Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Bugun yol bisikletiyle indigim ilk uzun ve dik yokusta 58.7 kilometreyi gordum. Daha fazla hizlanmak kesinlikle mumkundu fakat tecrubesiz oldugum icin zorlamak istemedim. Ergenlik yillarimda vasat bir MTB ile yokus asagi 60 km/h'lik mekanik hiz gostergesini bitirmis, uzun bir sure de mahallede havasini atmistim :komik:

• Hahaha
Tepkiler: Batuhan27
Scudo
Ehhem ehhem, yolu biraz açarsanız sevinirim, rüzgarımdan savrulmak istemezsiniz:krsn:(Dikkat ilk fotonun birimleri mi/h dir)
MotoGP ye katılmayı düşünüyorum:)o_O @ademefendi Abi senin ergenlik yıllarındayım galiba :)
Screenshot_20201225-155127-598.pngScreenshot_20201226-125041-710.png

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: Şehirli
Madem 3 basamaklılara çıktık o zaman 3 basamak zorlama rekorum gelsin. Yanlış anlaşılma olmasın yorulduğumdan hız kesmedim metro sonraki istasyona yaklaştı o yüzden yani IMG_20210108_032057.jpg

Ben fazla 77,4 km/h hıza ulaştım.
1610083058168.png
1610083127231.png

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Bu başlıkta gerçek olması mümkün olmayan pek çok iddia var. "Cihaz bozuktur, ölçüm hatalıdır" diye itiraz ettiğimizde de genelde güceniyorlar. Elektronik aletlerin ne kadar hatalı olabileceğini göstermek için bugün kendi gördüğüm şeyi paylaşmak istiyorum:
1624188437066.png

734W/kg'nin ne kadar abes bir şey olduğunu şöyle anlatayım: 0'dan 100'e 3 saniyede çıkan Ferrari'de bunun yarısı falan var...

Bu başlıkta gerçek olması mümkün olmayan pek çok iddia var. "Cihaz bozuktur, ölçüm hatalıdır" diye itiraz ettiğimizde de genelde güceniyorlar. Elektronik aletlerin ne kadar hatalı olabileceğini göstermek için bugün kendi gördüğüm şeyi paylaşmak istiyorum:
267411 dosyayı görüntüle

734W/kg'nin ne kadar abes bir şey olduğunu şöyle anlatayım: 0'dan 100'e 3 saniyede çıkan Ferrari'de bunun yarısı falan var...
Ben inandım.👍

Videodaki inişte hatırladığım kadarıyla 80-82 km/h gibi bir hıza ulaşmıştım. Videodaki rotanın aynısından gelip o kötü dağ yollarından geçince biraz gaza gelmiştim temiz yola geçtiğim anda. Bundan daha fazlasına ulaşabileceğimi pek sanmıyorum. Videodaki arkadaşın 77 km/h de kalmasının sebebi o gün rüzgar olması ve genelde deniz tarafından 45 derece gibi bir açıyla karşıt yönde esmesinden kaynaklı. Yılın ilk sürüşünde baya rüzgarlı bir güne denk gelmiştim 22-23 km/h hızla zorlana zorlana gittim. Kramp girmiş ve yorulmuş bacaklarla çok rahat 30-32 ile geri döndüm. Öyle nefret edilesi rüzgarları oluyor bu rotanın bazen. Ağaçların yamulmuş şeklinden anlaşılabiliyor zaten :D

Son düzenleme:
Porş tokatladigim günler geldi aklima bak simdi. Vay beee ne günlerdi jwbsbbaah
Samimi söylüyorum ben de "Ben inandım" yazacaktım.
O değil de başkan bu sabah is cikisi otobus beklerken , ust gecitten bir eleman senin hayal ettigin şu Ridleyle yanimdan yürüye yürüye gecti de şoyle agiz tadiylan " Bu kaç basiyor bilader, dolma teker mi bu bilader , kaç para bu bilader ?" Diye soramadim. Neden mi ? Çunku arkadas ya deseydi " sen ne anlarsin la keko ?" Bende gaza gelip " benim full simano mekanizma, full karbon full full ince teker yaris bisikletim var bee sen kimsin " derim diye korktum aghbiii :(

fatbike ile 50 giden bir arkadaş vardı, rahat 150 görür bence 8 kilo bir yol bisikletiyle :D :D
Güzel bir inişte salsa gider sanırım. 50 km/sa çok bir şey değil yahu.😅

fatbike ile 50 giden bir arkadaş vardı, rahat 150 görür bence 8 kilo bir yol bisikletiyle :D :D
Evet bu aralar çok görüyorduk o abimizi günlerdir bu başlığın altına 35 ortalama yapıyorum diye çıkıp gelmesini bekliyordum ama daha bi hareketlilik yok. Şaşırttı bu sefer

Ankara da Konya Younun Gölbaşı inişinde 73km, Taurus Çukurambar inişinde 74km gördüm. 2. ölçüm kablol saat ile Sallama yok :koptum:

Daha önce yazmıştım. Yine kısa bir inişte (2-2,5 km kadar) abanmıştım ve bisikletimin kablolu km saati 64,6 km/h göstermişti. Cep telefonumdaki program da aynısı yazıyordu. +-5 km koysam 62 - 67 km arasında hızlara çıkmış olmalıyım. ;) Düzde bir kez kendimi kastım, cihaz üzerinde en yüksek 51 km hızı gördüm. Alet ne kadar doğru söylüyor bilemiyorum. Cep telefonu ile baktığımda 2 - 3 km/h arası bazen fazla, bazen eksik söylüyor. Bu arada işe gidip gelirken şimdiye kadar en yüksek hız ortalamam 20 km/h.

Son düzenleme:
Metroport Şirinevler arası yan yolda 45km/h yeni rekorum.

Geri