oturduğum evin zemin katıda benim ve merdiven altını demir kapı ile kapattım oraya kilitliyorum apartman kapısı ile birlikte 3 demir kapı var çalabilecek olana helal olsun
@inndream yani beton fayans böyle yerler havayı çeker. Misal beton bir yere normal oturun, karnınız ağırır mesela. Çünkü o beton çeker. Tekerleklerin havasının inmesi de işte ondan dolayı beton çekiyor havayı ve iki gün içerisinde tekerler iniyor. Benim bu konudaki önerim, tekerleklerin hemen altına tahta koymanızdır. Yakınlarda marangoz varsa eğer, gidip ucuz fiyata özel kestirip kullanabilirsiniz...
@Anonim bisikleti bir ay once aldim, daha henuz sorun yasamadim. uyari icin tesekkur ederim fakat yaz aylarinda zaten cok sorun yasanmayacaktir. lastigin basincini dusuren soguk zeminin lastigin icindeki havayi nispeten sogutup hava molekullerini birbirine yaklastirmasi olgusu olsa gerek. (soguk hava yogunlasir, sicak hava genlesir hesabi). bu durumda bisikleti soguk zeminden kaldirip disari ciktiktan sonra, yaz aylarinda zaten lastik hemen isinip basinci kendine gelecektir. kisin ise ona gore zaten lastigin hava basinc ayari yapilmasi lazim.
lastigin basincini takip edecegim, cok sikinti yasarsam dediginiz gibi bir tahta vs koyarim ama simdilik sorun yok.