Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
Her ne kadar tasvip etmedem de 75km/h hızı gördüm. Bolu dağı inişi. Triban300.

Düz, eğimsiz yolda ve rüzgarsız havada anlık değil de birkaç saniyelik devam ettirebildigim maksimum hız ise 45-50km arası birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
@Ertan M.
52-12'de epey yüksek bir kadansla 80'e ulaştım. Quad'lardan ziyade bilekten kalflerle pedal çevirince biraz daha yüksek kadans yakalanabiliyor. Kadans sayacım yok, fakat anlık olarak 140-150 kadansa ulaşmış olabilirim. Sizden rica etsem, 52t-12t dişli kombinasyonu ve 700x23c lastiklerle 80km/h hızı yakalamak için ne kadar kadans gerektiğini programdan bakabilir misiniz ? Km sayacımın kalibrasyonu doğru olduğu için hata olduğunu düşünmüyorum...

@uguryilmaz144 yaklaşık 147 kadans gerekiyor.tabi diğer dirençler dışında bu kadans yokuş aşağı yapılabilir.Bu hızlarda sanki bisiklet ayağınızdan uçar gibi gelebilir
O derece hafifliyor bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Fazla hız ağzınıza vurabilir. Naralar atabilirsiniz. Aşırı sevinç yan etkileridir. Kendinizi o an çok özgür hissedersiniz. Fakat onun bu aldatıcı yüzüne ben derim ki inanmayın. Şekil a aşağıdaki video bunun kanıtıdır. MTB 65 km / h . Yan etkilerden biriside o an herşey yok olur bisiklet ve rüzgar sizi anlayan tek dost olur yalancı bir dost. Dünkü geziden. :D:komik:

@ÇaNakkaLeRuHu
sizin için çok coşkulu anlar omuş heralde çocuk gibi görünüyorsunuz ))

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Umuttepe inisinde sonradan rekora karar verdiğim için 78 ama 80 geçilebilir.

Belki çok değildir ama benim için gayet hızlıydı Cube 29" bisikletle yokuş aşağı vurdum tabi aralarda frenle yavaşladım durduğumda hız göstergesinde max limit 51 km e ulaşmış :)

çanakkale intepe inişi corratec dolomiti ile 92km/h gördüm. vites oranları 53-39 a 11-28. tabi ki belli biyerden sonra pedallar boşa dönüyor.

@Tasogare

Aynen...

@Sin

Altımdaki 7kg'lık bir yarış olsa orada 100 km / h rahat geçerim.

Ankara incekten ümitköy e iniş
carraro 224 ile
73.5km/h pedalsız.tamamen kendi ivmelenmesi.
hatta aralarda ufak frenlemelerimde oldu. muhtemelen 80i görebilirdi.

Çanakkale İntepe inişi hız denemesi için sağlam ve ideal bir yer. Bunun dışında İzmir yolunda Gökçalı köyü kavşağı sonrasındaki inişte de bisiklete göre iyi hızlara ulaşılabilir.

63kmh max hızım. Hıza ihtiyacım yok aslında, büyük yokuş iniyordum ve bir an gaza gelip azda pedal vurdum. Bir daha o kadar hız yapmamaya çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: Mert_15
kron xc150 siyah kırmızı disk 21vites 27.5 jantlı bisikletimle 58.1 yaptım bayır aşağı

Tavas Denizli Rampalarinda
Üzerinde 700*28c bulunan Ümit Magnetic le 64.35km/h

Tur bisikletimle en fazla 61 km yapdım ama bidaha yapmayı düşünmüyorum. Sürat felakettir..

Geri