Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Bisikletini evinde tutmayanlar, forumdaki başlıklarda strava konum bilgisi vs paylaşmasa çok iyi olur. Ne olur ne olmaz bisiklet gidince insan üzülür, hele de bu kur seviyesi ile.

Bisikletimi evimde tutuyorum.
Strava'yı ise ana yola çıkmadan başlatmıyorum.
(Tarlabaşı'nda bisikleti evde tutmak bile rahatlatmıyor gerçi... Allah'tan komşu otoparkçılar sayesinde bizim apartmana giren çıkanı görüyoruz.)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Bisikletini evinde tutmayanlar, forumdaki başlıklarda strava konum bilgisi vs paylaşmasa çok iyi olur. Ne olur ne olmaz bisiklet gidince insan üzülür, hele de bu kur seviyesi ile.

Yanilmiyorsam strava'da evin konumu gizlenebiliyor, bunu yapmayan bir abinin basi yanmisti, 5 tane bisikleti calinmisti.

(link)

• İnanılmaz
Tepkiler: suyunsesi
Hanım içeri almayınca kapı önüne kitliyorum. Zaten hırsızlık vakalarının çok nadir yaşandığı bir yerde yaşıyorum.

Dosyalar

• 20210928_193616.jpg
    20210928_193616.jpg
    141,5 KB · Okunma: 64
Salonda. Hepsi birbirine u kilitlerle bağlı. 2 tanesi anahtarlı, 2 si şifreli kilitlerin

Duvara asma aparatı alıp memnun olunan model var mı? Tercihen kadrodan asmalı.

Evde,odamda muhafaza ediyorum.Kapı önüne koymaya gelmez alıverirler.

Bisikletin günlük hayatta kullanılmasının önündeki en büyük engellerden biridir bu. O yüzden genelde sadece spor amaçlı kullanılır bizim buralarda.
Aynen öyle hocam. Koyacak yer bulamadığım için dışarıda tuvaletim gelince eve geri dönmek zorunda kalıyorum. Yani en fazla iki üç saat binebiliyorum. Hadi kilitledin desen üzerindeki km saati, fener, arka demirdeki çanta vs hepsi savunmasız açıkta. Daha önce başıma geldi çünkü hemen alıyorlar affetmezler. Dışarıda bırakmaya gelmiyor ne acı ki...

• Beğen
Tepkiler: Feunard
20210909_095104.jpg

Decathlon dan aldığım duvar askısını kullanıyorum memnun olduğumu söyleyebilirim. Evde yer tasarrufu sağlıyor. Lastikler kirli olduğunda duvarı da kirletebiliyor eve almadan önce lastikleri silmek lazım.

Arabada dursun diye aldığım 26 jantlık katlanır mosso marine bisikletim malesef hatchback aracıma sığmıyor.Ev de küçük.Ortada kaldı bisikletim.Aklıma şuan kılıf alıp balkona koymak geliyor.26 jant için tamamen kapatan su geçirmeyen kılıf var mı?

Arabada dursun diye aldığım 26 jantlık katlanır mosso marine bisikletim malesef hatchback aracıma sığmıyor.Ev de küçük.Ortada kaldı bisikletim.Aklıma şuan kılıf alıp balkona koymak geliyor.26 jant için tamamen kapatan su geçirmeyen kılıf var mı?
(link)
En ekonomik alternatif sanırım bu. Evet su da geçirmez.

• Beğen
Tepkiler: kemal.bahadır
Bisiklet katlandığında bu kılıf kullanılabilir mi acaba?Fotoğraftaki katlanmayanlar için görünüyor

Bisiklet katlandığında bu kılıf kullanılabilir mi acaba?Fotoğraftaki katlanmayanlar için görünüyor
Hocam bir ürün ne kadar spesifik bir hal alırsa fiyatı da o kadar yükselir. Bu baya geniş bir branda. kapatır sonra sararsınız

Sagdaki katlanır duvar dibindeki yol. Rosöammdan aldım geçen hafta 30 civarı iken. Çok zorlamaya gelmiyor kılıflar yırtılıyor bir yerinden. Çok toz oluyordu balkonda, şimdi toz falan kalmıyor üstünde. Her hafta yıkamaktan bıkmıştım.

Dosyalar

• 16366411725762268052331511844526.jpg
    16366411725762268052331511844526.jpg
    60 KB · Okunma: 79
  • Beğen
Tepkiler: amasseia ve MakRo
276999 dosyayı görüntüle

Decathlon dan aldığım duvar askısını kullanıyorum memnun olduğumu söyleyebilirim. Evde yer tasarrufu sağlıyor. Lastikler kirli olduğunda duvarı da kirletebiliyor eve almadan önce lastikleri silmek lazım.
Lastiklerin denk geldiği yere maskeleme bandı uygulayabilirsiniz. Ben o şekilde kurtuldum duvardaki izlerden.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Şenol U.
@Aybek Cihan Size nacizane bir tavsiye: Bisikletinizi önüne koyduğunuz kalorifer yanıyorsa önüne koymayın. Isınan hava genişler fizik kuralı devreye girer ve lastiğiniz aşırı basınçtan patlar

Geri