Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
Bizim samsunda meşenin ordan bayır aşşağı 79.2 görmüştüm.

Bu konunun amacını bir türlü anlayabilmiş değilim, sanırım anlayış sorunum var!

@Ertan M.
120 kadansa göre hesaplamışsınız sanırım. 120 kadansta pedal boşa dönmez. 150 kadansa kadar çıkılabilir, bu program ne bilmiyorum ama aynı şekilde birde 150 kadansta hesaplama atabilir misiniz?

@CyclingBird

Aynen. Bundan sonra heralde güzel bir yol bisikleti ile orada rekor denemeleri yapacağım İnşaallah :komik:

@ÇaNakkaLeRuHu

o iş öyle olmuyo ne yazık ki ) bende yol bisikletinden öyle bi beklenti içindeydim ama yol bisikleti standart donanımla yüksek hızlarda gitmek için pek uygun değil, 70 kadar olan hızlar için ideal ama sonrasında lastik bi şekilde dezavantajlı oluyor, yani pedal çevirmeden sadece yokuş aşağı gittiğiniz hallerde mtb daha fazla hızlanıyor.

benim bisikletle 50 yapsam buyuk ihtimal butun disliler mekanizmalar dagilir

(link)

İzmir'de anayolda tekerlekli sandalyesiyle rampa aşağı yolu 60 kilometre hızla alan engelli vatandaş yolculuğunu şans eseri kaza almadan bitirdi.

Geçen ki performans turu yaparken en fazla 60 km demiş benim Mosso :)

a76461c0-03d4-4766-8ca2-639edd6ad0a6.jpg

@ÇaNakkaLeRuHu
yalan olmayabilir, benim söylediğim standart donanımla zor, extradan bişeyler gerekiyo, çok uzun virazjsız ve pürüzsüz bi eğim gibi, ya da daha büyük lastiklerle belki 28 c gibi

İntepe şehir merkezi değil mi?

Biz geçen 57. alaydan inerken baktım pedal çevirmeden 63 km ile iniyor. biraz pedal çevirdim 68 oldu. Baktım grup çok galeyana geldi yavaşlayayım dedim o sırada arkadaş yoldan uçtu aşağı. MTB ile max hızım 75 idi. 3-5 kere tekrarladım. Geçen yol bisikleti ile 68 yaptım.

Gerçekten 26 mtb ile 75 yaptım yol ile 100 yaparım diye bir dünya yokmuş. Tamam şartlar uygunsa 80 85 olur ama 100 üzeri çok zor ve tehlikeliymiş. MTB ile 60 km de son derece iyi tutunma olurken yol bisikletinde 60 km ile yere değmiyorsun gibi.

maksimum 73 u gordum. daha da zorlamaya gerek yokta gercekten bu millet 100 leri nasil goruyor.

• Beğen
Tepkiler: EmirGozaydin
Ben de yol bisikletine geçene kadar mtb ile 80 bastım yol ile 180 basarım kafası yaşıyordum :D hafif eğimde 70 yaptım fazlasını totom yemedi :D

26" Dag bisikletimle yokus asagi asfaltta tahminimce 40-45 civari bir hiz yaptim, 21. viteste pedallar bosa dönüyordu. Belki daha azda yapmis olabilirim.

Düz yolda 55 km/h yapmıştım. Mtb çift amarsitörlü , 21 vites çelik kadro.

Geri