Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizin çizilmesinden çekiniyor musunuz?

Bisiklette oluşan Çizikler sizi üzer mi?

• evet gördükçe üzülürüm ama zamanla geçer

• daha dikkatli olmam gerek diye düşünürüm

• çizik mi? ne zaman olmuş ?

• Hayır hiç sallamam

• Toplam katılım
    495
Scudo
Bisiklet bu tabiki çizilir yeauw. Bir de MTB ise çizilmemesi anormaldir. Demek ki ormanda ağaçların arasından gitmemiş, hiç düşmemiş..

Genel ortalama herkesin az çok buna üzüldüğü, temiz kalmasını istediği, ancak sonradan önemsememeye çalıştığı şeklinde...

Bu mesajlardan bir zaman sonra bir yol bisikleti aldım ve kutudan korumasız çıktı. Böylece içindeki jant kendi kendine gövdeyi çizmiş ... insan üzülüyor tabi...
sanırım insan kendi cizince daha az üzülüyor

Çizirse çok üzülürüm cidden günlerce kahrımdan uyuyamam :komik: 2 sene kullandigim mtb de bir tane çizik yoktu. Bir keresinde dağ yolundan assağı giderken sola keskin dönüş vardi ben ve arkadasim cok hizliydik dönüşü son anda gördük, dümdüz yol var gibi duruyordu tepedeyken. O hızla dağa cıkıverdik yaklasik 10 metre kadar, frene köklemeye de korktum yerler topraklı kayarım diye. Çıktık çıktık 10 metre sonra durdugumuzda atladım hemen geri geri gitmesin bisiklet diye, sürüklendim aşşagi kadar çalı çırpı kesmisti üstümü başımı da bisikleti kurtarmistim :koptum::komik::koptum::komik::koptum::komik::koptum:

Çizeni çizerim o derece

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
ben üzerindeyken düşersem hayır, bunun dışındaki herşey için evet :)
nasıl vücudunuzdaki yaralar olduğu zamana dair anılar taşıyorsa bisikletin üzerindeki yaralar da birer anı oluyor bence :)
ama yaslarken, kilitlerken çok dikkat ederim, gereksiz çizik olsun istemem

bmx hariç, o benim arıza çocuğum gibi, baya çizikli

• Beğen
Tepkiler: Groims ve alper 76
dünya malıdır kullanırım çizilirse üzülmem çok da dikkat etmem ama bilerek de çizmem

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
hayır hiç sallamam seçeneğini oyladım,nitekim rüzgarı hesaba katmayı 4 kez unuttum,ne hikmetse unutuyorum,ayak yok bisiklette ,4 kez düştü sağ taraftan gidonun ucu zarar gördü,üzerindeki bant,bunlar olacak ,kadronun arka ayaklarında yalnış dayamadan ötürü iz oldu,buralara oje sürmek lazım,bayanların kullandığı bir siyah birde kırmızı oje alacağım.
bisiklet 1 yıl 8 günlük.

Düz siyah bisikleti olanlar için çok güzel bir önerm var....Belki denememişlerdir.
Siyah asetat kalemi ile üzerinden geçin çiziğin hooop kapanır:harika::harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Yere devrilince en kendime kızarim salaklik yaptin! Diye o yüzden en güzeli ucuz bisiklettir ayaklık derdin devrildi sıkıntın.. çalarlar mi? Endisen olmaz.. traktorle gezersin o ayrı...
Ama ne anıların olur o traktorle :):)

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
Açıkçası ilk 3 ay sıfır çizikle bindim, hatta fren kablolari kadroyu çizmesin diye koltuk ve kanepe ayaklarının altına parkeleri çizmesin diye yapıştırılan küçük stickerlardan yapıştırdım kabloların temas ettiği yerlere :-D Lakin rüzgarlı ni havada bisikleti bağladığım direğe sürüp çizildiğini görünce aşırı üzülmüştüm, sonrasinda park ayaklığı üzerinde duran bisikletimi çocukların düşürmesiyle devam etti. Yani bundan kaçış yok, ne kadar da dikkat etseniz çiziliyor. Sonraları takmamaya başladım. Halihazırda bisikletim kozmetik olarak 10 üzerinden 8 alır.

@uguryilmaz144
Aynen katılıyorum...bizdeki çizikler daha çok acıtıyor.:):):)

@akndgl bu isler hep böyle gidiyor dostum. Ben hala eve dolunca ıslak bezle siler tozunu vs alırım içim rahat etmez. Cizilirse de yapacak bir şey yok artık

Başlık bisiklet tabi ama gitarim dusuncesizligim nedeniyle çizildiğinde bir ay kendime gelememiştim. Sonra bir arkadaşım " pırıl pırıl bir gitarın olur ama iyi çalamazsin... biraz çizikli bir gitarın olur ama adam gibi çalardım hangisi daha iyi? " Demiş ve beni kendime getirmişti...

Sonuç olarak bisiklet gezmek için kullanılan bir alet ...ve bize müthiş keyif veriyor...e biraz da çizilecek ne yapalım? Yine de yeniyken ayrı bir güzel oluyor :):):)

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Ben cizik yoksa hakkini verememisim derim. Tabi aptalca hareket edip hasar vetirsem uzulurum ama elim de bez orasini burasini silip cizilmis mi diye bakmam. Abarti olmadigi surece o hasarlar bir kisilik katar o bisiklete, birlikte yasadigimiz aksiyonlarin hatirasidir.

• Beğen
Tepkiler: semih_07
En son köpek saldırısından sonra seleyi de çizdik...
o da oldu hadi bakalım. Yırtık ilerlerse bir sele teee ilerden bana bakıyor. Bu arada duvara dayadıgım yerleri de dün temizledim simsiyah olmuştu.

ancak bisikleti tertemiz yapıp güzelce sildim aldıgımdan beri bu kadar temiz olmamıştı. güzel duygu..

Bisiklet aldığımda açmıştım bu başlığı. Geçen zaman içinde en büyük hasarı köpek saldırısı sonucu düşünce yaşadım. Sele nin kenarı yırtıldı bisikeltte çizikler oldu, zaten bizim bisiklet sıfır- gelirken adam gibi paketlenmemiş olunca çizikliydi. Yani doğuştan arızalıyıdı olsun yine de hala çok seviyorum. Geçen sürede olanlar
-dayadığım- düştüğüm için gidonun değen yerinde bir eskime
-sağa düşünce ufak çizikler
hala bakmaya kıyamıyor ve çook seviyorum. Bir kaç gün binmeyince ve evde yanından geçerken üstüne atlayasım gelir hala...artık şu stravada da biraz skor yapmak lazım aynı yerlerde sayıyoruz ...

Kadroya çok dikkat eder, her sürüş sonrası bisikleti temizlerim.Ancak shifter'lerdeki çizikler, aynakol'daki çizikler, arka aktarıcı çizikleri vs çok önemli değiller.Sele de aynı şekilde.Hepsi kolayca değişebilen şeyler zaten.

@I am the Uptown R.

ben kadroyu yaraladım besteledim ufak da olsa. napalım antrenman ya da kötü hava bisikleti yaparım diyorum artık teselli niyetine [emoji52]

@Battutaettanci Sokaklar'da kaç bin liralık araçlar var köşeleri çizikli hep.Sonuçta dışarı aleti bu.Çizilmemesi bir nevi mümkün değil ki.Benimkinde de ne kadar dikkat etsem nokta şeklinde küçücük çizikler mevcut, dikkatli bakınca sadece görünen.Bence sıkmayın canınızı. :srnsml:

Geri