Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

@beci
Kardes sendede ne kondisyon varmis beeee, helal olsun. Masallah diyelim de tour de france yarislarinda kondisyonunu kayip etme.:harika::acpsnr:

Scudo
Kamyon arkasi 86
Yokus asagi ruzgarsiz 79
Duz yol ruzgarsiz 60
Bisiklet 8.5 kg yari karbon

Radara girmedik umarım :islik:

https://lh3.googleusercontent.com/elh-q2f_G4gZgLF1I2fn8NpswEjttGJtmbjDTXFHl8_erIcl5_O00xZWk48GJtk3_M0-NqhezhD3WzVuRZrF5dA6Rl4VkKJ2CQc3iYPWIEHu6A9wmWQ7exTDdJCKEPFN6KCExSjKjp73WMFYrR-0bREmtIeGsOOsPBoE8Up0oqgogaJIOI2ZZJhFcn_nG3qmv6EY3TVjz8ZBNW-tJo71bTIa2YJqLEtMptYtvzZADOYpkq2FXcf0p4553gxyvCJ8lCfCVgxWxH926DHXwH3KuHgkCdfjDs0KTOqCi59F3rQeyJTxakbVEEw7mm0PiPjjh4Rg9KKRfX9xY5bkg6avuwBfJMfGl9UtOHrESdmBR2URoNZ3GrBVw9kVz_pRRMSoSEs790jLg3hET64At9vz1RbidDS1aLZ4xOPMXTejWqH1kRxVFq5LWaCP2aaC8o9iME349nkCGIcHhOvfZJK0ZDEHMfBXefWZX932Y16hpaLTfRCJVWM0g4XzvqtX3cRIBI1qWcMumrNGjL9MyYBi0HmFgL7771-vgB5Uf5K38q4sPhgiGW-FUjpE1PR941nIUnYAdLmFsFgJE6X2JAalmsst9fQg-so=w1207-h955-no

@Selami53 bir şey danişcam şimdi benim bisikletin aynakolu FC-M131 AYNAKOL 48T
  • Köşeli
  • Kol Boyu : 170 mm
  • Diş Sayısı : 48x38x28T
  • 6/7/8 vites uyumlu
  • Entegre Zincir Muhafazası
  • Hyperdrive SG-X dişliler
    Mosso cavalier 700 ( yol bisikletiyle kıyaslamaya ve anlamaya çalışıyorum) aynakolu SHIMANO FC-A070 TOURNEY

170mm 30x39x50t 7/8-Speed Triple Crankset Black
    arada ki farklar neler ben bilgi sahibi değilim bu konuda ne demek olduğunu anlamıyorum

ben kamyon arkası bisikletten uçtum kamyona 131 yapmışımdır kamyonun önüne geçtim kamyoncuya dönüştüm sonra matrixteki gibi :D ordan süperman geldi hankok ironman falan hepsi beni kovalamaya başladı sonra pokemon oldum piçigeto olarak fırtına saldırısıyla durdum :D:D :DD::D:D:D

Bu başlığa gelen binlerce mesaja ve tebrikleşmelerinize hayretler içinde bakıyorum arkadaşlar.

O kadar hız meraklısı iseniz kendinize birer motosiklet alıp yolunuza o şekilde devam etmenizi öneririm !

Sözüm özellikle de bilmediği yollarda hız yapanlara, araçlarla dans edenlere. Kendinize ve ailelerinize biraz saygınız olsun.

Bisiklete binmekten maksadınız bir kaza yapıp uslanmak olmamalı, her yaşta sağlıklı ve akıllı birer bisiklet tutkunu olarak kalmanızı dilerim...

