Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Benim bisiklet banyoda duruyordu. Biraz kirlenmiş, temizlenmesi gerek. Dolar fırlayınca namıssız da prim yapınca parayı da bulmuş hani. Ben de dayanamadım, hazır banyodayken "Sen istiyor duj, verecek 100 dolar" dedim.

IMG_20211213_014001.jpg

Scudo
Hanım eve koymama izin vermiyor. Apartmanda ip kameranın önüne koydum. İp kamera her harekette telefona bildirim gönderiyor.
Bisikleti koyacak yer işi dert ya valla.
1639939487575.png

Hanım eve koymama izin vermiyor. Apartmanda ip kameranın önüne koydum. İp kamera her harekette telefona bildirim gönderiyor.
278732 dosyayı görüntüle
Geçen yıl benim bir bisikletim aynı bu şekilde kuzu gibi yatarken çalındı. Allah korusun. Bence eve koyun.

278732 dosyayı görüntüle
Benim hanım, ilk zamanlar bir kez bana "bisikletini kapıya koy" dediğinde; ona gülerek, şaka yaptığım anlaşılır mimikle "aşkım, bak seni kapıya koyarım" demiştim. Sonra evin içinde beni terlikle kovaladı :D . Geçen gün de, evde bisikletlerin durduğu yere bakıp, "burası kaba duruyor" deyiverdi. Ben de tam karşısındaki port mantoyu gösterip, "bence de burası çok kaba. Bisikletimin karşısına hiç yakışmıyor". dedim :D. Bu arada benim bisikletimle birlikte kendi bisikleti de duvarda asılı.
Sonuçta evi ortak kullanıyoruz. Bu durumda eşlerimiz, bisikletlerimizin değerini anlamak zorundalar diye düşünüyorum.

Benim hanım, ilk zamanlar bir kez bana "bisikletini kapıya koy" dediğinde; ona gülerek, şaka yaptığım anlaşılır mimikle "aşkım, bak seni kapıya koyarım" demiştim. Sonra evin içinde beni terlikle kovaladı :D . Geçen gün de, evde bisikletlerin durduğu yere bakıp, "burası kaba duruyor" deyiverdi. Ben de tam karşısındaki port mantoyu gösterip, "bence de burası çok kaba. Bisikletimin karşısına hiç yakışmıyor". dedim :D. Bu arada benim bisikletimle birlikte kendi bisikleti de duvarda asılı.
Sonuçta evi ortak kullanıyoruz. Bu durumda eşlerimiz, bisikletlerimizin değerini anlamak zorundalar diye düşünüyorum.
Kesinlikle :)

Benim de bisiklet çalınınca yeni aldığım bisikleti asla dışarıya koymam dedim. O da iyi tamam koy içeri dedi. Sonra çalınan bisikleti bulunca ve geri alınca 2 oldu. Duvara astım. Gözüne batmaya başladı. Bunlar olmuyor böyle dedi. Bunlarsız olmuyor ama bana göre dedim. Sonra anlaştık. Bir dolap yaptırdım odaya bisikletleri içine koydum.
Dolabı yaparken hesap kitap yaptım. İleriye dönük.

Şu an durum bu ve herkes mutlu 😁😁

IMG_20211016_195105.jpg

16399867460177514716154485701362.jpg

Hayirli aksamlar..Stasdock benzeri bonk cycling markalı duvar aparatı gördüm adkbikeshop da satıldığı söylenildi ama göremedim. Bilgisi olan varmi acaba? Ayrica (link) bu ürünü kullanan oldu mu acaba?
Arkadaslar varmi görüşü olan veya bilgisi olan

Pedaldan duvar askısı arayanlar benim siteye bakabilirler. (link)

Son düzenleme:
Bence bu konuya dair bilgi vermemelisiniz. Bisikletçilerin bir bölümü Strava veya benzeri uygulamalar kullanıyor. Evin konumunu bu uygulana üzerinden bulup özellikle apartman arasındaki bisikletleri ödünç alabilirler.

Otoparkta arabanın yanında durması için kilitli bir dolap olsa ne güzel olurdu ...

Bence bu konuya dair bilgi vermemelisiniz. Bisikletçilerin bir bölümü Strava veya benzeri uygulamalar kullanıyor. Evin konumunu bu uygulana üzerinden bulup özellikle apartman arasındaki bisikletleri ödünç alabilirler.
Strava da gizli bölge seçeneği mevcut sizin seçtiğiniz çaptaki çember doğrultusunda arkadaşlarınız dışında kimse belirlenen bölgeyi göremiyor.

Arkadaslar varmi görüşü olan veya bilgisi olan

Buna benzer bir ürünü almıştım fotoğrafları forumda paylaştım.
Duvarınız sağlamsa olabilir.
Asıl problem bisikletin duvardan uzaklaştıkça daha büyük bir kuvvetle vidaya baskı yapması ve vidanın takıldığı nokta itibariyle de aynı fizik kurallarından dolayı duvarda tutunamaması.
Fotoğrafların linkini atarım buraya.

Bisikleti duvara asma aparatı

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Açık balkona bisiklet koyan arkadaşlara bilgi olsun diyerek paylaşayım (resim atacağım sonra) .

Çadır brandası aldım n11 üzerinden , 3mt x 3mt .. Bu brandanın kenarlarında hazır metalli delikler de mevcut. İki ters uçta olan kenarların en uçlarını iple birleştirdim ve bisikleti bununla kapattım. Taş gibi branda. Yağmur kesinlikle geçirmiyor , rengi de beyaz olunca güneşi de epey kesiyor.

Teşekkürler yorumlarınız için. Ben bu şekilde aski vs ararken hanim tekrar insafa geldi ve odanın bir bölümünü bisiklet için kullanıma izin verdi. Bakalim izin iptal olana kadar sorunsuz devam edeceğim😉

Benim üç tane var ikisi karbon biri aluminyum bodrumda duruyorlar. Bodrum kapısı çelik ve kilitli, o kapıya gelene kadar site bahçe kapısı bina ana giriş ve bodrum kapısı hepsi kilitli ve o kapının önüde iki tane bisiklet var. İçeridekileri bilmeyen kapı önündekiler alır gider. İmkanım olsa evin odanın birini bisiklet odası yaparım ama nerdee 😢 8601EC1F-936D-4082-84A1-AA2BB741D6E1.jpegAF14FF83-CBA7-455E-85A6-D757BF875F45.jpeg30DA992E-973B-4D00-B4D8-6844A133AB1F.jpeg

Açık balkona bisiklet koyan arkadaşlara bilgi olsun diyerek paylaşayım (resim atacağım sonra) .

Çadır brandası aldım n11 üzerinden , 3mt x 3mt .. Bu brandanın kenarlarında hazır metalli delikler de mevcut. İki ters uçta olan kenarların en uçlarını iple birleştirdim ve bisikleti bununla kapattım. Taş gibi branda. Yağmur kesinlikle geçirmiyor , rengi de beyaz olunca güneşi de epey kesiyor.

Mesajı düzenleyemedim resimleri ekleyeyim kendimi alıntılayıp.. :)

IMG-6781.pngIMG-6782.png

Geri