Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
Yol bisikletiyle maximum 56.2 km/h yi gördüm. Tabi yokus aşağıydı ve hic pedal cevirmedim, hatta savrulacagim hissiyle frenleyerek indim. Yol bisikletiyle yokuş aşağı inislerde 50 km/h hızdan sonra korkmaya başlıyorum. Hava biraz rüzgarlıysa hele yandan esen rüzgar cok etkiliyor, sanki yana devrilecekmisim,savrulacakmisim gibi hissediyorum. Bisikletin hafif ve lastiklerin de ince olmasi da etkili sanırım. Çünkü 12,4 kg. ağırlığındaki tur bisikletimle bu hissi hiç yaşamamistim daha öncesi.Tabi yol bisikleti daha hizli ivmeleniyor belki tur bisikletiyle 50 km/h nin üzerine pek çıkamadım, ciktiysam da daha güvenli geldi. Tabi düz yol ve rampalarda yol bisikleti çok daha hizli gidiyor ve tur bisikletine kiyasla daha az efor gerekiyor. Her ne olursa olsun yüksek hizlar tehlikeli arkadaşlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
yokuş yukarı ve yokuş aşağı olarak ikiye ayrılır bence

• Beğen
Tepkiler: mywashere
Bu videoyu görmeyenler olabilir. Profesyonellere bu soruyu soruyorlar;

@televole2

İstanbul da mı yaptınız ? Nerede yaptınız ? Hava şartları nasıldı yaparken ? Dişli oranlarınız neler ? Rüzgar arkadan mı esiyordu ? Eğim ne kadardı ? Aklımda deli sorular...:D:koptum:
İşe giderken yeni sistem ile 70 km/h rahat görüyorum ve kısa bir inişte. Yakında birde daha önce 60 km/h i geçemediğim inceğiz yokuşunda deneyeceğim yeni sistem ile İnşaAllah.

• Beğen
Tepkiler: venom09
aman dikkat edin en ufak denge kaybı o hızlarda allah korusun köpek çıkar çoçuk cıkar ...

@ÇaNakkaLeRuHu

(link) Buradan bakabilirsiniz hocam. 5.9km'de başlıyor, 6.4 km'de bitiyor 500 metrelik bir eğim. Ortalamasını çıkaramadım çok anlamıyorum stravadan.
Yeni yapılmış bir otoyol burası. Yaya-hayvan geçmez. Rüzgar tam arkamdan değil hafif sağ çaprazımdan, yandan esiyordu. Dişli oranım 50x34 sanırım. Eğim şöyle 2.5-3 km sürüyor olsa 90'ı görebilirim rahat.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@televole2

Aynen bende o tarz trafiksiz otoyol eğimlerinde abanıyorum pedala genelde. Böylece hız ve adrenalin tutkumuzu sönümlemiş oluyoruz. Şehir içinde zaten o hızlara çıkmak çok zor ve dengesiz bir hareket olur. Otoyolda tümsek, taş v.s. engellerde yok denecek kadar az olduğundan daha güvenli bir deneyim oluyor. Çatalca-İnceğiz eğiminde 2-3 km rahat iniş var orayı denemenizi tavsiye ederim. Bomboş oluyor yol genelde ve pürüzsüz. Aban abanabildiğin kadar pedala :komik:

@ÇaNakkaLeRuHu Konyada Akyokuştan salıyoruz arkadan geçen araç sayısının hesabı yok

• Beğen
Dedikleri doğru en ufak denge kaybında benim gibi diz kapağınizi parcalaya bilirsiniz.

@Yasin Şimşek
Ooo yürüyen uçak

63 Km/h Tx800 ile yokuş çok kısaydı ondan öncede çok az eğim vardı ondan dolayı daha yükseği için uzun bir yokuş gerekiyor yoksa şehir içinde çok zor

• Beğen
Scott Speedster 60'la 65km/h gördüm. Limitleri zorladığım dakikalardı. Lakin büyükada yollarını bilen bilir..

Geri