danceros
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 997
- İsim
- Mehmet
- Bisiklet
- Cube
@yorgun bekçi km sayacı aliexpressten herhangi birini al diyemem. kalitelisi var kalitesizi var.kullanıp denemiş olan birinden fikir alarak almanız mantıklı. bir diğer konu yukarıdaki arkadaşın tavsiye ettiği btwin 8 fonksiyonlu km sayacını kullandım ben memnun kalmadım, kullanmıyorum. uygun bir fiyata size verebilirim isterseniz ama tavsiye etmem. bi görüyor bi görmüyor, belli bir hızdan sonra sayaç hiç çalışmıyor ve ayrıca teker ölçüsüde belli bir ölçüden sonrası girilemiyor. mesela ben 29x2.25 lastiğin ölçüsünü giremedim çünkü seçeneklerde yok. circumference belli bir ölçüden yukarı çıkmıyor.sanırım tur ve yarış bisikletleri için yapmışlar. ben memnun kalmadım diye sizde memnun kalmıcaksınız diye bir kaide yok decathlon heryerde var gidin inceleyin. kask olayına gelince 50tl ye de kask var 2000tlye de. siz bütçe belirlediyseniz ona göre kask alın. ama bisikletçiden alın. maddi olarak sorun yoksa lazer, kask, giro, uvex gibi markalara bakın.ucuz olsun iyi olsun diyorsanızda moon markasını gözden geçirin.