Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

@okkesmutlu
Arada virgül vardır belki...

• Beğen
Tepkiler: serdar k
Scudo
Dun karayolunda 60,6 km hizi gordum ama bir daha bisiklet o hiza cikmadi. 29inc oldukca kalin lastikler, genis govdemle daha fazla ruzgari delemedim :D

• Beğen
Tepkiler: BerkNG750
Yol bisikleti ile tabi ki yokuş aşağı 83.3 yaptım. Daha güzel ve boş bir asfalt ossaydı aynı yolda 100 çok rahat yapılır.

50 km civarı. :)

Hazır yeri gelmişken söyleyeyim. Telefonda Sports-Traccer programını kullanıyorken sanırsam saatte 20 km hızı geçmez iken işe gidiyordum. Eve geldiğimde yaptığım yola bakmak istedim ve telefonda en yüksek hızın 114 km olduğunu gördüm. GPS bir anda beni hızlandırmış yolda giderken. Zaten hız ve yol çizelgesine baktığım zaman orada bir zıplama olmuş. :)
Bu arada gittiğim yolda 114 km yapmak motosikletler için bile imkansıza yakın. Çünkü yol düz değil, yani sağa sola direksiyon kırarak araçlar ilerlemektedir.

düz yol 62 km civarı...
yokuş aşağı 80 nin biraz üzerleri(bisiklet çadır falan yüklü iken)
Konak Üçkuyu arası 32km ort. düz yol....
:)

@Tasogare

Valla benim dunyam bu baslik altindaki mesajlari okuyunca biraz degisti. Duz yolda mtb ile yapilan suratleri gorunce bi deli kuvveti geldi bana sanirim. Biraz abaninca baktim oluyor. Benim hiz gostergesi max. 80 Km/s gosteriyor, geri kalani tahmin iste. Bir de isi var tabii, acayip isiniyorum, oyle boyle degil. Akkor falan oluyormusum sprint bittiginde.

Not: Iciniz rahat olsun. Asiri bir isinma sorunum yok, ses hizini falan da asmamaya ozen gosteriyorum. Ne de olsa polisler burada isi cok siki tutuyorlar. Zaten bunlar hep ironi cunku baslik altinda sacmalayan acayip sacmalamis. Ha ses hizi, ha 90 km falan...

Simdi anladiniz mi?

29inc mtb ile su ana kadar en fazla 60 gordum, ama yolun egimine gore bence 70e kadar yolu var.

Ben herhalde 60 km hızdan sonra heyacana dayanamayıp atardım kendimi bisikletten sonrası malum kafa çatlak göz patlak
Araç içinde o hızı anlamıyorsun yada motor sürerken fakat bisiklette çok hissediliyor ben herhalde cesaret edemem:)

@Volkan Aykul Bazen GPS in bağlantısı bir noktada kesilip sonra ilerledikten sonra başka bir noktada tekrar gelebiliyor iste o aradaki hızı zaman farkı olmadan hesap ediyor. Durum boyle olunca da uçuk bir rakam olusuyor. Sanırım sizin durum da böyle olmuş abi.

Geyik Bayırı'ndan inerken 72yi gördüm ama bir daha böyle bir girişimim olmadı. Salcano NG450 ile intihar gibi bi'şeydi:)

• Beğen
Tepkiler: Emre Karagöl
Acıbadem'den Ünalan'a inerken 65 km/h'yi görmüştüm ancak bisikletin kontrolünü kaybedeceğimi korktuğumdan yavaşlamıştım. :)

@Soner H. Arslan
Sondan başa doğru okuduğumdan, 172 km/h yi görünce geyik olabileceğini düşündüm tabi, ama her hangi bi smile olmaması ve sizi tanımamam, her iki ihtimali de Eşit kılıyor bende, yani geyik de yapabilirsiniz, bi hayal dünyanız da olabilir, okuyan için başka belirleyici birşey yok. O yüzden sizin açıklamanızı dinlemek istedim ve sordum, peki siz şimdi anladınız mı ?

%7 Egimli bir yolda yol bisikletimle 82'yi gormustum ama bir daha hic cesaret edemedim ayni hiza cikmaya :)

Eski tip yol bisikletiyle Kefken-Cebeci inişinde 63 km/h yapmıştım.Yeni yol bisikletiyle 66 km/h pendik köprüsünden aşağıya inerken.Nedense çok çıkamıyorum.Sürekli aklıma ''la ben burda bi düşsem nolur'' düşüncesi geliyor.Zayıflık da cabası yaprak gibi sallanmaya başlıyorum :(

Verdiğiniz rakamlar benim için ürkütücü derece yüksek yollar güvensiz ve 2 teker üstü bu işler sakat bir durum, geçen hafta bende rampa aşağı 40 km yi gördüm asfaltta daha yukarsını hiç olmasını istemedim ne olur ne olmaz diye kimseyle yarışmayı düşünmem maksat seyir gezi..

Geri