta eski bisikleti sürdükten sonra bitti. Okul açılacak kykda kalacağım nasıl alayım ki , kamera bile yok yurtlarda :/Kyk yurdunda bisikletim çalınmıştı. Bisikletimi tekrar bulduğumda 3 parçaydı... Artık evimde odama ya da balkona koyuyorum. Bazen geceleri bakarak uyuyorum falan...