Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle ilgili filmler

Premium Rush şiddetle tavsiye olunur

Scudo
flying scotsman ( uçan ingiliz ) tavsiye ederim ancak türkçe düblajını bulamadım çok güzel film ...

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
the flying scotsman'ı "uçan ingiliz" olarak çeviren kanala/kişiye hayran kalmamak elde değil.Filmde Obree'nin İngiliz olmadığının, İskoç olduğunun ısrarla vurgulanmasına rağmen bu çeviri nasıl yapılmış akıl alır gibi değil.Ancak yine de bisikletle ilgili izlediğim iyi yapımlardan biridir.Orjinalini altyazılı olarak izlemek isteyenler için

iskoçya birleşik krallığa bağlı sanırım o yüzden ingiliz deniliyor ama scotsman zaten iskoçyalı demek :D

Aydan Çelik ve Esra Ertan'ın sunduğu Şeytan Arabası adlı radyo programının 3.bölümünde içinde bisiklet geçen filmler konuşuldu.Güzel bir program,dinlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.

3.Bölüm program kaydı ( 5 Aralık 2012 ) : (link)

Programın tüm kayıtlarına burdan ulaşabilirsiniz : (link)

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Aydan Çelik ve Esra Ertan'ın sunduğu Şeytan Arabası adlı radyo programının 3.bölümünde içinde bisiklet geçen filmler konuşuldu.Güzel bir program,dinlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.

3.Bölüm program kaydı ( Bisiklet ve Sinema - 5 Aralık 2012 ) : (link)

Programın tüm kayıtlarına burdan ulaşabilirsiniz : (link)

Teşekkürler paylaşım için.

Lance artık gözümüzde kişilik olarak farklı ama bunu düşünmeden bisikletçi olarak seyredince müthiş :)

@Okan Örs

Teşekkürler paylaşım için.

Lance artık gözümüzde kişilik olarak farklı ama bunu düşünmeden bisikletçi olarak seyredince müthiş :)

Bisiklet Yarışçısı Greame Obree nin hayatini konu alan `Uçan İngiliz` adlı bir film var oneririm çok güzel

4-5 ay kadar önce çok güzel bir film izlemiştim o dönemde nasıl olsa sinemalarda oynar diye düşünmüştüm ama dün bir markette dvd sini gördüm muhteşem çok keyifli bir filmdi izlemenizi öneririm...

Acil Teslimat – Premium Rush 2012

Ben bu filmi izledikten sonra neden bisiklet sürmüyorum dedim kendime ve araştırmalara başlayıp bu siteye üye oldum. Ve bugün bir Trek FX 7.2 kullanıcısıyım.
Gerçekten eğlenceli bir film.

o değilde filimdeki bisiklet sürüşünü gel birde TR'de yap diyesin geliyor adama... anında önünü keserler haydarları çıkartırlar senmisin lan bizi sollayan diye bir araba dayak atarlar adama :D

Bisiklet Hırsızları tavsiye ederim süper filmdir..

(link)

bmx bandits:nicole kidmanın çocukken rol aldığı bmx filmi

Mr. Bean Tatilde..

http://img26.imageshack.us/img26/9008/mrbeanq.jpg

http://www.copertinedvd.org/copertine-dvd-file/M/mr_bean_holiday.jpg

Geri