Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Dalga geçme alaya alma kesinlikle sözkonusu değildir. 30 km ortalama değerin eğimi nedir bilmiyorum ama katlanırla rüzgar dirençsiz 55 yapmak bile büyük marifet yine söylüyorum yol bisikletiyle devam etmelisin.

Scudo
@Ceyhun Özkan

@Ceyhun Özkan sen de haklısın da lafın hepsini söylemeye gerek yoktur er kişiye arif olan anlar sözdeki manayı..
En azından kişi hakaretvari konuşmadan önce azıcık anlama cihetiyle davranır.

Ha bir de okuma-anlamada sıkıntı yaşanmış.
Yukarda yazdıklarım duruyor.
İki ayrı değer paylaştım şöyle ki
1. paylaştığım değer: Düz yol değeri
2. paylaştığım değer: Yayla inişi değeri.

Yani ikisi birbirinden farklı.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
en fazla 46 yı gördüm carraro 929 ile daha basacaktım yol bitti :D :D

@Tamer050 Kapadokya turunda yer yer 45km/s hızı aşan rüzgarla mücadele edildiğini de biliyor olmalısınız!
@Yusuf'san fırsat buldukça 100km civarı turlar yapıyoruz. Kondüsyon olarak çok çok iyi noktadadır. 28" merida cw40 tur bisikletiyle özellikle rampalarda onu yakalayamıyorum.
Kendi km saatimi bisiklet üstünde dönüş mesafesini ölçüp kalibre ettim. Yan yana giderken zaman zaman karşılaştırıyoruz hızları ve aynı çıkıyor.
Tabii ki inanıp inanmamak kişiye kalmış. Sadece şunu söylemek isterim, hergün (kar dahil) bisiklet üstünde yol yapan bir kişinin bu hızlara ulaşması ne kadar zor olur.

Yeni rekorum 46,4 düzde hafif arkadan rüzgar ile 24 vites bu külüstür ile

Dosyalar

• 20160608_170248.jpg
    20160608_170248.jpg
    112,5 KB · Okunma: 42
@Tasogare

O kadar adrenalin merakınız varsa extreme sporlar yapın ya da sirklere katılmayı deneyin...

Farkında mısınız bilmiyorum ama burası bisiklet forum...

:)

aslında extrem spor yapıyorum baya bi, burda yazma görgüsüzlüğüne de gerek yok sanırım :) ayrıca türkiyenin ilk sirk sanatları denebilecek bi oluşumda da bulundum, sonra sıkıldım ama.
başka öneriniz ?

72 Triban 500 Alur 700 gelsin onla e5 te denicem busefer heralde bi 75 yaparım.

Hafif eğimli bir rampada yaptığım hız.Yokuş aşağı olunca çok hızlanıyorum ama önüme biri çıkar diye frenli gidiyorum ve yolda çukurumsu yerler,su birikintileri mevcut. :)Screenshot_2016-07-10-02-22-33.png

9 lu rublemle (3x9) mtb düz yolda 45 yokuş aşşağı (mudanya-bursa dönüş) 75 km gördüm yokuş aşşağı

Trabzon Zigana Dağından aşağı inerken 76.4 km/h görmüşlüğüm var . bianchi speed 8000 . düz yolda max 40-45 pedalle.:)

63 Km gördüm aslında daha hızlı da gidebilirdim ancak araba çıkar filan devam edemedim.Birde rüzgar ters yöndeydi.
Şöyle çanakkale yoluna doğru tüm dümdüz yolda 70-75 arası yapmak.

Maksimum Km 318 \ 28 saat
Maksimum hız = 105 Km
Çamlıca - Yalova
Sonra omurilik
Sonra 13 yıl
Şimdi yeniden bisiklet :) yanlış olmuş düzelttim . Yeni denemeler olacak inşallah

55 kmh oda yokuş aşağı,ama sağlam ve uzun bir yokuşta rahatlıkla slik lastik ile 70 kmh görülebilir.

Arkadaşlar bisikletin 100 km yi geçebildiğini yaşadığım için iyi biliyorum Ama intihar deyin ama delilik ancak mümkündür . Hatta şaşkınlık içerisindeyim ki bu kadar insan bunun olamayacağı hakkında nasıl hesap ileri sürebiliyor . Rüyada mı yaptık bu sürati 105 km sürat yaptım evet ve fazlasınında yapılabileceğini düşünüyorum . Bisikletin teknik özellikleri konuşuluyor . öyle ahım şahım bir bisiklette değildi . Yamaha kadro o zamana ait standart donanım normal kyafet ve en üstüne dik şekilde sıkıştırılmış su şişeli ağır bir sırt çantası . Tabi ki bu kadar cesaretli , yada bir şeylerden bu kadar boşvermiş olmayın ama cesaret edemediğiniz birşeye yapılamaz demeyin . Çamlıca rampası yerinde duruyor hala . Güvenecek mtb olsun

yokuş aşağı mı? yukarı mı? rüzgar var mı? yok mu? yol asfalt mı? stabilize mi? rampa varsa eğimi ne? hava koşulları nasıl? hız koşullara göre değişir

• Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
@air28-3

Forumda kendi yapamadığı şeyleri başkasının yapmasına ihtimal dahi vermeyen bir yapıda ve en basit bilimsel soru olan nasıl? sorusu dimağında yer bile almayan çok acınası bir halde bulunan, o kadar anlatmaya rağmen bu dediklerini hâlâ idrak edemeyen var sen ne diyorsun a@air28-3

güleyim o zaman bunun üzerine Yusuf'san :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
Geri