Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

@Mert_15
eski bisiklet tahminim 13kg civarıydı, bu 9kg. ben geçen sene 95kg'dım şimdi 78im. ama forumda daha önce tartışılmıştı inerken kütlenin hiçbir önemi yok diye. hatta ben şöyle bir video paylaşmıştım;

Scudo
@SmtTrlk

Kütlenin nasıl önemi olmayacağını anlamadım. Mobilde olduğum için videoyu açamıyorum. Kütleçekimi diye bir şey var bu hayatta birde kinetik enerji.

@SmtTrlk katılıyorum sonuçta size rampa asagı etkiyen kuvvet tamamen yerçekimi. Dolayısıyla kütlenin hiçbir önemi kalmıyor. Aero duruş, daha ağır bisikletin belki stabilitesi etkiliyor olabilir ama burada da tur bisikleti duruş pozisyonu itibariyle 1-0 geride başlaması gerekir. Bu arada bazen hiç farketmeden arkadan aldığımız rüzgar inanılmaz değişiklikler yapabiliyor. Muhtemelen tur bisikletiyle gittiğiniz gün rüzgar tarafından hafif bir destek almışsınızdır.

• Beğen
Tepkiler: SmtTrlk
Giant tcr, komurluk-omerli inisi, 74.9, ama cok gereksiz, hic tavsiye etmem, anlik hatanin telafisi yok

• Beğen
Tepkiler: Exciting ve seomam
Ölüdeniz-Fethiye inişi 92.9 km/h görmüşüm. Burayı birçok kez inip çıktığım için gereksiz bir özgüven oluyor inişte. Tabii yolun boş,virajsız vs. olması da etken.
Diğer arkadaşların da dediği gibi aşırı hız gereksiz. Hele bilmediğiniz bir yolda daha gereksiz
öööö.PNG

@SmtTrlk havasiz ortamda diyor..atmosferde hava oldugu icin hesaplar degisiyor..ayrica o nasil bir tuymus oyle resmen agac dali gibi.

Ben de arkamdaki rüzgarın sayesinde gaza gelip yokuş aşağıya 3x5 ile inmiştim, 86 km/h. Durması biraz uzun sürdü.

İnsanlar 90 100 yaptım diyor resminide atıyor. Düşünüyorum. O kadar hızda 2 teker üstünde rüzgara falan nasıl dayanıyorsunuz ? Hem benim bildiğim her şeyin bir sınırı olduğudur. Lastikler veya gobekleriniz galiba titanyum.

90-100 ulaşılmıyacak hız değil yol bisikletinde,ben 65.8 yaptım korkutucu oluyo,biraz manyak olanlar,yani deli gibi bilinçsiz sürenler var rahat yaparlar,hatta bizim gurupta çocuk 2 aydır sürüyo genç 21 yaşında 65 yaptığım yolda geldikten sonra gösterdiği rakam 75.Zaten ben biraz deliyim diyor bende ona katılıyorum:)He bide lastikler ve göbek yarış bisikletinde bu hızlara göre yapılıyo,titanyum filan değiller:D

• Beğen
Tepkiler: Mert_15
Ankara'da Mevlana Bulvarı'ından aşağı doğru giderken 65'e ulaşmıştım bir sene önce. Denemek için bir kerelik yaptığım bir şeydi.

VM4A2Z.jpg

• Beğen
Tepkiler: Işıklar Gazisi
Akort ayarı bozuk bir XC 150 ile 57.2 bastım.. 40 kilometreden sonra titriyor.

(Atabey-Gönen) Naldöken yokuşu. Salcano xrs040 r501 jant set. Ulaşabilinen en yüksek hız bu.
5cf431765087e1fd37affe660a57c652.jpg
538b1d7ca56c712f199fb30015c26973.jpg

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Screenshot_20170829-114028 (1).png Samsung S healt'a ne kadar güvenebilirim bilmiyorum :) ama bu sürattan daha fazlası olduğuna eminim.

Max 23 km hız yaptım çok heyecanlıydı daha hızlı gidebilirmiyim bilmiyorum ama adrenalin tavan seviyedeydi frenlerede güvenmediğimden durdum hemen.

• Beğen
Tepkiler: Alprdnc10
Geri