Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
Bende yokuş aşağı fazla asılmadan 65,3 yapabildim. Mtb bisikletim ile. Sayaç fotosu videomun içinde. İsteyen izlesin 1:40 tan sonrası

Strava 72 olarak gösteriyor. Km sayaci 75.8 olrak kaydetmiş.

Dosyalar

• IMG-20170828-WA0045.jpeg
    IMG-20170828-WA0045.jpeg
    71,7 KB · Okunma: 20
Sakarya üniversitesinden aşağıya tek rampası denilen %11 lik iniş var max 91 gördüm cihazda, strava 101 diyor yanlış
(link)

@Cesarisback muhtemelen kameradan hocam. Balık gözü lenslerde öyle gözüküyor. Mesela indiğim yokuşta Ankaranın en dik yokuşlarından biri fakat fazla dik değilmiş gibi görünüyor. Göstergenin ayarlarını milimetrik ayarladım çünkü metreyle ölçerek.

@nbacıshaquılle dokunmatik harika, yağmurda kullanmadım henüz. Manyetik alandan etkileniyor. Genel olarak çok başarılı

20170801_122457.jpg

Bizde her şey kanıtlı, belgeli...

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@mehmetsunu

İlk tepkim: ÇÜŞ!

Nerde ve nasıl oldu ?

Yok artık,değerleri doğru girdiğinize ve eğer gerçekse über kaçık olmadığınıza eminmisiniz :koptum:benim böyle birşeye inanmam zor gözüküyo.

200 km hız yapmaya karar verip videoya çekmediniz mi. İlginç Bende elimle mekanizmayı sürttürerek 150 yapıyorum :)

Atilla bisiklet gurubu 150 denemesi varda sizinkini duyan neden yok acaba

sağdan soldan akla gelebilecek her yerden araba ve yaya çıkma potansiyeli olan bir ülkenin yollarında hız yapmayı son derece hayati bir hata olarak görüyorum.

@bisikletebin kesinlikle katılıyorum. Ben 65 km hızı yaptığımda polis cumhurbaşkanı geçicek diye yolu trafiğe kapamıştı. Yokuş aşağı salıp kendi rekorumu öyle kırmıştım. Bomboş yolda 65km hızda bile bir çukura düştüm fena halde salladı bisikleti. Yani bu ülkede trafik olmasa yol bile tehdit. 2 kere düşünmek lazım

%10-11 civari bir yokusta mtb ile 88.9km/h
da8e31a3bad84ac3e7e8a851592857b0.jpg

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mehmetsunu
sürtünme kuvvetinden dolayı mümkün değil

65'i gördüm o yolda tam salsam 80'i de çok rahat görürdü, bagaj + sular ile ek 20 kg yük vardı bisiklette, güvenilir değil tabi bu hızlar, 2-3 çakıl taşı bile hiç istenmeyen bir sonuç yaşatabilirdi..

• Beğen
Tepkiler: ulsbyrm
@mehmetsunu

Benim de eski km saatim 105 km max cikariyordu her turda :snzdglsn:

Ulastigim en yuksek hizin 90'larda oldugunu biliyorum stravadan acip bakmaya usendim. Haramidere inisinde :krnz:

Geri