Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Sanırım 100 km civarı yokuş aşağı 60-65 km civarı motor arkası

Scudo
(link) 68.8km/h ömerli descent de kamyon arkasında fren yaparak bıraksam rahat 80 i görürdüm

dönüşünde fatih köprüsünde sabiha teme girdim düz yolda biraz zorlayarak sağ şeritte woswogen transporta bir amcayla yan yana gittik hatta bana camdan aynı hızda gidiyoruz yahu dedi yan yol ayrımına kadar beraber gittik (link)

km saatine göre 100 küsür yapmışım tabi kablosuz olunca sapıtıyor o yuzden km saatındekılere değilde gpsden ölçen strava kayıtlarına bakıyorum genelde

Belli bir hizdan sonra meydana gelen hava direncinin yarattigi isi buyuk sorun benim icin. Bu isiyi uzaklastirmak maksatiyla guvenli ve bisiklet agirligini arttirmaycak bir cozum bulursam, simdiye kadar ulasabildigim hizlarin en az iki katini gorurum gibi geliyor. Mesela sr-71 muhendisleri bu problemi burun ve hucun kenarlarini sivi nitrojen ile sogutarak cozmus. Ama benim agirlik takintim var tabii, bisiklet 6 kg' nin pek uzerinde olmamali. Cok acayip bir ikilem icinde yapiyorum hiz denemelerimi, tam konsatre olamiyorum :(

yokuş aşağı 75 kadar yapmıştım bir kere yol bisikleti ile düz yolda 50ler çok rahat oluyor zaten

Dosyalar

• Screenshot_2015-03-26-01-25-28[1].png
    Screenshot_2015-03-26-01-25-28[1].png
    19,9 KB · Okunma: 61
Count8e gore 77.8
Ayni yerden gecersem bir kere daha Strava acip baacagim

@Dogukanaksu
küfür küfür okuyunca dedim kim küfür ediyor...

Sanırım bazıları bilmeden eleştiriler yapıyor. Isterseniz çok dik uzun bir inişte yol bisikleti ile hız denemesi yapın ondan sonra Konuşun. Düzde 70-80 yapıyorum dediğimde araba arkası olduğunu özellikle belirttim.387 km hızı bende anlamdıramadım..

Yokuş aşağı 85 km gördüydüm (link)

Belgrad ormanına girdikten(Bahçeköy'den) sonra yokuştan aşağı 58 yapmıştım MTB ile.

Niğde de bir tepeden inerken 72 yapmıştım sadece üzerine oturdum hiç pedal bile cevirmemistim

@mehmet ulaş

Bundan önce 63 yapmıştım en fazla.Uzun ve güzel bir yokuşta geçen hafta 72'ye ulaşmış oldum.Benim MTB ile bunun ötesine de geçemem herhalde.Yol bisikleti ile 90,düşüncesi bile güzel :hhhhhh:

Bugünden, düz yolda şehir bisikletim ile 55 civarı bir sayıya ulaşmışım, fazla zorlama dım. Hız amaçlı bir sürüş yaparsam 70 gibi bir hıza ulaşacağımı düşünüyorum düz yolda. Yokuş aşağı henüz deneme fırsatım olmadı. Screenshot_2015-05-04-21-18-48.png

image.jpg
Arkamdan araba geliyor mu stresi oluyor arkama bakıyorum yoksa biraz daha çıkardım :D

Ovit dağı inişi 102,8km nasıl yapmışım hala anlamadım herhalde arkada kalmıştım onun için bastım diyorum artık
(link)

• Beğen
Tepkiler: Eren D.
@Soner H. Arslan
Abi nasıl bi Dünya'n var senin sr-71 ler Sıvı nitrojenler, nasıl bi ısınan havadan bahsediyosunuz anlatır mısınız ? Bence gerçekten bi aşırı Isı sorunu varsa, en son sorumlu sirkülasyon olmalı, (bisiklette) ve de kaç km/h hızda, biraz açın durumu lütfen

Rüzgar Sürtünme direnci ve katsayıları, bisikletinizi ısıtabiliyor mu ? Sr 71 mach 3 sizin mach kaç ?

Atilla abimiz bu işi uzun yıllardır profesyonel olarak yapıyor, yokuş aşağı olmadan ama araç arkasında rüzgar kanalına girerek 180 km'ye ulaşmaya çalışıyor diye biliyorum. Merak edenler internet sitesine de bir göz atabilir ; (link)

Dosyalar

• dsc001.jpg
    dsc001.jpg
    132,8 KB · Okunma: 87
  • resim029.jpg
    resim029.jpg
    27,7 KB · Okunma: 86
Geri