hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 33.973
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Geçen yıl benim bir bisikletim aynı bu şekilde kuzu gibi yatarken çalındı. Allah korusun. Bence eve koyun.Hanım eve koymama izin vermiyor. Apartmanda ip kameranın önüne koydum. İp kamera her harekette telefona bildirim gönderiyor.
Bisikleti koyacak yer işi dert ya valla.
278732 dosyayı görüntüle
Benim hanım, ilk zamanlar bir kez bana "bisikletini kapıya koy" dediğinde; ona gülerek, şaka yaptığım anlaşılır mimikle "aşkım, bak seni kapıya koyarım" demiştim. Sonra evin içinde beni terlikle kovaladı . Geçen gün de, evde bisikletlerin durduğu yere bakıp, "burası kaba duruyor" deyiverdi. Ben de tam karşısındaki port mantoyu gösterip, "bence de burası çok kaba. Bisikletimin karşısına hiç yakışmıyor". dedim . Bu arada benim bisikletimle birlikte kendi bisikleti de duvarda asılı.Hanım eve koymama izin vermiyor. Apartmanda ip kameranın önüne koydum. İp kamera her harekette telefona bildirim gönderiyor.
Bisikleti koyacak yer işi dert ya valla.
278732 dosyayı görüntüle
KesinlikleBenim hanım, ilk zamanlar bir kez bana "bisikletini kapıya koy" dediğinde; ona gülerek, şaka yaptığım anlaşılır mimikle "aşkım, bak seni kapıya koyarım" demiştim. Sonra evin içinde beni terlikle kovaladı . Geçen gün de, evde bisikletlerin durduğu yere bakıp, "burası kaba duruyor" deyiverdi. Ben de tam karşısındaki port mantoyu gösterip, "bence de burası çok kaba. Bisikletimin karşısına hiç yakışmıyor". dedim . Bu arada benim bisikletimle birlikte kendi bisikleti de duvarda asılı.
Sonuçta evi ortak kullanıyoruz. Bu durumda eşlerimiz, bisikletlerimizin değerini anlamak zorundalar diye düşünüyorum.
Arkadaslar varmi görüşü olan veya bilgisi olanHayirli aksamlar..Stasdock benzeri bonk cycling markalı duvar aparatı gördüm adkbikeshop da satıldığı söylenildi ama göremedim. Bilgisi olan varmi acaba? Ayrica (link) bu ürünü kullanan oldu mu acaba?
Strava da gizli bölge seçeneği mevcut sizin seçtiğiniz çaptaki çember doğrultusunda arkadaşlarınız dışında kimse belirlenen bölgeyi göremiyor.Bence bu konuya dair bilgi vermemelisiniz. Bisikletçilerin bir bölümü Strava veya benzeri uygulamalar kullanıyor. Evin konumunu bu uygulana üzerinden bulup özellikle apartman arasındaki bisikletleri ödünç alabilirler.
Arkadaslar varmi görüşü olan veya bilgisi olan
Açık balkona bisiklet koyan arkadaşlara bilgi olsun diyerek paylaşayım (resim atacağım sonra) .
Çadır brandası aldım n11 üzerinden , 3mt x 3mt .. Bu brandanın kenarlarında hazır metalli delikler de mevcut. İki ters uçta olan kenarların en uçlarını iple birleştirdim ve bisikleti bununla kapattım. Taş gibi branda. Yağmur kesinlikle geçirmiyor , rengi de beyaz olunca güneşi de epey kesiyor.