Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle ilgili takip edilesi kanallar

Benim YouTube üyeligim var ama hiç yüklediğim izleti yok. Daha çok izliyorum.

Scudo
Havalar kapalı diye video atmıyoruz bir iki haftadır. Mart ile beraber yeni sürüşleri yükleriz.

(link)

(link)
Başlık taşınınca mesaj boşa çıktı. Üstteki mesajlardan biri için yazmıştım.

Yeni keşfettiğim kanalı önerebilirim. (link)

Benim yeni denk geldiğim ve Bisikletle Türkiye Turu videoları harika olan kanal(kişi ). (link)

• Beğen
Tepkiler: elric1982
iki teker bir adam
iki tekeriz
çağrı terzioğlu
velespitli seyyah
gürkan genç (demir atlı adam)
Takip ettiklerim bunlar bunlardan gürkan genci internet sayfasından takip ediyorum velespitli seyyah ve iki teker bir adam favorimdir. bunların dışında izlediğim videolar var ama takip etmiyorum

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Merhabalar, aşağıda videosunu paylaştığım arkadaş burada mı acaba? Tanıyan var mı aramızda?

Hale Sargın..Hastasıyız:hhhhhh:

Abone olmayanın tekerine korona bulaşsın:D

@Triban kesinlikle abone olmalıyım bu hanımefendinin kanalına , manda yüreği yemiş valla helal olsun. Hoş geldin .Bu arada seni tekrar burada görmek güzel oldu kardeşim.( Hocam desem tepki verecen. Sayın yazmayı da sevmiyorum.:))Arasıra delirtsen de beni. :D Şu " pravakatörmüşüm " imlecini kaldırmakla devam etsen yoluna. Rahatsızlık veriyor.

Merhaba bende youtube kanalımı paylaşayım o zaman şu sıralar iş yüzünden pek video atamıyorum ama yeni kamera aldım inşallah yakında yeni videolar atmayı planlıyorum...
(link)

Arkadaşlar italyanın BİKECHANNEL isnimde bir uydu kanalı vardı uzun zamandır bulamıyorum.
Bİlgisi olan var mI?

Şu kanal fena değilmiş geçen denk geldim , bazen tuhaf muhabbetler dönüyor ama belli bir kalitesi var ... 🤣

Link imzamda 🤠

Ben de ; Özcan Güler , Asla Durma ,Velespitli Seyyah, GCN bakıyorum genelde. Bir de hemşehrim Serhat Baykara var onu da ara ara takip ediyorum. Önceleri İki Teker Bir Adam takip ediyordum ama pilot olmak için kanala uzun süre ara vermişti.

@Decsan wikipediada eylül 2017de fişi çekilmiş diye görülüyor.

@Linwelin sağlık olsun. Teşekkür ederim. 👍

• Beğen
Tepkiler: Linwelin
Takip ettiğim sadece tek bir kanal var: (link)

Özellikle yorumlar çok kaliteli oluyor. Bazen sırf yorumları okumak için giriyorum kanala...
Gözümden bir damla yaş geldi şu an .. :D
Kanalın gelecekteki ceo su da böylece netleşti :koptum:

Burak Uzun:) Yavuz Aksoy İki Teker Bir Adam

Mustafa ve Sabri abi, bana göre bisiklet temalı en güzel içerikleri üreten iki güzel insan. Onlardan ilham alarak tur bisikletine geçtim. Tüm videoları belgesel tadında. Ayrıca ikisinin de Anadolu'da yaptıkları uzun tur videoları var. İzlemenizi öneririm.

(link)
(link)

Burak uzun,iki teker bir adam(neden video atmıyo bilin varmı),ikitekeriz,asladurma arada bir gcn gmbn(neredeyse hiç bişey anlamıyorum)

Geri