İlle tekere bağlı olması gerekmezki. Alın bir mıknatıs, sökün km kablosunu alın ikisini de elinize, hızla ileri geri oynatın. Böylece 80-100-150 yapmış gibi görünmek, sonra km'nin resmini çekip foruma koymak çok kolay.
13.06.2005 yani oks den 1sonraki gün sınav stresini atmaya afedersiniz leş gibi olan bisikletim bianchi dragon ile yokuş aşağı bir kaza geçirmiştim.. ufak bi hafıza kaybı nedeniyle yattığım hastanede arkadaşımın anlattığı şuydu " göstergemde 64 yazıyordu ve sen beni hızla geçiyordun tam enseme vuracağın sırada korkup sendeleyince üzerine devrildim.en altta sen üzerinde 2 bisiklet + ben sürüklendik " hızımız ne kadar az olsa da andığımda güldüğüm olayı paylaşmak istedim.
hız tutkunlarına saygılarımla...
rahmet ormanlığını bilirsiniz kısa ve kıvrımlı bi yokuşa sahip gece malum oralar karanlık olur(geçen yıl öyleydi bu sene gidemedim) o yokuştan inemediğimi hatırlıyorum frenleri kilitlediğim taktirde tekerler mucurda sağa sola sürükleniyor çift freni sınırda sıkmak bile yetmiyordu ilk kez düşük hızda tedirgin olmuştum..bir de işin utanç verici kısm var ben o yolda 80 yapımı markasını bilmediğim bi yarış bisikleti kullanıyodum
Rahmetli MARİO CiPOLLİNİ'yi bilenler bilir!Tdf'de hangi sene bilmiyorum!Kask takmadığı için düşüp hayatını kaybetmiştir!ALLAH korusun size birşey olupta öbür tarafa giderseniz,oradan foruma kaç kilometre hız yaptığınızı yazarsınız!
Foruma yeni uye oldum, cok keyifli ve seviyeli bir ortam var, bisikletle cok fazla anim var vucudumdaki yara izlerinin hepsi bisiklettendir mesela
Hiz mevzusuna gelince; cok uzun zaman oldu bisiklete binmeyeli, en son ortaokul yillarimdayken, mahalle bisikleticisinden aldigim bir elektronik kadranda 55-57 civari bir hiz gormustum yokus sayilmayacak kadar asagi egimli bir yolda. Bisikletim de bianchi aspid sf di hic unutmam ne gunlerdi O zamanlardan hatirliyorum miknatisli zimbirtiyi jantin farkli yerine takinca hiz gostergesi farkli degerler olcerdi..