Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
74 ama korktum bi an bisiklet altimdan kayip gidicekmis gibi hissettim

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Hizla hiç işim olmuyor açıkcasi. Her zaman kontrollü, yavaş sürüşler yapiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mert_15
Düz yolda 44.8 i gördüm. Runtastiği devamlı açmadığım için yokuş aşağı deneyimleme fırsatım olmadım ama rahat 75 i görmüşümdür.

xc 500'le -> 73,5 km/saat max. hız

IMG_6811.JPG

• Beğen
Tepkiler: nbacıshaquılle
Kaza geçirdiğimden beri pek hızla aram olmadı ama ondan öncesinde tepe aşağı inerken 65 görmüştüm. Erzincan/Merkez Esentepe (Esmiyir)

Kron XC150
27,5" x 2,10
Modifiyesiz
Dişli sayımı Bilmiyorum.

Bisiklette fazla hıza gerek yokki , düz yolda sana 25-30 bile yeter. 90 km'de ufak bir çıkıntı çok kötü sonuçlara yol açabilir.

@Cesarisback

Bir an oturup düşündüm ciddi mi diye .

geçen sene tur bisikleti olan sedona 350 ile 69km/s sürate ulaşmıştım fakat yeni aldığım focus culebro yol bisikletiyle daha eğimli bayırlarda gördüğüm en yüksek sürat 61km/s :( sorun nerede çözemedim. düz yolda eski bisikletime nazaran daha hızlı yol alırken bayırda niye o kadar düşük kalıyor aydınlatabilen olursa sevinirim:confused:

@SmtTrlk

MTB bisikletleri daha ağırdır. Ağırlık yokuş aşağı inerken en az 10 km hız farkı yaratır ağırlık farkına göre değişir birde .

@Ahmet ERENN

İnerken her halde 100-130 arası gidiyorsunuzdur .

@Ahmet ERENN ziyaaaaa

@SmtTrlk 62 km yi gordugum iniste, baska bir gun goremedim..her sey etken olabikir, formunuz, o gunku pisikolojiniz, kas iskelet sisteminizin dinlenikligi, hava durumu, ruzgar yonu vs..hatta yav dedim daha 2 gun once 62 yaptim simdi 57 58 nedir..

Antalya Korkuteli dönüşü yokuş aşağı 80 gördüm. Ama; geri hızı yavaş yavaş 45 - 50 arasına çektim.

Geri