Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

55 km/h'yi gördüm ancak duramacağımdan korktuğumdan yavaşlamak zorunda kalmıştım :)

Scudo
Sedona 321 ile zeytin burnu bakirkoy bisiklet yolunda 41 km bisiklwt ekipmanlariyla 13 - 14 kilo

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Yarışında rampa aşağı herhangi bir rüzgara yatmadan Salcanonun karbon Sram Rival setli bisikletiyle 115 gördüm.
Normal şartlarda düzde 70-80 km gördüğüm oldu . Düz yol araba arkası 90km hızla birkaç dakika gittim.

@Yücel Dk
km saatinde max hız 110 üzeri gören arkadaşlarımda var. 3 hanelere kendimde çok yaklaştım. Çok başarılı bir hız. Şartlar uygunsa görülebiliyor. Ama çok dikkat gerektiriyor. Hız denemesi yapan bir arkadaşı hatırlıyorum. 110 larda bir hız görmüştü ama yanımıza gelip durduğunda elleri falan titriyordu artık.

@ömer karan

Daha yüksek hızlarıda gördüğümü biliyorum yalnız çok dikkat edilmesi gerekiyor çok ufak bir rüzgar seni çok fena etkiliyor en ufak bir hata çok büyük sonuçlara neden olabilir .

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@Yücel Dk

Evet. Biraz da risk işi. Bir ara hız işi taktığım bir konuydu özellikle inişlerde fren kullanmamaya özen gösterirdim. 23*11 39*53 orandan vazgeçmiyordum yüksek hız görebilmek için. ama çokta takmıyorum artık. Hatta aynakolu istemeye istemeye de olsa 34*50 yaptım. Devir çevirmemi geliştirmek için. Bir kaç kişi tanıyorum hatta bu işi gereğinden fazla takan. Yarış durumu farklı ancak normal sürüşte hız olayını bu kadarda çok düşünme taraftarı değilim artık.

@ömer karan

Kesinlikle katılıyorum yarışlar haricinde de zaten çıkıp surdan asagı hız denıyeyım demedım zaten pek umrumda değil . Sadece yarışlarda ve antrenmanlarda gaza gelince sprintte hız denerim :D burdan Serhat abiye sesleniyorum gaza getirmeyin beni :D

bu konuyu takiplerim arasına alim gülmeye ihtiyacım olursa 178 km yi okurum tekrar yazarken bile gülüyorum yav :D çöp kamyonu ve 178 km hız bide sorsan bisiklet olayı herkes bilir.tam zaytung haberi olur ha bundan :D

Yokuş aşağı 387 km hıza çıkmışlığım vardır ama gidon titreme yapınca yavaşladım

Valla en son bir ferrariye arkadan sellektör yaptım yolu aç diye :):) sonra kaptırmışım baktım'ki yukarda yolcu uçağı aynı anda girdik piste bir terledim,bir terledim dedim ne oluyor demeye kalmadan yatak'dan düşdüm:):) rüya imiş...

Düz yol da 50-60-70 km. hız yapanlar, nasıl yaptıklarını, ne ile beslendiklerini, varsa antrenman programlarını, kullandıkları bisiklet marka model ve donanımını, kullandıkları km. saatlerini yazabilirler mi?

Teşekkürler.

@Yücel Demirkılıç

km saati bozuk olmasın ? yokuş aşağı bisikletle 115 !

Bir aralar sahip olduğum yaklaşık 150 cc motorsikletimle(14 beygir motor gücü) dik yokuş aşağı TEM'de en fazla 115-120 yapabiliyordum.

Bisikletle nasıl oluyor bu iş ? 115 km ?

Tanışma mesajımdan sonraki ilk mesajım olacak mazur görünüz :)

Henüz yeniyim bu işlerde oldukça. Lakin jeoloji mühendisi oluşumdan dolayı arazide çalışırken yaya olarak bir hayli doğa yürüyüşü yapmamdan kelli kondisyonum iyi sayılır.

En son çukurambar-100.yıl-çansera karışık şekilde 7.2 kilometre yaptığım yolda;

Maksimum 38.7 km/saat hıza çıkarken,
Ortalama hızım 14.8 km/saat,
Toplam çıktığım dikey mesafe ise 77 metre imiş. Telefonun gps trackerı, bisikletin km saati ve bunların doğruluğundan emin olmak için kendi el gpsim ile teyit ettim.

Bisikletim B'Twin rockrider 5.1. Aksesuar olarak arka bagaj, on arka çamurluklar, ön arka far var. Bunlar da 2.5 kilogram kadar bir ağırlık yapıyor. Lastiklerim 26 x 1.90 semi slick rubena. Vites olarak shimano tourney serisinin modelini çözemediğim bir türü var. 21 vites.

115 km heralde yokul aşağı, arkadan rüzgarlı ve mıknatıs fabrikasına doğruydu :)

normalde 25 km hızla turlarım
bahçe nurdagı gaziantep il sınırına girince uzun inişli bir yol başlıyor orda 60 km ye kadar çıktım dahda çıkılırdı yanlardan aşırı rüzgar vardı havaya uçacam korkusuyla yarı frenle devam ettim aklı olan orda hız yapmasın benden soylemesi

edit: en yüksek hızım değildi ama yaşadıgım en adrenalin dolu anlardandı

Yokuş Aşağı tahmini gücümün %75 ini kullanmışımdır 67,5km/h yolculuğum bittiğinde baktığımda GPS verisi olarak kayıtlara geçmiş idi. Ancak düz yol ve tırmanışlardaki ortalama hızımı inşallah yükselteceğim yeniyim gözü kara yeniyim yakarım yolları da yakarım inşallah... :)

Bu gün yaptığım bir hız 69.9 km/h ancak daha önceden Şile yokuşunda 73 yapmıştım. Yanınızda yük varsa hızınızda buna göre artacaktır rampa inişlerinde.
http://img.tapatalk.com/d/14/03/16/ny3y6e3u.jpg

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri