Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle eve dönerken marketten çıkınca darp

Cem Ç

Forum Bağımlısı
Tepki
921
Bisiklet
Merida
Olay olduğu gunden sonrakı gun hastaneden çıkınca konuyu açmıştım konuyu başka yerlere çekip konuyu kitlettirenler lutfen tartışma çıkarıcı mesajlar atmayın turkıyede adalet yok demiştim haklı çıktım

olay 22 09 2014 saat 22:00 de bağdat caddesınden feneryolu taksı durağının önünde beklerken oldu

Yanımda yaya olarak annem de vardı uyuşturucu madde aldığı belli olan bır adam ben ve annemle kaldırımda taksı durağına yururken elımde bısıkletımi tutuyordum yururken bıze saldırdı annem olduğu için kaçmadım adam bır anda uzerıme saldırdı elımde market torbaları vardı karşılık veremeden kulağıma aldığım darbeyle travma gecırdım yuzum alnım sıstı polisler geldı bu arada yardıma gelen bır kaç kışı ye de saldırdı adam elınden uzun tornavıda benzerı bır cısım boğazıma saplamaya çalıştı sonra adamı ıttırdım o tornavıda benzerı cısım yere dustu sonra polisler geldı senı öldürücem dıye üzerimize saldıran adam da polisleri gorunce ben yenı çıktım ıcerden umurumda değil 6 ay sonra yıne cıkarım dedı benı de o arada ambulansla hastaneye goturduler. travma gecırmısım 2 3 gun yatmam gerekıyormuş hastanede de acılde beyın kanaması rıskıne karsın sabaha kadar tuttular polısler ıfademı aldı sıkayetcı oldum mahkemeye çıkacağız tabı hıc bır cezxa almıyacak.

yolda gıderken hıc tanımadığım bır adam tarafından yanımda bısıklet varken yururken darp edıldım sebepsiz yere annem de yanımdaydı herkes de seyrettı tabı ambulans 1 saat sonra geldı polisler de 20 dakıka sonra elındekı sıvrı tornavıda benzerı cısım boğazıma saplamasına 1 cm kalmıştı elımle ıttırmeseydım su anda hayatta değildim adamı tanımıyorum mahkemeye kadar da gormucem sanırım

belkı forumda avukat arkadaşlar vardır mahkeme de herhangı bır ceza alacağını sanmıyorum ben adlı raporu darp raporunu da verdık karakola sımdı goz kulak ve burunda odem varmıs. kendımı koruyamadım karşılık da veremedım sadece o sıvrı cısımı bulamadıklarına sınır oldum dayak yedığımle kalıcam sanırım o sıvrı cısımı boğazıma saplasaydı ölseydım yıne bu adam ceza almazdı ulkemız de adalet olduğuna ınanmıyorum. yanımda artık korunma amaçlı ne gerekıyorsa taşıyacağım. adam dırek ustume öldürücü darbeyle koşarak yumruk attı ben yere dusmeyıncede o tornavıdaya benzer uzun 15 20 santımlık cısımı boğazıma saplamaya çalıştı seni ölrüceeeeyıııım dıye uzatarak uyuşturucu madde alan bırı olduğu bellıydı alkollu olsaydı o kadar hızlı koşarak bana saldıramazdı...

bu arada bısıklet olay sırasında yere dusmustu yola orada kaldı olayın olduğu yanımızdakı evın guvenlığı ben alırım bodruma koyarım bısıkletı merak etme demış sağolsun elımızdekı paketlerı de almış saklamış sabah gıdıp aldılar bısıkletı.

SONUÇ:

ADAM BİZİ SUÇLU GÖSTERMİŞ İFTİRA ATMIŞ. kavga ederken BEN SİLAHLA TEHDİT ETMİŞİM ANNEME SİLAHI VERMİŞİM.

durduk yere adam bana sah damarıma arkadan ölümcül darbeler vurarak senı öldürücem diyerek boğazıma defalarca tornavıda benzerı cısımı saplamaya çalışan adam bana dava açmış
BANA SOKAKTA YURURKEN SALDIRIP DARP EDEN ADAMı SİLAHLA TEHTID ETMIŞIM DIYE DAVA AÇMIŞ SAVCILIKTAN BEN MUSTEKI SUPHELI OLMUŞUM

DAVA KARARI : ek KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINDAN YETERLI DELIL BULUNMADIĞINDAN DIYE KAĞIT GELDI

S. T. BANA İFTİRA ATMIŞ DARP ETTIĞI YETMEDIĞI GİBİ BEN ŞİKAYETÇİ OLMAMA RAĞMEN BENI SUÇLU GÖSTERMIŞ

SOKAKTA ANNENIZLE YURURKEN DAYAK YERSENIZ DURDUK YERE BOYLE IFTIRAYA MARUZ KALABILIRSINIZ İŞTE

BENI SUÇLU GÖSTERMIŞ...

bu bana saldıran s. t. görün işte parası ünü olan yolda hıc tanımadığı bırıne uyuşturucu alıp saldırıp darp edıp öldürmeye çalışsa bıle kendını kurtarıp suçluyken karşı tarafı suçlu duruma düşürebiliyor...

diğer konuma yazdığınız gıbı lutfen tartışma çıkarmayın bu konu da kıtlenırse bır daha foruma yazmıcam

adama bana saldırmadan önce ve sonra adama en ufak bişey demedım durduk yere adam öldürmeye tam teşebbüş etti kendımı savunmasaydım ki sadece ittirebildim adamı, o kadar darbe aldıktan sonra boğazıma saplayacaktı o elındekı tornavıda benzerı cısımı adamın ısmını bıle 1 aydan sonra gelen mahkeme kağıdından öğrendım...

