Eren Çalışkan
Alter ego
- Tepki
- 330
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Trek
Bu şekilde çok pratik ve evde çok güzel duruyor
Geçtiğimiz hafta bende tasarım bir askı (stasdock benzeri) yaptırdım. Bisikletimin rengine göre boyattım. Oldukça sağlam ve kullanışlı oldu. Bütün ekipmanları tek yere toplayınca hanımında olurunu almış oldum
277254 dosyayı görüntüle277256 dosyayı görüntüle277257 dosyayı görüntüle277258 dosyayı görüntüle
Açık balkon mu kapalı mı?@Saudalf Hayirli aksamlar. Acaba ölçülerini paylaşma imkanınız varmi.
Hayirli akşamlar pedaldaslar. Bisikletimi balkonda bıraksam soğuk havanın olumsuz etkisi olabilir mi? Malum kış geliyor.. Bu arada bisikletim peugeot r13. Karbon maşa sıcak soğuk farkında problem yapar diyenler oldu. Tabi bu fark ne kadardır onu bilmiyorum malesef..
Abi Beşiktaş propagandası yapar gibi fotoğraflamışsın bisikleti. Müsade buyur bu yıl biz şampiyon olalım Trabzon Spor olarak.278445 dosyayı görüntüle
Aile üyeleri gözden ırak olamaz....
@enzo onu belirtmemisim kusura bakma. Balkon açık ama site içinde olduğu için calinma gibi durumu yok. Benim sorunum nasıl bi ortamda bulundurmak gerekir. Soğuk havalar sorun yapar mı gibi gibi.