Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

@yorgun bekçi km sayacı aliexpressten herhangi birini al diyemem. kalitelisi var kalitesizi var.kullanıp denemiş olan birinden fikir alarak almanız mantıklı. bir diğer konu yukarıdaki arkadaşın tavsiye ettiği btwin 8 fonksiyonlu km sayacını kullandım ben memnun kalmadım, kullanmıyorum. uygun bir fiyata size verebilirim isterseniz ama tavsiye etmem. bi görüyor bi görmüyor, belli bir hızdan sonra sayaç hiç çalışmıyor ve ayrıca teker ölçüsüde belli bir ölçüden sonrası girilemiyor. mesela ben 29x2.25 lastiğin ölçüsünü giremedim çünkü seçeneklerde yok. circumference belli bir ölçüden yukarı çıkmıyor.sanırım tur ve yarış bisikletleri için yapmışlar. ben memnun kalmadım diye sizde memnun kalmıcaksınız diye bir kaide yok decathlon heryerde var gidin inceleyin. kask olayına gelince 50tl ye de kask var 2000tlye de. siz bütçe belirlediyseniz ona göre kask alın. ama bisikletçiden alın. maddi olarak sorun yoksa lazer, kask, giro, uvex gibi markalara bakın.ucuz olsun iyi olsun diyorsanızda moon markasını gözden geçirin.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
@danceros anladım hocam çok teşekkür ederim. kablosuz olan 60 liralık versiyonuna bakayım diyorum inşallah o sorun çıkarmaz. benim bisiklet mosso legarda mdv 1721 28 jant şimdi o bahsettiğiniz ölçüleri bilemediğim için uyar mı uymaz mi bilemedim. siz şuan hangi kilometre sayacın kullanıyorsunuz acaba. bahsettiğiniz kasklara bakacağım çok sağolun. öğrenci olduğum.icin bütçem pek yok

@danceros
VICTGOAL Bisiklet Kask Mat Siyah Erkek Kadın Bisiklet Kask Arka Işık Dağ Yol Bisikleti Entegral Kalıplı Bisiklet Kaskları K1105
(link) kopyala
(from AliExpress Android) şu nasıl sizce

Decathlon'daki Bt'win 500 serisi kasklar gayet iyi. İnternetten araştırsanız ve kullanıcı yorumlarına bakarsanız görürsünüz. Fiyat/Kalite anlamında en iyi tercihlerden birisi bence. MTB ve yol olarak 2 modeli var. Ben MTB olanı kullanıyorum gayet rahat. Yol versiyonunun arkadaki sıkma mekanızması can sıkıcı olabilir. Almadan denemekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@yorgun bekçi kurması kolay.ben kablolu olanını aldım.kolayca kurdum.ama ben yıllardır sigma bc 8,12 kullandığım için henüz üzerindeki kısaltmalara alışamadım.ama duruşu falan çok iyi.doğru ayarlanınca da doğru gösterecektir bence.fiyatı da çok değil.bence alınabilir(zaten ben aldım)

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@dancerosBenim yaptigim yerde ciddi bir egim var hizlanmak icin de yatabildigim kadar yatmistim , 3×8 de yaklasik 90 100 kadans civarinda hala pedal ceviriyordum ki anca gorebildim.
(link)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Erdal Yılmaz yokuş aşağı rakip tanımayız . :D

@furkanbr
Hangi yokuş orası birde biz deneyelim . Bizim buranın yokuşlarının sonu hep tehlikeli göbeklere falan çıkıyor

@MAERKEKO yokusta da bir sag viraj ve en sonunda kavsak var ama genelde cok yogun olmuyor

Check out this segment on Strava: (link) — sakarya yeni giriş
Bu tirmanisin inisi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@furkanbr
Bizim buralar yoğun oluyor . O yüzden sıkıntı .

Bisikletle yapılan en yüksek hız 183 mil / 295 km imiş

66.2 KM gördüm MTB ile...
26e061d190e8afc53e52721dce43e8ca.jpg

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Mavi TunaKullandığınız program "Runtastik" diye bir şeyse çok ciddiye almayın bence. Bir defasında benim 85 km/sa. yaptığımı yazmıştı [emoji16].

Cemal Ç.

@CmlCLK
Doğrudur [emoji16] Var mı tavsiye edeceğiniz daha sağlıklı çalışan bir uygulama?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Mavi TunaÜzgünüm. Ama iyi bir km sayacı edinebilirsiniz. Çok da yüksek paralar vermenize gerek yok. Ben Decathlon'dan aldığım count8'mi ne onu kullanıyorum. Memnunum açıkçası. Bu gibi yazılımları da sadece mesafe, yön, harita gibi nedenlerden kullanıyorum.

Cemal Ç.

@CmlCLK +1 count8 bende de var bataryası iyi olduğu sürece hiç bir aptallık yapmıyor :)

• Beğen
Stravaya göre 91 fakat bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. 80 diyelim. Baksanıza kadansa 241 diyor :D
Ekran Alıntısı.PNG

@:DDD

Merhaba, bu değerlere ulaşmadınız yada ulaşamazsınız demiyorum, o yüzden yazacaklarımı farklı yorumlamayın lütfen.

