Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle ilgili filmler

@brol

brol bey elimde 2 adet film mevcut

bilginize

arzu etmenizi bekliyorum efendim

Scudo
süpersin msd_57 kardeşim.özelden görüşürüz...

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Bicycleran(bisikletçi) filmini izlemenizi tavsiye ederim...DRAMA...
net,de var indirebilirsiniz
1987 yapımı,
Başlık, Bicycleran. Diğer İsimleri, Docharkheh Savar; The Cyclist. Yönetmen, Mohsen Makhmalbaf. Oyuncular, Firouz Kiani, Samira Makhmalbaf, Mohammad Reza ...

• Beğen
Tepkiler: brol ve msd_57
bu filmi bende izledim adı bir türlü aklıma gelmiyor ama amerikada ünlü bir yarışa katılıyorlardı hatt yarış anında wos wos bir eski model bir müübüsle arka jantını değiştiriyorlardı giderken adamın yanıda kız arkadaşı ve abisi de vardı hatırladığım kadarıyla ve ve bu yarış avrupada fransa turuyla eş değer bir yarış amerikada ve ve yarış parkuruda ......tepesiydi? hatta bayağı bir rakım zözkonusu parkurda hatırlıyabildiğim bu kadar
ben birazdaha arştırma yapayım

@nirvana

Bahsettiğin film "American Flyers ( 1985 - Kevin Costner)"
Daha önceki sayfalarda tavsiye ettiğimiz bir film.

@silas

http://www.impawards.com/1998/posters/life_is_beautiful_ver1.jpg

Bu filmi çok severim, tabı kısa bır bolumunde bııklet var o ayrı ama olsun afısı yeter :)

@Mustafa İçdağ

Lotus: Chris Boardman ın Lotus bisikletinde mühendisler ilk elektronik vites arka makinasını denemişlerdi. Sonra yağmur antrenmanlarında sorun çıkaran bu ünite yarışta yerini geleneksel düzene bırakmıştı.Topic dışı ama Lotus adını görünce CC dışında benim aklıma gelen konulardan biri de budur.

@Selçuk Çilek

Bu elektronik viteslerin denendiğini biliyordum fakat Lotus olduğundan haberim
yoktu.:)

New World Disorder 8'i izleyin biraz yeni sayılır :)

(link) ''the pirate'' 2007 şubat ayında raiuno da seyretmiştim. yabancı sitelerde dvd si satılıyor. marco pantani yi anlatan bir film.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
@Mustafa İçdağ

Musafa Bey merhaba, bu filmin ingilizce altyazısını bulamadım birtürlü webde. Sizde mevcut mu yada link verebilirmisiniz?

Selam Hornet.

Bende bu filmi henüz ele geçiremedim. İngiltereden gelen arkadaşlarım orada bulamamış, Amerikada ise dağıtımı yok henüz.

Aşağıdaki linkte Amazon.com da olduğu gözüküyor, bir dene istersen.
(link)

@Mustafa İçdağ

Teşekkürler,

:) Ben yasal olmayan yollardan edindim ama altyazı sorunu var

abiler acaba interneten nerden indirebilirm bisiklet filimlerini bir yol gösterebilirmsiniz bulamıyorum

Ben de bir dizi hatırlıyorum çocukluğumdan 12-13 yıl falan önceydi, Samanyolu kanalında gösteriyordu, ismi ZAFERE DOĞRU idi yanlış hatırlamıyorsam... Kasabada pist bisikleti yarışları yapılıyordu sürekli... SÜrekli adam antrenmana çıkardı, akşam yemek yerdi antrenmana çıkıyorum, sabah uyanır antrenmana çıkıyorum... der dururdu. Bi çok sorunla karşılaşırlardı. Hayal meyal hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
@cannonfire

Filmin adı Belleville de randevu değil Belleville Üçlüsü. Ülkemizdeki filmlerin %90 ı gibi bu filminde ismi sallamasyon olarak çevrilmiş. Tıpkı Uçan İskoçyalı filmini Uçan İngiliz olarak çevirmeleri gibi. En azından uçan a dokunmamışlar oda bi gelişme:D

Gerçekten muhteşem bir uzun metraj animasyon filmi.

Bu animasyon film sadece bisiklet içerikli olması ile bizler için değil sinema dünyası içinde çok ciddi ve örnek alınan bir yapıt. Gerçek sinema görsel anlatımdır ve dili görsel dildir, sözlü anlatım neredeyse hiç olmaz. Herşey vücut dili ile anlatılır. Bu reel oyuncular ile bile çok zor başarılır ve dünyada çok az ekol bu niteliğe sahiptir. (Rus sineması, Fransız sineması, Polonya sineması) ki bu film bunu bir animasyon olmasına rağmen başarmış. Kesinlikle ama kesinlikle izlenmesi gereken bir başyapıttır.:)

30 temmuz çarşamba saat 22:00 da cnbc-e kanalında arjantinli yönetmen fernando solanas ın "el viaje" adlı filmi var.
bisikletiyle yollara düşen ve babasını arayan bir genci anlatıyor film.....

Bu aralar yeni bir dizi buldumm.macera dolu amewrika'da 1. sezon 15. bölümde Big bang theory.Bulup izleyin ekstra komik...
apartman koridorunda 2 bisiklet duvara yaslanmış duruorlar.Bazı bölümlerde tek bisiklet var...

Geri