mustafa tanrıverdi
Daimi Üye
- Tepki
- 231
- İsim
- Mustafa
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Rossmann'da var şu anda
sanırım mesajın etkili oldu kalmamış
Rossmann'da var şu anda
Bisikletini evinde tutmayanlar, forumdaki başlıklarda strava konum bilgisi vs paylaşmasa çok iyi olur. Ne olur ne olmaz bisiklet gidince insan üzülür, hele de bu kur seviyesi ile.
Bisikletini evinde tutmayanlar, forumdaki başlıklarda strava konum bilgisi vs paylaşmasa çok iyi olur. Ne olur ne olmaz bisiklet gidince insan üzülür, hele de bu kur seviyesi ile.
Aynen öyle hocam. Koyacak yer bulamadığım için dışarıda tuvaletim gelince eve geri dönmek zorunda kalıyorum. Yani en fazla iki üç saat binebiliyorum. Hadi kilitledin desen üzerindeki km saati, fener, arka demirdeki çanta vs hepsi savunmasız açıkta. Daha önce başıma geldi çünkü hemen alıyorlar affetmezler. Dışarıda bırakmaya gelmiyor ne acı ki...Bisikletin günlük hayatta kullanılmasının önündeki en büyük engellerden biridir bu. O yüzden genelde sadece spor amaçlı kullanılır bizim buralarda.
(link)Arabada dursun diye aldığım 26 jantlık katlanır mosso marine bisikletim malesef hatchback aracıma sığmıyor.Ev de küçük.Ortada kaldı bisikletim.Aklıma şuan kılıf alıp balkona koymak geliyor.26 jant için tamamen kapatan su geçirmeyen kılıf var mı?
Hocam bir ürün ne kadar spesifik bir hal alırsa fiyatı da o kadar yükselir. Bu baya geniş bir branda. kapatır sonra sararsınızBisiklet katlandığında bu kılıf kullanılabilir mi acaba?Fotoğraftaki katlanmayanlar için görünüyor
Lastiklerin denk geldiği yere maskeleme bandı uygulayabilirsiniz. Ben o şekilde kurtuldum duvardaki izlerden.276999 dosyayı görüntüle
Decathlon dan aldığım duvar askısını kullanıyorum memnun olduğumu söyleyebilirim. Evde yer tasarrufu sağlıyor. Lastikler kirli olduğunda duvarı da kirletebiliyor eve almadan önce lastikleri silmek lazım.