Scudo
ekşisözlüğe taşınırsa, iyi bir kamuoyu baskısı oluşur

Cem bey öncelikle sakin olmanızı rica ediyorum. Olayı ben hatırlıyorum, size olayın detaylarını açıkladığımı da hatırlıyorum. Konunuzun kontrol altına alınmasını ben de talep etmiştim zira hukuk adına " saçmalayan " bazı üyeler olmuştu. Müşteki( şikayetçi) şüpheli olmanız sizi suçlu haline getirmiyor bu birincisi. Karşı tarafaki şahıs tabiri caizse kuyruk acısı ile sizin onu silahla tehdit ettiğiniI ifade etmiş ve eğer böyle bir şey yoksa size karşı aynı zamanda kanunen iftira suçunu işlemiştir. Zaten savcılık hakkınızdaki bu suç iddiası için yeterli delil bulunmadığından kovuşturmaya yer olmadığı yani "takipsizlik kararı" vermiş. Burada sizin aleyhinize bir durum yok. Nacizane tavsiyem kendinize bir avukat tutun hem eski anlattığınız olayın üzerine gidin hem de şu an size karşı iftira suçu işlendiği sabittir. İftira suçu şikayeye bağlı bir suç olmadığından savcılık o şahıs hakkında kendiliginden kamu davası acacaktir.

Adamı googlea yazıyoruz, başarılı bir sinemacı/senarist çıkıyor, diyebilirsiniz

neden adam durduk yere sana saldırdığı halde mobese kayıtlarını olay yerını polislere inceletmedınız dersenızde

söyledik polislere o kadar insan da şahit gördü elindeki cisimi benı oldurmeye çalıştığını 10 larca polis yerlere bıle bakmadı bende zaten o ara bayıldım gözüm ve alnım morarmıştı aldığım darbelerden tıtremeye başlamıştım polisler tutup ambulansa bındırdı

adam ınternettekı halınden fotoğraflarından eser yoktu bana saldırdığı sırada. delırmıs cınnet geçirmiş bir şekilde bağırıp kavga edıyordu karısıyla o arada ben anneme seslendım taksı gelıyor dıye bır anda senı olduruceeeyım dıye arkadan bana saldırdı defalarca yumruk attı olumcul darbeler aldım sonrada hala ben yere dusmeyınce tornavıda cıkarıp cebınden boğazıma saplamaya çalıştı saçları uzun kıvırcık kapkara suratlı gözleri kıpkırmızı yuvalarından fırlamak uzereydı peltek peltek konuşuyordu bana saldırırken

bu arada avukatım davanın devam ettığını ve adamın kendısını kurtarmak için böyle bir iftira atıp senaryo yazdığını söyledi senın hıç bir şey yapmana gerek yok aynı davadan devam edıyor davan savcılığa isterse 15 gun ıçınde kovuşturmaya yer olmadığına dair karar o adam ısterse ıtıraz eder veya etmez sen bısey yapmana gerek yok dedı.

yanı adam benı darp edıyor sonrada oldurmeye çalışıp boğazıma tornavıda sallıyor senı öldürücem dıyerek defalarca sonrada bana sılahla saldırdı sonra annesıne verdı sılahı dıye bana dava açıyor ve ek kovuşturmaya gerek yoktur dıye çıkan karara 15 gun ıcınde ıtıraz etme hakkı var karar da 25 10 2014 de çıkmış. benım şikayetçi olma durumum hakkında hıc bır bılgı bana gelmedı darp edılen ben olumle tehdıt edılen boğazıma tornavıda saplanmak ıstenen ben ama bana 1 ay sonra gelen mahkeme kagıdında

yazan davacı s. t.

şüpheli ben ve annem

suç: silahla tehdit

olay kavga yaptıkları sırada müştekıye sılah gosterıp anneme vermışım müştekı yanı bana saldıran adamın ıfadeleri, doktor raporları tutanaklar nufus adlı sıcıl kayıtları tum soruşturma evrakı kapsamından anlaşılmıştır

bu itibarla,

şüphelilere ben ve annem yüklenen suçlardan kovuşturmaya yer olmadığına,

karar örneğinin müşteki ve önceden ifadesi alınanlara tebliğine

kararın tebliğ edildiği tarihten itibaren 15 gun içinde ist anadolu sulh ceza hakimliğine itiraz olu açık olmak üzere cmk 172 173 maddeleri uyarınca karar verildi 25/10/2014

yazıyor

ek kovuşturmaya gerek olmadığına dair karar

elımde market torbası bısıklet ile darp edıldığım yetmıyor bırde süpheli oluyorum sılah çekmişim diye iftiraya uğruyorum...

