Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Odamda yatıyor küheylan :D

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160521/0cb1770663757db915eb1c1776d38975.jpg

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Türka¥
Selle italia nın jelli bir selesi. Alttan bağlantı yerleri de kauçuk absorber özelliği var. Eski bisikletimde bunun aynısının sportourer marka olanını kullanmıştım. Modeli ise garda idi. Bunun ondan tek farkı ortasının yarık olması. Sanırım sportourer ve selle italia aynı patentli ürünleri ortak üretiyor.

bina müstakil aileye ait en üs katta oturuyorum tam çatıya çıkan mervivenlerin sahanlık denilen kısmına koyuyorum dışarda bıraksam evdekiler kahvehaneye bakkala gitmek için kullanır yağmurdan çürür mahvolurdu şimdiye kadar iyi baktığım için hâlâ yağ gibi akıyor fazla kullanmıyorum ama 5000 km olmuştur alalı bide kilitliyorum orda almasınlar diye
Aslında bana kalsa yatak odasına koyarım ya hanım işte laf anlatamıyorsun kıskanıyordur belkide bilemeyeceğim.
Aslında niye kıskansın ki demir parçası sonuçta

• Beğen
Tepkiler: erdsde ve çimtay
evde hiç yer yok ,bodrumda güvenli değil nereye koysam bilemedim bu yüzden bisiklet almayın erteliyorum yok mu çözüm önerisi.

@brky1905 evde boş bir duvara asabilirsin, bilmiyorum tabi uygun yer var mı ama

Daha kutusunu açmadım :D
Ama yerinden biraz daha yukarıda yere dik indirmiş durumda olacak :D

Dosyalar

• 1464324577524-1731889051.jpg
    1464324577524-1731889051.jpg
    85,1 KB · Okunma: 95
@burakender yer yok ama en son apartmana kilitleyeceğim sitenin güvenlik kameralarına güveniyorum

@brky1905 Bana kalırsa hiç güvenmeyin bisikletiniz gittikten sonra güvenlik kamerası olsa ne olur olmasa ne olur. Güvenlik kameralarına tarafından hırsızlık anı çekilmiş kaç tane bisiklet hırsızı yakalanmış acaba forumdan bir araştırın. Benim de bisikletim 2. katta ki evimin önünden kilitli haldeyken çalındı.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160527/7e49806c85036bfd6719712b2fb6ef8c.jpg

@trainspotting35 eyvah yani eviniz küçükse bisikletsiz kaldınız demektir

@brky1905 Kuvvetle muhtemel öyle yada başka çözüm yöntemleri geliştirmeye bakın. Duvar askısı, makaralı halatlı sistem gibi. Sonra güvenlikli sitemden bisikletim çalındı diye konu başlığı görmeyelim Allah Korusun forumda.

• Beğen
Tepkiler: brky1905
Geri