Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

@necmeddin kardeşim, arka janttaki sehpahanın renklerine dikkatini çeker ve " Aşkınla, çoşkunla sen çok yaşa..." der ve anladığını umarım...:tskler::krnz::D

Scudo
Birçok bisikletim var, bir tanesini bile ev dışına koymadım. Bisiklet asla dışarı bırakılmamalı.

@Saudalf Hayirli aksamlar. Acaba ölçülerini paylaşma imkanınız varmi.

Hayirli akşamlar pedaldaslar. Bisikletimi balkonda bıraksam soğuk havanın olumsuz etkisi olabilir mi? Malum kış geliyor.. Bu arada bisikletim peugeot r13. Karbon maşa sıcak soğuk farkında problem yapar diyenler oldu. Tabi bu fark ne kadardır onu bilmiyorum malesef..
dostum r13 ü gerçekten balkonda bırakmaya kıyacakmısın
güneş ışığından koruman gerek yoksa karbona zarar veriyor .
evin için de bir köşe yokmuş . furş takımın dan gidonu kırıp az yer de kaplar. evin için de bir yerde dursa
IMG-20211026-WA0001.jpg

şöyle evin kenarında bir yer de tut dostum.
güneş yağmur almayan bir yerde tutarsan evladiyelik binersin . tam fiyatlar çıldırmışken valla r13 ü balkonda tutcam diyince kalbim ağrıdı
zenginlik böyle bir şey dostum ya

@Saudalf Hayirli aksamlar. Acaba ölçülerini paylaşma imkanınız varmi.

Hayirli akşamlar pedaldaslar. Bisikletimi balkonda bıraksam soğuk havanın olumsuz etkisi olabilir mi? Malum kış geliyor.. Bu arada bisikletim peugeot r13. Karbon maşa sıcak soğuk farkında problem yapar diyenler oldu. Tabi bu fark ne kadardır onu bilmiyorum malesef..

Merhaba. Ölçüler stasdock'ın kendi sitesinde vardı. Yaptırdığım yere sitenin adresini verdim. Oradan bakıp yaptılar. Aşağıya yine de paylaşıyorum ölçüleri.

Dimensions(35 x 35 x 35 cm) | in 13.7 x 13.7 x 13.7

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
@M.Hamza.Afacan eyvallah dostum. O zaman akşam eve geçince balkondan evin içine almak için hanımdan yer göstermesini talep edeceğim demektir.. 😀

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Bisikletim geçici olarak balkonda ama bu işten çok rahatsızım. Balkon çok güneş alıyor ve uzun süre bisiklet orada kalsa bisikletin boyası solar. Hatta lastik ve koltuk kuruluktan çatlama bile yapar. Branda kurtarmaz diye düşünüyorum.

Bodrumda artık 2-3 kilit kullanarak bir yerlere bağlayacağım.

Bodrum kapısı kırıp hırsızlık yapanları duyduktan sonra evin balkonuna koyuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
278458 dosyayı görüntülebenimkisi evin içerisinde. Kapıdan girer girmez beni karşılıyor, hoş geldin, dercesine.😊
Soldan fena değil de, sağdan sakat duruyor biraz. En ufak sarsıntıda taşıyıcı ayağı kenardan aşağı kayacak ve göbeğe yük binecek gibi görünüyor. Ben olsam daha geniş bir sehpa bulmaya çalışırdım.

dolar yine çıldırdı dostlar 😭😭😭😭

• Beğen
Tepkiler: Myali
Bisikletinizi dolarin üzerine koyuyordunuz? Simdi cildirdi diye bisikletinizi koymaya yer kalmadimi?
kardeş neyden bahsediyorsun . şaka mı yapıyorsun laf mı atıyorsun . kim bisikleti doların üstüne koyuyormuş , kim bisiklete yer bulamıyormuş

kardeş neyden bahsediyorsun . şaka mı yapıyorsun laf mı atıyorsun . kim bisikleti doların üstüne koyuyormuş , kim bisiklete yer bulamıyormuş
1. Ben senin kardesin olamam, senden en az 16 yas büyügüm.
2. Ben klaviye arkasi mafya seklinde konusan delikanlilardan hic hoslanmam.
3. Ben kimseye laf atmadim, sadece burasi dollarin degilde bisikletinizi nereye koyuyorsunuz konusu oldugunu anlatmaya calistim. Tabiki anlayana ama basligi okuyamayan kisiler bunu zaten anlayamaz.
4. Bana özelden öyle korkutucu seyler yazma, bende kalb var sonra korkudan ölürüm bahaneside sen olursun. Bu arada hadi kendini gercek mafya sanman icin korktugumu söyleyeyim.
5. Dolar icin konu var dikkati üzerine cekmek icin o konuya yazarsan daha iyi olur. FENOMEN OLURSUN
6. Beni birdaha rahatsiz etme, seninle ne tartismaya hic halim yok.

Artik cevap yazmasan iyi olur ama yazsanda sana cevap vermem. Böylece sen beni mars ettigini sanirsin yada yazmadigim icin sinirden bir yerlerini yirtarsin. :koptum: :koptum: :koptum: :koptum: :koptum:

1. Ben senin kardesin olamam, senden en az 16 yas büyügüm.
2. Ben klaviye arkasi mafya seklinde konusan delikanlilardan hic hoslanmam.
3. Ben kimseye laf atmadim, sadece burasi dollarin degilde bisikletinizi nereye koyuyorsunuz konusu oldugunu anlatmaya calistim. Tabiki anlayana ama basligi okuyamayan kisiler bunu zaten anlayamaz.
4. Bana özelden öyle korkutucu seyler yazma, bende kalb var sonra korkudan ölürüm bahaneside sen olursun. Bu arada hadi kendini gercek mafya sanman icin korktugumu söyleyeyim.
5. Dolar icin konu var dikkati üzerine cekmek icin o konuya yazarsan daha iyi olur. FENOMEN OLURSUN
6. Beni birdaha rahatsiz etme, seninle ne tartismaya hic halim yok.

Artik cevap yazmasan iyi olur ama yazsanda sana cevap vermem. Böylece sen beni mars etmis olursun yada yazmadigim icin sinirden bir yerlerini yirtarsin. :koptum: :koptum: :koptum: :koptum: :koptum:
Aramızda mafya mı varmış yav 😁?

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Geri