Mtb var bende yokuş aşağı 40-45 km/h geçtiğim zaman yusuf yusuf atmaya başlayıp aklıma lan ya duramazsam/düşersem gibi şeyler gelip hafif frene dokunup belli bir hızın üstüne çıkmıyorum. 80-90 km/h yaptığınızda bir tedirginlik olmuyor mu cidden? Bu durum pedal çevirmediğimden kaynaklı olabilir mi? Hayatımda da bir kere 250cc motor sürdüm 124 km/h yaptım bu da iki teker olmasına rağmen tedirginlik yaşamadım(Apaçi gibi hep devirli gittim hızlanmalarda gazı sonlamalar falan tam bir trafik canavarı gibi). Altımda daha kalıplı durduğu için psikolojik bir etkisi olabilir mi? Bisiklet ile şehir içinde sağdan soldan araba çıkabilecek bir yerde biniyoruz genelde motor ile sıcak asfalt çift şerit araba çıkma ihtimali olmayan sakin bir yolda binmiştim. Düşüncelerinizi merak ediyorum. İmkan bulursam sıcak asfalt çift şerit sakin bir yolda bisiklet ile de deneyeceğim ama
Arkadaşlar konu ile alakasız ama mazur görün. Kilometre sayacı almak istiyorum ekranı ışıklı olursa iyi olur. uygun fiyatlı bir şey max 50 60 tl ne önerirsiniz ?
@danceros hocam aliexpresteki ürünler güvenilir mi acaba. burda aliexpresten alıp da kullanan arkadaşlar varsa urunun ismini söylerse biz de ona göre alsak nasıl olur acaba..
@yorgun bekçi aliexpressten 200 kadar ürün aldım hiçbiri beni üzmedi.güvenilir sitedir.araştırın sonra youtubeda videosuna bakın öyle karar verin. çoğu ürünün youtubeda videosu var zaten. tabi alıp kullanmış birinin tavsiyesi varsa daha iyi olur.
@yorgun bekçi ikisinide tavsiye etmem.hele aliexpressten kask asla almayın can güvenliği önemli. ankara sincanda ''emre bisiklet'' var.aliexpress ayarında fiyatları var. sahibi harun bey hem bisiklet kullanıcısıdır halinizden anlar hemde size en uygun ekipmanı verir
@yorgun bekçi BTWİN'in km sayaçlarından al. Gerisi 5 para etmez. Karışık kuruşuk abuk subuk birşey. Hem sade hem de en kullanışlısı olan BTWİN'in km sayacı. Ben onu arkadaşıma verip sırf işiklı diye piyasada çokça bulunan çin mallarından birini aldım. Bin pişmanım...
@ulsbyrm evet hocam benim de aklımda olan ürün bu. fakat kaliteli mi doğru gösterir mi emin olamadım. siz memnun musunuz kurması kolay mı doğru ölçüm yapıyor mu acaba