Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Evin baş köşesinde :D :D (CUBE ACID)

Scudo
Valla apartmanın girişinde 6 bisiklet duruyor.ilk aldığımda kilitliyordum ama artık onunla da uğraşmıyorum. Hep o gece gündüz evinin önüne kilitsiz bırakan komşunun bianchisinden alıyorum bu cesareti :)
DSC_0146.JPG benimki kron bu arada :)

evim zemin kat Allah tan misafir odasına koyuyorum annemin gazabına uğramasam bari :)

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
valla bisikletimin evin içinde son gecesi sanırım annem cıkart artık su bisikleti evden yeter diyor napıcam arkadaşlar :D

@Ardaa

ahah benim de odamda duruyor, yanından her geçişimde dokunmadan pedalını çevirmeden geçmem, bazen de göz kırpıyorum kıps diye. :D

• Beğen
Tepkiler: Sinan Koç
Sevgili Şenol Ustadan (Pendik Efor Bisiklet) kendine fazladan yaptırmış olduğu askı aparatını taktıktan sonra bisikletler bu şekilde saklamak daha kolay oldu

Sevgili Şenol Ustadan (Pendik Efor Bisiklet) kendine fazladan yaptırmış olduğu askı aparatını taktıktan sonra bisikletler bu şekilde saklamak daha kolay oldu (Yukarıda resmi koymayı unutmuşum :)

Dosyalar

• 20150215_210018_resized.jpg
    20150215_210018_resized.jpg
    111,6 KB · Okunma: 179
Bizim ev en üst katta... Apartman koridoruna koyuyorum. Hemde 2 tane... :cool:

yatağımın hemen yanında duruyor. sola yan kalkarsam şayet gözümü ilk açtığımda o güzelliği görüyorum.

• Beğen
Tepkiler: bsavas10
bende evimde odaya koyuyorum ama simdilik

@aziz otkur

Son durum nedir,bisikleti kapı dışarı ettiniz mi? :)

Kendisi misafir/ütü odamızın duvarında dinlenmekte. Apartmana koyarsam ters yatarım muhtemelen. Salcano City Fun 60 bisikletim apartmanda kilitli duruyor merdiven altında o bile beni ziyadesi ile rahatsız ediyor.

Dosyalar

• askı.jpg
    askı.jpg
    130,7 KB · Okunma: 123
ODAMIN YARISINI BİSİKLETLERİM İÇİN AYIRDIM;

http://www.upmatik.com/m/2015/03/04/2015-03-01_094435.jpg

Geri