Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Bu şekilde çok pratik ve evde çok güzel duruyor

Bir yıldır aynen bu şekilde tutuyorum bisikletlerimizi :). Yine de pedala çok aşırı yüklenmesinler diye araya lastikli kanca da atıyorum. Sanırım bulunduğu yeri en az daraltan ve en az yer kaplayan şekil bu. Ben oldukça memnumum.
Benim yol, eşimin şehir bisikleti bu şekilde üst üste duvarda duruyor. Onların altında sporcu matı üzerinde iki kızımın bisikletleri de sığıyorlar :)

Eve annem hayatta almaz asla almaz bisikleti. Ki ev küçük zaten de. Ama annemi ikna edemedim eve koymak için. Binanin deposunda duruyor deponun da kapısı kilitli bisikletide depoda biyere kitliyom çalınırsa Allah korusun yenisini alacak param yok Allah kimseye yaşatmasin cok sevdiğin bir malin olinca serefsizin biri calip gidince o kadar uzuluyo ki insan. Yerine yenisini de koyacak gücün de yoksa daha kötü be..

Bisiklet(lerin)izi ne olursa olsun sadece ama sadece evinize koyun. Dışarıda olamayacakları kadar güvende olurlar.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Geçtiğimiz hafta bende tasarım bir askı (stasdock benzeri) yaptırdım. Bisikletimin rengine göre boyattım. Oldukça sağlam ve kullanışlı oldu. Bütün ekipmanları tek yere toplayınca hanımında olurunu almış oldum :)
IMG_3856.jpgIMG_3860.jpgIMG_3865.jpgIMG_3868.jpg

Yaptırdığınız yeri ve maliyeti paylaşmanız mümkün mü🙂

• Beğen
Tepkiler: kemal.bahadır
Bursa'da paslanmaz işi ile uğraşan bir yere yaptırdım. Tasarımı, boyası, vidaları ve vida kapakları dahil 600 TL tuttu. Hem orijinalinin yarı fiyatında ucuza geldi hem de renk ve yazı gibi kişiselleştirmeler yaptırmış oldum :) İsterseniz özelden yaptırdığım yerin numarasını verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Saudalf
@Saudalf Hayirli aksamlar. Acaba ölçülerini paylaşma imkanınız varmi.

Hayirli akşamlar pedaldaslar. Bisikletimi balkonda bıraksam soğuk havanın olumsuz etkisi olabilir mi? Malum kış geliyor.. Bu arada bisikletim peugeot r13. Karbon maşa sıcak soğuk farkında problem yapar diyenler oldu. Tabi bu fark ne kadardır onu bilmiyorum malesef..

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
@Saudalf Hayirli aksamlar. Acaba ölçülerini paylaşma imkanınız varmi.

Hayirli akşamlar pedaldaslar. Bisikletimi balkonda bıraksam soğuk havanın olumsuz etkisi olabilir mi? Malum kış geliyor.. Bu arada bisikletim peugeot r13. Karbon maşa sıcak soğuk farkında problem yapar diyenler oldu. Tabi bu fark ne kadardır onu bilmiyorum malesef..
Açık balkon mu kapalı mı?

Yeni fiyat listelerini gördükten sonra ben benimkileri salonun baş köşesine koyarım diye düşünüyorum yakında :D

@enzo onu belirtmemisim kusura bakma. Balkon açık ama site içinde olduğu için calinma gibi durumu yok. Benim sorunum nasıl bi ortamda bulundurmak gerekir. Soğuk havalar sorun yapar mı gibi gibi.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
@enzo onu belirtmemisim kusura bakma. Balkon açık ama site içinde olduğu için calinma gibi durumu yok. Benim sorunum nasıl bi ortamda bulundurmak gerekir. Soğuk havalar sorun yapar mı gibi gibi.

Yol bisikletim kapalı balkonda , mtb açık olan balkonda.. mtb 'ye geçen yıl örtü almıştım ama bir iki fırtınada yırtıldı, şimdi çadır brandası aldım 3m x 3m yeni geldi kargodan. Onu şimdi ayarlayıp bisikleti örteceğim yağmur vs korumak için.

Geri