Bisikletle 60+ hizlar yarış içinde veya yaris için antrenman icin değilse hem tehlikeli hem gereksiz

@Yusuf'san Keşke bu sürati ve ortalamayı hangi şartlarda yapmış olduğunuzu ilk mesajınızda belirtseydiniz de şu mübarek zamanda boşuna gerginlik, tartışma olmasaydı.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@ilkerarslan
bi kere motosiklet başka bişey bisiklet başka, hıza göre kıyas etmek isterseniz uçak var o da bambaşka, hiçbirinin keyfi bi diğerini tutmuyor. bende size anlayamadığınız konularda yorum yapmamınızı öneririm, şöyleki; hız yapmak insanlar için bi fenomen, öyle ki bazı denemelerde hayatlarını bile riske atmaya değer. eğer biri bunu yapıyorsa en az iki nedeni olmalı, ya gerizekalı, ya da ne yaptığını biliyor ve aldığı haz karşısındaki riske baskın geliyor. dışarıdan bakınca anlaşılamayan bir şeyler olabilir, anlamadığımız bi felsefe ya da anlaşılmaz bi kitapta olduğundan farklı birşey yok burada, anlayamadığımız bir duygu var sonuçta. ama mesele hız olunca mutlaka aklı selim biri çıkıp bu şuursuz hız tutkunlarına doğru yolu göstermeli diye düşünüyor insan :)
"doğru" bir tane değil malesef, eğer siz güvenli bi sürüş tarzını benimsiyorsanız saygı duyarım, sizde aynısını yapın, kimse aynı olmak zorunda değil.
şahsen kendime saygım var, hatta içimdeki çocuk sürekli, "yol müsait, yapıştır abi" diyor sırf o yüzden, şimdi tüm bu heyecanı bi yere bırakıp, kabul görmek için uyumlu olmaya gerek var mı ?

kendi limitleri ölçüsünde sürat yapıp da sevmeyecek insan olduğunu sanmıyorum, siz de hız sevmediğiniz halde yinede konuyu merak edip girmişsiniz ama :)

bu arada bende 100-110 km/h arası bişey yapmıştım bisikletle, rüzgarsız, aşırı eğim,asfalt, 26x2.20, cateye kmh saati vardı, calibrasyonu yapılmıştı ama yinede sapmalar olabilir, kullandığım kmh ekranına göre. bence baya keyifliydi, biraz da korkutucu haliyle, 18 yaşlarındayken. ama ruh hastasının biri pejo minubusle o hızda arka lastiğime kadar yanaşıp yoldan çekilmem için zorlamıştı (yol boş olduğu halde), o hızda kenarda ki mıcıra çıksam zaten biterim, olduğum yerde kaldım ve bişey yapamadı. kolay kolay unutmayacağım enstanteneler, adrenalin sevmiyo olsam zaten gider isveç'te finlandiyada falan yaşardım :) adrenalin severlere intihara meyilli kişilik gibi davranmayın, çünkü o dışarıdan bakanın gördüğü, içeride başka bi dünya var.
kazasız belasız sürüşler...

21.vites sarılar yolu bayırı 58km ceple ölçtüm :DDD

@Selami53
Dediğin gibi kesinlikle düz yol değildir:)
Düz yol deyip yayla inişine geçenler olmuşta neyse..:)

• Beğen
Tepkiler: Selami53
Böyle konularda olurdu olmazdı tartışması yok mu, herkesin seviyesin hemencecik belli ediyor. Beyefendiler hanımefendiler şu dünyada kendi tecrübenizden, kendi öğrendiklerinizden, kendi gördüklerinizden duyduklarınızdan başka bir durumun gerçekleşemeyeceğinden nasıl emin oluyorsunuz? O zaman Guiness'teki rekorlara da inanmayın, ne de olsa sizin mantığınıza aykırı. Tamam bazısı espri olsun diye 3 haneli rakamlar söyler orda haklısınız, ama yol bisikletiyle top tube pozisyonunda durarak, % 15 eğimli 8 kilometrelik bir inişte saatte 83 km hıza ulaşmanın neresi anlaşılmaz? Eğer goprom filan olsaydı, bu tartışma noktalanırdı. Ama mesele şu ki öğrenci bütçesiyle o tür şeylere para olmaz ve sürekli böyle tartışmalara girmek zorunda kalırız.

image.jpeg Eğim aşağı pedal çevirerek:)

Geri