Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle ilgili filmler

@timucin semayis

Pee Wee Herman;
Küçük yaşta çocuklara cinsel taviz dedikodularından kariyerini sıfırladılar.

Scudo
Bütün sayfalara bakamadım yazıldımı bilmiyorum ama 1979 Amerikan yapımı "Breaking Away" güzel bir filmdi. Tavsiye ederim.

Bir de pedal diye bir belgesel var,

Özet geçiyim,
Metalciler bilirler, A Headbanger's journey diye bir belgesel vardı... onun bisikletçi ama sadece NY'da geçen versiyonu...

Adam sokak sokak bisikletle gezip messenger'larla konuşmaya çalışıyor ve bu şekilde belgesel yapıyor... messenger'ları takip ediyor, etmeye çalışıyor falan... güzel ama.

"East, West, East, The Final Sprint" adlı film.

Sinemada gösterildiğini zannetmiyorum. Digiturk sinema kanallarından birinde iki kez rastladım.

Arnavutluktan bir bisiklet takımı Fransa'ya bir yarış için gidiyor ancak İtalya'da oldukları sırada ülkelerinde isyan çıkıyor ve artık Arnavutluk diye bi ülke kalmıyor. Gemi ya da havayoluyla ülkelerine dönemeyince bisikletle geri dönmeye karar veriyorlar. Antrenör önde motorla, arkadan bisikletçiler onu takip ediyor ve yolda da çeşitli olaylar yaşıyorlar. Gümrüklerde yaşadıkları sorunları da bi şekilde halledip Arnavutluk'a dönüyorlar.

2009 İtalya ve Arnavutluk ortak yapımı. Kesinlikle tavsiye edilir...:in:

yazılıdı bilmem ama göremedim ama city of angels (melekler şehri) filminde mag ryan kullanıyordu yol bisikleti güzel filmdir tavsiye ederim.

@Somer Kozanoğlu

bisiklet hırsızları bende var dostum. eğer istersen kadıköyde oturuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Somer Kozanoğlu
@Deniz Yavuz

Çok sevinirim hocam şehir dışındayım hafta sonu geliyorum tekrar yazarım sana.Filmi aldıktan sonra bostancı sahil pedallarız artık kardeşim :)
:in:

@Somer Kozanoğlu

lafı olmaz. mail attım hotmail adresine. dilersen oradan indir dilersen benden al. ama mutlaka tanışalım geldiğinde dostum. maille haberleşiriz. bostancı süper fikir:)

@aydın ekşi
adam mağaraya sıkışıp kalıyordu kolunu kesip kurtuluyordu o film mi?

The Worl Is Big And Salvation Lurks Around The Corner
şiddetle tavsiye ederrim. tandem bisikletin ve tavlanın bir hayatı nasıl etkilediğini görün..

Paylaşım için teşekkürler. Bende film arıyordum. İyi denk geldi...

(link)

Yeni çıkmış galıba bu fılm :)

"Belleville Rendez-vous" animation filmi vardır. Ancak Türkçe çevirisi malesef yok sanırım. Bisikletle ilgili okadar detay vardır ki şaşırtıcıdır.

Geri