İki Teker Bir Adam,
Geziniyo,
Çağrı Terzioğlu,
Asla Durma,
İki Teker Üstünde,
Ozan Ünsal,
Keyifli Pedal,
İki Tekeriz,
Çağdaş Evliya Çelebi,
Canavar Keşifte,
Paslı Pedal...
Asla durma kanalı bisiklet ve triatlon adına çok güzel paylaşımlar da buluyor.
Bunun yanı sıra Iki teker bir adam ve geziniyo da gayet iyi.
Nacizane ufaktan bende bu işlere girdim fakat o kişiler kadar başarılı degilim tabii
Hızlı ve çılgın denen şahsı paylaştığınıza inanamıyorum İnsanı bisikletten soğutur ya. Yeni başlayanlar yada bisiklet sporuna gönül verenleri daha düzgün yönlendirecek kanalları paylaşmakta fayda var diye düşünüyorum.Yok ordan buraya atladım,bilmem nereyi geçtim ceza almadım,arabayı geçtim solladım gibi insanları yanlış yönlendiren şahıslardan uzak duralım bence.Bisiklet çılgınlık,yolda onla bunla yarışmak değil,sürekli tetikte olmanızı gerektiren,sizi özgür hissettiren bir spor dalıdır.
Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklı Olanını Severim. // Mustafa Kemal Atatürk
@enginöztürk
Doğru söylüyorsunuz, lakin işin çılgınlık derecesi kişiye göre değişen bir şeydir. Bu arkadaşın kanalındaki her videoyu izlemiştirim. Hiçbir zaman araçların arasında makas atarak salınmadım, ışıklarda yol boş olmasına rağmen diğer araçlarla birlikte beklerim (her an yolun ortasında zincir atması kırılması,durmak zorunda kalabilme olasılığı için), kurallara elimden geldiğince uyarım. Yani bu birazda kişilik meselesi. Deli dolu bir yapıya sahip bir kişi, zaten bu tarz videolara gerek duymaz, delilik yapmak için. Temkinli biriside, riskli gördüğü hareketleri zaten yapmaz. Hani yaşı küçük üyelerimiz diyorsan, onlarında zaten trafikte bisiklet kullanması, şuanki Türkiye şartları için zaten hata olur, kaldıki hangi kanalı açarsan aç illa trafikte sürüyordur. Onlardan gene etkilenecektir, doğru sürüş tekniklerini öğrense bile trafiğe çıkacak, o riski göze almaya çalışacaktır. Malesef ülkemizde bisiklet yolları yeterince olmadığı, hatta hiç olmadığı için risk her zaman kapımızda olacaktır. Ama dediğiniz gibi, kişilerin kötü yanlarını değil, iyi yanlarını her zaman örnek almalıyız.
Hiçbir kanal takip etmem. Bir konu hakkında bilgi videosuna ihtiyacım olursa konuyu aratır ve işimi görebilecek olanı izlerim.
Bana ne kim ne videosu hazırlayıp internete yüklüyor yahu İşiniz gücünüz yok mu sizin
@hamlet2006 hocam teşekkür ediyorum. Daha çok takipçim olsun mantığında olan biri olmak yerine, benden olan benim gibi düşünen ve aynı fikir ve iradede olduğum insanlar beni takip etsin mantığındayım. Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.
Merhaba ben de yoğun ısrarların üzerine 3 ay kadar önce bir kanal açtım önemli olan çok takipçi değil nitelikli (gelişime açık ve beni geliştirecek) takipçiler diye düşünüyorum yeni bisiklet dostları kazandım ve sürekli aldığım soruları tek seferde cevaplama şansım oldu mutluyum
Buyrun
(link)
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi