Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
moyapng.png Maalesef dışarıda duruyor , üstünü örtüyorum sürekli

@mfk ben her turdan sonra ıslak mendil ile her yerini temizleyip siliyorum ne toz ne koku oluyor

• Beğen
Tepkiler: MGuner
Ben evde tutuyorum. Koridorda duruyor. Ne olur ne olmaz

Evimin girişinde saklıyorum

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    116,6 KB · Okunma: 139
  • Beğen
Tepkiler: Gurkan S.
Odamda Tam Karşımda artık içim rahat

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    145,7 KB · Okunma: 80
  • Beğen
Tepkiler: burakender
Ortalıkta hırsızlık cirit atıyor, acaba bu başlığı hırsızlar takip mi ediyor. :)

Ev elbette. Odamda duruyor kendisi. Geçen yıl Ducati almaya heveslendiğimde tüm motor kilitlerinin bile çok kolay kırılabildiğini görünce bisiklet kilidi de neymiş dedim. Motor kilitlerinin yanında aksesuar olarak kalıyorlar. Hırsıza hediye etmek içimden gelmedi

@MGuner
Kask süper tam benimkine uyuyor :)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160615/6639dc9f5f8672606995f0fedc251866.jpg

Lüleburgaz'dan gönderildi

Hocam bisikleti balkona koyuyorum ama uzun bir müddet direkt güneş ışığı alıyor ve bisikleti tuttuğumda aşırı sıcak oluyor üstüne bez mez örtüyorum ama fayda yok bunun bir zararı olurmu bisiklete ????

benim eve(odama) alma niyetim var ama ahali şiddetle karşı çıktığı için teklif dahi edilemez durumda. arabanın arka koltuğunu katlayıp bagaja koyuyorum.

20160626_230353_HDR.jpg
Girişte geleni gideni yokluyor sessiz sedasız

odamda duruyor. sorun yaşamıyorum... ama bazı arkadaşların koku sorunu yaşadığını duydum. lastik kokusu, asfalt kokusu oluyormuş...

Hayalini kurduğum prensesi bi alabilsem, ya vitrine koyucam ya yatağa alıcam, ama alamadım alamıyorum :( :(

Geri