Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
@herdagli
Karayoları tabelası %7 eğim gösteriyorken bisiklet sayacım 64 gösterdi. Strava ile eşleşiyorlar. Bu arada Ben 82 kg. bisiklet ve çantalar 23kg. yani 100 kg. geçen bir ağırlık söz konusu. Screenshot_2015-06-15-02-12-44.png

Carraro Big 927 MTB serisi bisikletimle İstanbul Anadolu Yakasındaki bisiklet yolunda en çok 40 km. gördüm.

Hız felakettir. Yapmamak en iyisi:) Uçak mıyız arkadaşım...[emoji15]

• Beğen
Tepkiler: suat akman
bende 700*38c lastikli legarda 1521msm bisikletimle 59.7 yaptım.. Ama oruçken rampa çıkmak bayağı yordu beni dönüşte kadansım düşüktü.. Fakat çok eğlenceliymiş.. Ramazandan sonra lastik havalarınıda kontrol edip biraz daha kendimle yarışırım :)
wp_ss_20150628_0004[1].png

@Sulo0o merhaba runtasticin hangi sürümünü kullanıyorsunuz ve nasıl kullanılyor tam olarak

@saphane1234 merhaba, ben lumia kullanıyorum. Windows mağazada runtastic diye arattırdım karşıma sadece bu çıktı indirdim. Kullanım ise, programı ilk açtığında üyelik oluşturma imkanı sunuyor bende üye oldum. sonra uygulamayı açıyorum, "home" yani ana ekrandayken aktivite seçin diye bir buton var ona basıp ne yapıcaksam onu seçiyorum(bazen koşu ve yürüyüştede kullanıyorum) başla butonuna basıyorum.. Konum bilgisini kullanacağını söylüyor izin veriyorum ve sporuma koyuluyorum.. Bitirince de durdurup kaydediyorum. Bu kadar :)

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
@Orhan A
Hahah gerçek değil o ya Strava'nın bir anlık hatasında öyle bir veri geçti elime paylaşmak istedim. :)

@kadir karakaya çocuktum babamda bisikleti abimin motosikletinin arkasına bağlamıştı sonuç: kırık el kafa göz dağınık halde eve döndü
arada hala babam bisikletimi almaya çalışır sabıkalı olduğundan vermem :D

Geçen yıl Ağustos ayında çıktığım izmir yolunda Şarköy Gelibolu arasında Kavakköy diye bir yer var. Keyfe gezer olduğumdan yolda gördüğümle muhabbet edip laflıyorum. Kavakköy tepe bir yer. Gelibolu Güneyli istikametinde bitimi Saros Körfezi. Neyse, çobanın tekiyle lafladım biraz. Sigara muhabbet faslı bitti. El kaldırıp eyvallah dedim. Ne olduysa çoban el kaldırınca oldu. Çobanın köpeği midilli eşşeği kıvamında Sivas Kangal. Adamın el ettiğini görünce sürünün başından ok gibi fırladı. Ben de inceden hareket halindeyim. Çoban kaç diye bağırdı ardımdan. Bir baktım hayvan uzaktaki sürüyü bırakmış bana geliyor. Gelip çarpsa ben bitiğim o derece. (bkz yusuf yusuf)
Tepe üstünden aşağıya doğru sırtımda 35-40 Kg yükle deli gibi pedal çevirmeye başladım. Ben de 75 Kg biri olarak hafif sayılmam. Bisiklette Salcano Efes 26D MTB. Üzerinde 26x1.75 Stop Thorn Rubena yol lastiği var. Allah ne verdiyse pedal çevirdim. Kavakköy meydanında aldım soluğu. Rampada 76 Km/s hıza erişmişim o yusuf yusufla.

XRS 040'la da geçenlerde Rumeli Kavağından dönüşte rampa aşağı 75 Km/s dedi strava.

Ben hızdan korkuyorum galiba..
Yol bisikleti ile mavişehir civarı düz yolda 50km/h yapınca tırsıyorum, ürküyorum....

bi ara 300 ü geçmiştim. Tam seviniyordum meğer ben metre ye bakıyormuşum.

67.5'i gördüm derken, km saati max hız olarak 68.5'i kaydetmiş -- bi tuaf oldu içim... 1.5 daha koysak üstüne 70 olacakmış... :eek:

MTB ile İşe giderken 67,9'u görmüştüm. En yüksek hızım da buydu. Ama elime lefty tarzı bir şey geçerse 80'i zorlayacağım inşallah.

@Soner U. Geçmiş olsun. Allah tan bizim başımıza öyle bir şey gelmedi. Babam şanslıymış ne diyeyim.:kötü::)

Geri