Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle ilgili filmler

Arkadaşlar bana AMERICAN FLAYER'S alt yazısı lazım şimdiden ilgilerinize teşşekürler..

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
Scudo
filmlerin herpsini not aldım hepsini tedarik etmeye çalışacağım aslında bi ara toplanıp paylaşabiliriz elimizdeki videoları bende film değil fakat eğitim için kullanılabilecek videolar var

@jordansero

Ya evet, ben de onu yazacaktım; arkadaşlar yok mu Taxi 3' ü izleyen? Filmin girişinde Sylvester Stallone çeteden kaçarken atlıyodu bi bisiklete, sağlam bi xc ydi. Ben Trek e benzettim ama bi türlü çıkaramadım sinemada izlemiştim 1 kez, bayağı güzel sahneler vardı şehiriçinde kaçıp duruyodu ara sokaklar, trafikte arabaların üstünde falan gidiyodu!

Arkadaşlar tüm cavapları okuyamadım.Bende bir film vereyim SEASONS isimli bir film.Resmi sitesine (link) bu adresten ulaşabilirsiniz.

Jason Statham bas rolde oynadıgı tasıyıcı 3 fılmındede bı sahnede vardı bmx...adam ayakta kundura yapmadıgını bırakmamıstı:D

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
(link)

the flying scotsman Türkçe si uçan ingiliz olarak çevrilmiş digiturk moviemax te veriyor. Ben seyrettim güzel özellikle yarışçıların hoşuna gider.

Whole Train Adlı Graffitiyi Konu Alan Fransız Yapımı Bir Filmdede Başlarda Bir Kaç Sahnede Bmx Görmek Mümkün.İşte O Filmin İlk 10 Dakkası(Bmx Görünen Kısmı)

Youtube'a Giremeyenler Önce VTunnele girip ordaki kısma vereceğim youtube linkini yazabilirler:)

www.vtunnel.com
(link)

transporter 3 ( taşıyıcı ) da adam bmx ile araba kovalıor :) ama araba pazarın içinden geçtiği için biraz yavaş gidior bmx kulanan adam çatılardan falan uçuyor bayağı aksiyon dolu bi sahne :)

Piton adlı bir filmde bisiklet sahnesi vardı
bir grup bisikletli evrim geçiren yılanı yok etmek için mücadele ediyorlardı çok güzel bir filmdi izleyenler bilir...

@canyon

Bisiklet videolarını ve filmleri bu programları bilgisayarınıza kurarak indirebilirsiniz
(EASYMULE) (EMULE) (ARES) yalnız videoların ve filmlerin isimlerini doğru yazdığınızdan emin olun arama işleminiz daha fazla ve daha çabuk olur...

2 seconds filmini izledim gayet iyi bir film konu güzel işleniyor.Ayrıca gerçekten bisiklet ile alakalı bir film olmuş, sırf ilginç olsun diye çekilmemiş.Markalar teknik konular falan çok göze sokulmadan senaryoya dahil edilmiş.
Kuvetteki çıkmayan lastik izini gördüğümde yanlız olmadığımı hissetmek güzeldi.Daha bir sürü şey...İzleyin tavsiye ediyorum.

triplets of belleville animasyon severlerin hoşuna gidecektir :)

@Mehmet CanBiraz Geç Bir Uyarı Ama Olsun:)

Aman Dikkat Et Eğer Sınırsız Kotan Yoksa O Filmleri İzleyemeden Soğuk Su Komasından Gidersin:)

Geri