Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletiyle trafik cezası kesilen kaç kişi var?

İçimizde hatalı bisiklet sürdüğü için trafik cezası kesilen kaç kişi çıkar?

• Ters yönde sürdüğüm için ceza yedim.

• Toplam katılım
    124
  • Anket kapanışı .
Herkese Merhabalar,Bu site de yeniyim sizlere bir soru sormak istiyorum; ,tek başıma sehirler arası bisiklet sürmek istiyorum.Bazı şehirlerin giriş-ckıslarında ki polis kontrol istasyonlarından gecerken beni durdurlar mı ? durdursalar neler olur bilgilendirirseniz sevinirim,Tesekkürler
Not:Corona döneminden sonra
Not 2: yasım 18 ,yasımın bir etkisi olur mu ?

Scudo
Herkese Merhabalar,Bu site de yeniyim sizlere bir soru sormak istiyorum; ,tek başıma sehirler arası bisiklet sürmek istiyorum.Bazı şehirlerin giriş-ckıslarında ki polis kontrol istasyonlarından gecerken beni durdurlar mı ? durdursalar neler olur bilgilendirirseniz sevinirim,Tesekkürler
o polis kontrol noktaları artık yok...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
hayır bazı yerlerde hala vardır,Antalya yaşıyorum Aksu tarafından girişte var. Olup olmaması pek onemli degil de ben bisikletle rastlarsam neler olur ?,Tesekkurler

hayır bazı yerlerde hala vardır,Antalya yaşıyorum Aksu tarafından girişte var. Olup olmaması pek onemli degil de ben bisikletle rastlarsam neler olur ?,Tesekkurler

Bisiklet sonuçta bir vasıta/araç olduğuna göre bir şey olmamalı. Adamlar ülkeler arası geziyor. En fazla yolculuğu sorup birde (ihtimal vermiyorum ama belki) GBT bakarlar bence.

Not:Corona döneminden sonra
Not 2: yasım 18 ,yasımın bir etkisi olur mu ?
Bazı yollara yaya, bisiklet hatta mobilet dediğimiz 50 cc'lik motorların bile girmesi yasak. Oralarda ceza yiyebilirsiniz. Haricinde kullandığınız bisikletin de bir taşıt olduğunu bilip ona uygun giderseniz ses etmezler sanırım.
gözümün önünde kırmızıda geçen benle kafa kafaya gelen bir aracı polis ceza kesmediyse bana hiç kesmez diye düşünüyorum (oldu bu olay adam polisin önünde kırmızıda geçti)
zaten biz bisikletlilerin görünmezlik özelliği var trafikte türkiyede
Eşşeği sağlam kazığa bağlayıp sonra Tanrı'ya emanet etmek lazım.😊

Geri