Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

İçimi rahatlattınız hocam , hırsızlar sağolsun bisiklet hobim de birkaç hafta eski bisikleti sürdükten sonra bitti. Okul açılacak kykda kalacağım nasıl alayım ki , kamera bile yok yurtlarda :/
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Odanıza koymanıza izin verilse dahi bazı yurtların koridorlarında (benim ki öyleydi) dahi kamera olmuyor...

• Beğen
Tepkiler: mrbrk
Scudo
4onsa01.jpg
Decathlon tavan askısı kurtarıcı oldu, yerde ayak bağı oluyordu

Her sene periyodik olarak bu konunun açılması önemli. Yorum yaparak canlı tutalım bir süre daha . Ben evimde saklıyorum. Herkese de evinde yahut kapalı garajında kilitli bulundurmasını tavsiye ederim. Özellikle malınıza değer veriyorsanız bu şart. Gittikten sonra üzülüyorsunuz. Ayrıca bu forumda takılıyorsanız bisikleti, sürmeyi, o güzelim 2 tekeri seviyorsunuzdur. İnsan değer verdiğini gözünün önünden ayırmaz;)

Kapalı garaj var bizim apartmanda orada durur benimkisi

Apartmanda koridorda zincirli..koridoru gören kamera da var
.WhatsApp Image 2021-09-27 at 14.59.59.jpeg

o kilit gel beni kır diyordur hırsızlara...

fotoğraftaki kilit yerine gerçek bir zinciri daha varsa durum değişir
yok fotoğraftaki..ben o kilitle nadiren sokakta da bırakıyorum :) esnafa tembihliyorum..:harika:
bisiklete göz kulak olur musunuz diye..:hımm:
Van güvenli bir şehir demek ki..

• Beğen
Tepkiler: emeritus
@gezgin65 daha önce maalesef ama maalesef bir çok kez bu şekilde çalıntı ilanı açıldı,sonradan üzülmemeniz adına bisikletinizi daha güvenli bir yere almanız bisikletinizin güvenliği açısından çok önemli olacaktır

Bisikletini evinde tutmayanlar, forumdaki başlıklarda strava konum bilgisi vs paylaşmasa çok iyi olur. Ne olur ne olmaz bisiklet gidince insan üzülür, hele de bu kur seviyesi ile.

Bisikletimi 2-3 ay kadar balkona koydum, sanırım gece yağan çiğ den dolayı ön vitesi aktaran kısım kilitlenmişti. Yağlama yapıp problemi hallettim bir daha da dışarıda bırakmadım. Şimdi yer probleminden dolayı tekrar dışarı koymak istiyorum bisiklet koruma kılıfları bahsettiğim probleme çare olur mu?
Not: Balkonum maalesef açık

Decathlon'un brandasını kullanıyorum açık balkonda. Su geçirmiyor. Fırsat reyonunda bir de Rossman'dan (ya da Tchibo da olabilir) branda paylaşılmıştı.

Decathlon'un brandasını kullanıyorum açık balkonda. Su geçirmiyor. Fırsat reyonunda bir de Rossman'dan (ya da Tchibo da olabilir) branda paylaşılmıştı.
Rossmann'da var şu anda

Geri