Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

salcano astro 290 29er
14.5 kg
2.2 dişli lastik
3x8 42 - 11 komb.

kamyon arkası 63.5 km/s.
düz yol rüzgara karşı 61.3 km/s.

Scudo
@ßarış Yavaş

Demek rüzgar olmasa seni kimse tutamayacak, helal be sana. Insallah hasta falan olmadinya, 61,3km/s hiz rüzgara karsi dikkat etmek lazim.

• Beğen
Tepkiler: Fatih T.
@Murat Cömez

rüzgara karşı derken karşıdan rüzgar esmesini kasdetmiyorum. kamyon arkasi, ruzgar korumasi olmadan ruzgarli günlerde ruzgari arkama alarak ciktim o hiza.
ruzgarsiz havada 52-55 falan gördüm
karşıdan rüzgar eserken duruma göre 30 civari cikabildim en fazla burada çocuk kandirmaya çalışmiyoruz hocam anlik hizlar bunlar.

@tour.de.frans

:D düşünebiliyormusunuz belediyenin çöp kamyonu 178 km/h yapıyor ve arkasında bir bisikletçi :D belediye başkanı vali askeri birliklerin komutanları tüm protokol hazır ve nazır saygı duruşunda bu olayı izler valla :D hayal gücü süpermiş gerçekten yani ben arabamla 178 km/h a çıkamamışken çöp kamyonu nasıl çıktı o hıza :D yalnız bu arkadaşla tanışıp sohbet etmek gerek bu tür insanların yazdıkları söyledikleri yalanda olsa mizahen çok eğlenceli olabiliyor buda bir yetenek :)

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
178 km hız yaptığını iddia eden şahıs o mesajı 2006'da yazdığına göre şu an anca 20 yaşına geliyordur. Eğlenceli bir mesaj olmuş, güldürdü sabah sabah:)

Hey allahım ya ne biçim yorumlar biri demiş 178 kmh biri demiş yokuş yukarı 90 :D

• Beğen
Tepkiler: ouzoo
72 en fazla yaptığım hız. Tur bisikleti ile, rampa aşağı, rüzgarsız-boş yolda.

Daha fazlasını yapmaya çalışmadım hiç, gereksiz tehlike, normal bir turda maksimum hızım 45-50 ancak oluyor.

178 yapan arkadaş için ise, bizim araba ile birkaç defa 210 civarı bir hıza çıktık, araç adeta uçuyordu, ufacık bir direksiyon çevirmede bile acayip sarsılıyordu, bisikletle hadi araca bağlayıp çıktın diyelim, ayakta durmak bile çok zor olacaktır.

Bianchi Sauk ile Keşan Yayladan Mecidiyeköye giderken Mecidiyeköye inen yolu bilen bilir :) Kafayı bacağı gömerek 82 görmüştüm :D

mtb ile 56 yapmış olmam lazım.

bende bugün 60.3 yapmıs bulunuyorum. ankarada ikea nın çankayaya inen bir yokus var ordan aşağı allah ne verdiyse :) daha önce bi 45 im vardı ama yazmaya utandım :) bu arada lastikler bildiğin dişli lastik, düz değildi.

Rekorum 60,1 daha gecer miyim gecerim ama gerekde yok simdilik ileride insallah 70-75 yapmak isterim o duyguyu tatmak icin :D

Bugun hız rekorumu kırdım 66.4, 70/h a yaklasiyorum cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama :)

'bir zamanlar 268 km hız yapmıştım'

Geri