20.2'nci km'de yaklaşık -7%'lik bir eğim inerken hızınız 67 km/h'e ulaşmış buraya kadar sorun yok, ancak 22.km'de 90 km/h görünen kısım -1.9%'lik bir kısıma denk gelmiş. Yani yol çok daha düz ve müsait anladığım kadarıyla. Bence kullandığınız yol bilgisayarınızın teker oranını kontrol edin, bir de hız ve kadans sensörü kullanmıyorsanız eğer kullanmanızı tavsiye ederim, hız değerleri gps üzerinde geliyor ise bu sizi zaman zaman yanıltacaktır. Garmin edge 510 ve 1000 ile benzer durumlar yaşadığım için yazmak istedim. :)

@:DDD

Merhaba, bu değerlere ulaşmadınız yada ulaşamazsınız demiyorum, o yüzden yazacaklarımı farklı yorumlamayın lütfen.

20.2'nci km'de yaklaşık -7%'lik bir eğim inerken hızınız 67 km/h'e ulaşmış buraya kadar sorun yok, ancak 22.km'de 90 km/h görünen kısım -1.9%'lik bir kısıma denk gelmiş. Yani yol çok daha düz ve müsait anladığım kadarıyla. Bence kullandığınız yol bilgisayarınızın teker oranını kontrol edin, bir de hız ve kadans sensörü kullanmıyorsanız eğer kullanmanızı tavsiye ederim, hız değerleri gps üzerinde geliyor ise bu sizi zaman zaman yanıltacaktır. Garmin edge 510 ve 1000 ile benzer durumlar yaşadığım için yazmak istedim. :)
Ben de farkındayım. Bazen Lezyne kafayı yiyor fakat ben o anda hızımı 70-75 civarı seviyesinde hissetmiştim. 91 olmasının bence de imkanı yok :D

Salkano ng 650 bisikletimle yokuş aşağı 107 km hız yaptım. Yokuş aşağı gitmenin verdiği rehaveti bırakıp pedallara asılınca 118 km'ye ulaşmayı başardım.Fakat bu hızı anca 3 dakika boyunca koruyabildim.Sonra ne yazık ki yokuş bitti.

Salkano ng 650 bisikletimle yokuş aşağı 107 km hız yaptım. Yokuş aşağı gitmenin verdiği rehaveti bırakıp pedallara asılınca 118 km'ye ulaşmayı başardım.Fakat bu hızı anca 3 dakika boyunca koruyabildim.Sonra ne yazık ki yokuş bitti.
ya kusura bakmayın ama bana inandırıcı gelmedi. buradaki senaryoda 3 dk boyunca 118 km/s ile indiğiniz bir yokuş, matematiksel olarak en az 6 km uzunluğunda olduğu anlamına geliyor. ayrıca 107 km/s hızında ilerliyorken pedallara "asılabilmek" için aynakol oranlarının standart yol bisikletlerinden çok daha yüksek olması gerektiğini düşünüyorum zira benim büyük yaprağı 52 dişli olan aynakolum 70 km/s hızlardan sonra boşa dönmeye başlıyor. bisikletler hakkında mükemmel seviyede bir teknik bilgim yok yanlış fikir belirttiğim kısımları düzeltebilirsiniz.

ya kusura bakmayın ama bana inandırıcı gelmedi. buradaki senaryoda 3 dk boyunca 118 km/s ile indiğiniz bir yokuş, matematiksel olarak en az 6 km uzunluğunda olduğu anlamına geliyor. ayrıca 107 km/s hızında ilerliyorken pedallara "asılabilmek" için aynakol oranlarının standart yol bisikletlerinden çok daha yüksek olması gerektiğini düşünüyorum zira benim büyük yaprağı 52 dişli olan aynakolum 70 km/s hızlardan sonra boşa dönmeye başlıyor. bisikletler hakkında mükemmel seviyede bir teknik bilgim yok yanlış fikir belirttiğim kısımları düzeltebilirsiniz.

Hocam öncelikle indiğim yer S tipi virajlarla dolu 4500 rakımlı bir dağ. S virajları hesaba katarsanız yaklaşık kesintisiz 14 km iniş yapıyor.Yolun bazı kısımları bozuk olduğundan buna uygun olan 6 km 'lik kısımda bu hızlara ulaştım. Yoldaki bozukluklar olmasaydı 130 km'ye çıkmayı deneyecektim.Kısmet değilmiş.Umarım en yakın zamanda yoldaki bu bozukluklar düzeltilir. Aynakol yaprağı ise özel olarak yurtdışında üretilen bir tanıdığım tarafından getirilen 70 dişli oranlı bir aynakol. Bu yüzden pedallara asıldığım zaman boşa dönmeden mevcut hızımı yükseltebiliyorum.

• İnanılmaz
Tepkiler: ÇAMKOMLU
Geri