Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

geçen senenin yazında antalya-kemer yolunda tünellerden geçerken düz yolda 80 km/h hıza ulaşmıştım. lastiğim continental raceking 2.0. tabi bunda ortamın rüzgarsız olmasının büyük avantajı vardı. bilenler mazı dağının inişini bilir orada 74 km/h hıza ulaşmıştım 5 sene önce. birde termesos antik kentinin inişi vardı meğil %10 civarinda orda da 70 km/h hıza ulaştım. bu denemelerimin sonunda vardığım kanı rüzgarın direncinin zeminin sürtünme kuvvetinden daha etkili olduğu.düz zeminde 55 km/h hız görüyorum normal koşullarda, keyif pedalı atarkende genelde 30 km/h'nin altına düşmem

Scudo
@mehmetsunu
Yeni fenomen bu olsa gerek. :)

58 km/h hıza ulaştım en fazla sedona 701'imle, eğiminin kaç derece olduğunu bilmediğim bayağı dik bir yokuştan aşağı inerken. düz yolda kendi çabamla 38 km/h yi gördüm. mehmet adlı arkadaş 268 demiş, doğrudur ama hangi araçta? ben de 650 km/h yi geçmiştim uçakla istanbuldan katara(doha) giderken, yolcu koltuğumda.

selamlar iyi aksamlar gecen haftasonu meryemana inişinde 56.1 km yapmısım sanırım en fazlası bu..

Avcılar yan yol iniş 57.2 kmh yaptım. frenlerim çok iyi tutmuyor yoksa gösterirdim ben o minibüse :))

Bende sprint atarken 55-56 ye kadar cikiyorum artik yokustaki amaci mi yaptim 73.5 rekor sprint rekoru lazim simdi hedef 65 km buralarda adam akilli duz yol olsa yaparim ama calistim yer 300 metre anca son 70 i duz orda basabiliyor bayramda kuzenler gelsin bi tren yaptircam bakalim :)

İstanbul Sefaköy rampasını 68 km/s hızla inmiştim, o kadar dik bir rampa ki daha yüksek hızlara da rahatlıkla çıkılır. Yalnız bir yandan hızlı gitmenin keyfini çıkarırken diğer yandan insanı ciddi bir korku kaplıyor.

Bu arada güncellenmiş olsun 2 gün önce çamlıcadan kadıköye giderken Salcano Xrs 800 ile 65 KMH hız gördüm.Gerçekten çok kötüydü önümde duran taksiyi sollarken soldan sağa geçen minibüse çarpıyordum beni için çok kötü bir deneyim oldu :D

Arkadaşlar paylaştığım linkteki arkadaş 100km hıza ulaşmış ve yokuş aşağı inişte ağırlık merkezinin dengelenmesi için sürücünün arkaya doğru ağırlığını vermesi kuralını ihmal edip yada bilmeden ön tekerin yalpalaması gibi bir durum nedeni ile düşmüş. İngilizcesi daha iyi olanlar daha sağlıklı bir tercüme yapabilir. Allah korusun bu hızlarda kaza fena olur :/

(link)

Bu konu halen açık ve gelişi güzel rakamlar paylaşılmaya devam ediliyor, gerçekten hayret ederek okuyorum bazı yorumları. En yüksek hız yarışı varmış gibi bir hava esiyor konu içerisinde.

Madem yazıyorsunuz en azından strava ve benzeri bir şeyler paylaşın. Birisi kafasını gözünü kırıp buraya yazmadan hız tutkunları rahat etmeyecek sanırım!

düz yolda maltepe sahilinden bostancıya giden istikamette
halk otobüsü arkası 67.2 bastım
Şile rampasından inerken ise dropbara sarılarak 74.4 gördüm

Sonrasında evereste tırmanırken rüzgara karşı 140 gördüm.Daha sonra 150 ye doğruldu yükseldim titreme yapmaya başladı
Ardından paraşütün ipini çekip uzaya yükseldim
Aydan aşağıya downhill yaparken 300000 kmh hıza ulaştım ve bisikletin lastikleri patladı
eve gelince değiştirdim.bu arada ng650 nasıl bir bisiklettir.Arkadaşlar çok met ediyor.s-work le falan kıyaslıyorlar.200 ile giderken yol tutuşu süpermiş

@Anonim
İkan kardeşim çarşamba ya da perşembe belgrad turu varmış ona gidelim ondan sonra senle şile yaparız o yokuşları göster bana :D

Resmi kayıtlarıma göre (km sayacım :) ) 64.4 km/h

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün yapmış olduğum hız, 100 km civarı da tur yaptık. Üçte biri de yokuş, üçün birini almış olduk. :D

Dosyalar

• IMG_2364.JPG
    IMG_2364.JPG
    72,3 KB · Okunma: 103
benim sayaç 84 diyor da ben pek inanmıyorum.. bende maçka dan beşiktaşa inen yokuşta 60lı hızlara yükselmiştim.. lakin artık yolda basmıyorum her tarafdan biri çıkabiliyor...

Mtb ile yokuş aşağı 66

Geri