Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

@nükleer kedi

Yol bisikleti ile düz yol rekorum (Rüzgar önden eserken):58

MTB ile düz yol rekorum(Rüzgarsız havada):55

MTB ile yokuş aşağı rekorum(Rüzgar önümden eserken 800-1000 metrelik, 30-35 derecelik bir yokuşta):78

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
Scudo
@Sedat YUKARIÇUKUR

Sedat Bey, uygun bir bisikletle bu hızın çok üzerine çıkılabilir. Bunu söylemek için yetkin bilgiye sahip birisi değilim en fazla 65 km/n hız yapmış birisi olarak. Ancak bisikletinizin uygunluğu ve aerodinamik yapınızı korumanız oldukça önemli.
Sevgi ile...

arkadaşlar geçenlerde yokuş yukarı hızıma bakarken gülmeye başladım km saatimde 1er saniye aralıklarla şu 3 sayılar yazdı: 34-51-70 :D yolumu değiştirip yeni bir gösterge almaya gittim :)

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Hakkı
@tour.de.frans

4. sayfadan bir arkadaşımız:D:D:D:D:D bunu banlayan admin abimizin elinden öpmek lazım :D:D:D:D büyük beladan kurtulmuşuz. ne adammış bee :D benim bildiğim çöp kamyonunun vitesi 3ten 4 e zor geçer :D:D:crazy292: :ha:

@FURKAN YAVUZ

Bu gibi durumlar genelde temassızlıktan oluyor. Göstergeyi taktığınız yatağa oksit çözücü sıkarsanız yeniden oksitleninceye kadar düzelir.:)

tavsiye için teşekkürler...
ayrıca göstergem sana da teşekkür ediyorum bana bu kadar seri bir şekilde 70 i gösterdin: :D

@mustafa saane

büyükadada bu kadar hız yapabiliceğin bir rampanın var olması gerçekten şaşırtıcı bu hafta büyük adaya gidiyoruz (inş.) senide aramızda görmek isteriz :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
67 km ezik kaldım sanırım :) ama zonguldaklıyım 67 olması önemli daha da rekor kırmam 67 de kalsın :)

Ben kendimi parçaladım ama 73.6 yı geçemedim..Gerçekden ve samimiyetimle söylüyorum yüksek rakamdaki arkadaşları tebrik ediyorum...Her konuda başarılarının devamını diliyorum..İyi forumlar..

hepinize katılıyoruz hız konusunda..yaklaşık olarak 75-85 arası hız görülebiliyor.
ancak son zamanlarda grubumuz arasında yokuş aşağı 108 km yapan olduğu görüldü.tabi kısa bir süre sürdü :D yinede zevkli ama bir okadar da tehlikeli..
tabi lastiklerin sesleri yetiyor o haza...

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
80 civarı bir hız abartılı değil zaten sağlam bir yokuşta sağlam bir bisikletle iniş teknikleri ve kontrolde iyiyse yapılabiliyo şaşırılcak bişey yok bunda.ben şuanki bisikletimle henüz 70 sınırındayım ama daha önce (kıçı kırık) bir bianchi orion ile 82km yapmıştım bununla kaça çıkarım bilmiyorum ama geçirdiğim bi kaza sonucu biraz temkinli iniyorum artık(=

Geri