umutcelik
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.834
- Bisiklet
- Trek
Valla iyi efor, bir el ile selfie çekerken diğer el ile tutunup kameraya bakmak her baba yiğidin harcı değil, birde ayro pozisyon alsan kimse tutamaz seniAbi senin ortalaman cok dusuk. Ben 56 ortalamayla uludagi tirmaniyorum.
Resimde ne kadar efor sarf ettigim acık seçik gorulmektedir.
Stravadan bak inanmazssan .Mukemmel bir paylasimdi tskler
214657 dosyayı görüntüle
Zaman zaman böyle durumlar aklıma gelir. Çok defa bisiklet kazasında hayatını kaybedenleride gördüm, izledim. Özellikle 30 km/sa. hızı geçince düşünürüm. Sonra aldığım zevki de düşünürüm. Zevk, adrenalin daha baskın geliyor benim bünyeme.Rampa aşağı bir çok kişi hemen hemen aynı hızları yakalar.
Ama o hızlarla inerken lastiğin havasının bir anda boşalıp jantın üzerine oturmasını istemezsiniz.
Yaklaşık 50/55km hızla inerken bu durumu ön tekerimde yaşadım ve durana kadar ter döktüm. Bu mesajlarla gaza gelip her yolda ezbere denemeye kalkmayın. (Ön iç lastiğim içeriden, janta bakan kenardan patladı. Lastiğim patlamaz demeyin)
155,9 km/h bence cok basit ulasilack bir hiz. Bisiklet bu araba degilya basit bir motor gücüyle calisan. Cölde kum otobaninda Fat Bike ile 178i görmüstüm ama arkadan kalkan kum tozudan dolayi pek fazla o hizda gidemedim.Geçen hafta şöyle bir şey olmuştu ? Koskoca strava yalan söyleyecek değil ya.
214694 dosyayı görüntüle
Chuck Norris, sen misin?155,9 km/h bence cok basit ulasilack bir hiz. Bisiklet bu araba degilya basit bir motor gücüyle calisan. Cölde kum otobaninda Fat Bike ile 178i görmüstüm ama arkadan kalkan kum tozudan dolayi pek fazla o hizda gidemedim.
Tabii çektin altına GİOS u seni tutabilene aşkolsun habire radara yakalanıp duruyormuşsun PTT sana ceza makbuzu getirmekten diğer postaları götüremiyormuşAbi senin ortalaman cok dusuk. Ben 56 ortalamayla uludagi tirmaniyorum.
Resimde ne kadar efor sarf ettigim acık seçik gorulmektedir.
Stravadan bak inanmazssan .Mukemmel bir paylasimdi tskler
214657 dosyayı görüntüle
Bu abiden hızlı strava kaydı olan var mı? Yokuş aşağı, bmx, 16 jant.