Koskoca bağdat caddesinde bir kamera kaydı bulunamamışmı

ek kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verılmış yanı adam bana dava açıyor suçum da silahla tehdıt etmekmiş kavga ederken onla onun iftirası bu

asıl ben şikayetçi olmuştum durduk yere bana saldırdı, darp ettı, seni öldürecğim diye tornavıda boğazıma saplamaya çalıştı diye, ben şikayetçi olmuştum. ben ne sılah çektım nede adama bışey soyledım adam dırek bana saldırdı hıc bısey yapamadım ben. elımde bısıklet ve market torbasından başka bişey yoktu.

Cem bey benim size söylediğimi avukatınız da söylemiş. Yani o şahıs sizi uğraştırmak için böyle bir senaryo yazmış ve hakkınızda birtakım iddialarda bulunmuş. Sizin üzerinize isnat ettiği bu fiili (silahla tehdit) işlemediğinizi bildiği halde savcılığa, soruşturma açılması isteğiyle suç duyurusunda bulunmuş ve savcılık da haliyle takipsizli kararı yani sizin devam eden davanızla ilgili olduğu için ek kovuşturmaya yer olmadığına dair karar vermiş. Kanun, takipsizlik kararına itiraz hakkı tanıdığı için buna bizim yapabileceğimiz bir şey yok lakim itiraz edilse dahi bir şey değişmeyecektir. O şahsın da tck 267 kapsamında 1 ila 4 yıl hapis cezası ile iftira suçundan dolayı yargılanması mümkündür.

@volkan Öz

bir kaç gun sonra gıttım olay yerıne taksı durağının onunde oldu olay oradakı taksıcı bana o saatte çöpçuler gelıp her yerı temızledı bısey kalmamıştır burada dedı saat 22:00 de olmuştu bana saldırdığı cisim de bulunamadı. kamera kaydı aldımı savcılık bılmıyorum ama oralarda taksı durağına bakan bır kamera goremedım bağdat caddesının yanındakı sokak feneryolu taksı durağı önü .

Hukukda iddialarını iyi delillendirmen lazım. İddialarını iyi delillendirirsen kazanırsın. Kızmadan heyecanlanmadan soğukkanlı şekilde delillerini toplamaya ve şahitlerini ayarlamaya çalış.

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
Yani savcılığın bu takipsizlik kararı sizin lehinize bir karar. Bir nevi size karşı iftira suçunu işlediğinin bir delili diyebiliriz.

ne kadar konuşmak istemesemde böle konular hakkında arkadaş bu ülkede paran varsa yaşarsın baştaki ve kınama bakanları yüzünden ülke bu hale geldi

çizdiğiniz profilden ve internetteki bilgilere göre adamın iktidar&yönetim ile hiçbir bağı yok gibi, o nedenle adaleti oradan saptıramaz.

madde bağımlılıları, genelde zengin&şımarık kişilerdir, ama yine de çok çok aşırı zengin olsaydı zaten o duruma gelmezdi, bu nedenle parasıyla da adaleti saptıramaz.

geriye kalıyor tek bir ihtimal, o da eli kolu uzun olan, karanlık bağlantıları olan bir adamsa adaleti saptırabilir.

olay benim başıma gelmedi ama ben yine de diyorum ki "Berlin'de hakimler var" !!!

iyi bir avukat tutun diyeceğim ama zaten takipsizlik gelmiş, eğer ileriye taşıyacak ve peşini bırakmayacaksanız itiraz süresi geçmeden itiraz etmişsinizdir umarım. size gelen dava kararı değil, savcının yeterli delil göremediği bahsiyle verdiği kovuşturmaya gerek görmediği TAKİPSİZLİK KARARI, buna yasal süreler dahilinde itiraz edebilirsiniz...

@halil ibrahim duran

Verilen ek kovuşturmaya yer olmadığına dair karar, Cem bey ve annesi üzerine isnat edilen suça ilişkindir. Bu karara itiraz edecek olan karşı taraftır.

@ONUR YÜCEL 46

fazla vaktim olmadığı için ikinci mesaja dikkat etmemiştim.
Cem bey bu sizin için avantaj, delil olmadığı ve sadece iddiada kaldığı için sizinle ilgili takibat yapılmayacak...

bu ülkede adalet yok malesef,o size saldırdığında sizin vurma şansınız olmadı mı

iyi ki vurmamış ki takipsizlik almış. adaletin ilk aşaması yerini bulmuş işte, inşallah kalanı da yerini bulur

sinemacı/senarist s.t. kim ?
bu olayı sözlüğe taşımaktan gurur duyarım ;)

@kivilcimb

gelen mesajlardan ismini saklamak zorunda kaldım suçsuzken suçlu duruma düşebilirmişim ismini verirsem neden bilmiyorum

Geri