Scudo Sports

Bisikletle İran - Pakistan - Hindistan

Farklı ve bir o kadarda ilginç kültürleri yakından görmek çok güzel olsa gerek,bizlerde sizin sayenizde bilgileniyoruz,eğleniyoruz ,inanın tekrar tekrar okuyorum,çok teşekkürler.

Scudo
@İrfan Can

Çok teşekkür ederim.
Umarım yakında bir kitap olarak bu turu okuma şansı bulabileceksiniz. :rolleyes:
Birbirine komşu ülkeler olsalarda gerçekten çok farklı kültürel ögeler gördük turumuz sırasında.
Bunları yansıtabildiysek ne mutlu bize.

Selamlar

@Bahri Karagöz

Teşekkür ederim.
"Süper" bir durum yok ortada.:)
Bursa basında özellikle "bursa hakimiyet " de yer almıştı haberlerimiz. Sağolsunlar.
AS tv de arada sıkıldıkça bizimle yaptığı bir çekimi yayınlıyordu bir ara gece gündüz. :)
Yayını doldurmak için. :) "Öğretmenim sizi yine izledik" demekten çocuklar, dinlemekten ben yorulmuştum.
Yeni gezilerimizle ilgili daha ciddi planlarımız var.
Selamlar

Sevgili Inci hanim ve Soner bey , yapmis oldugunuz harikulade gezinizi okumak inanilmaz keyif verdi. Bizlere dogunun o kadar da korkutucu olmadigini ,gidilebilecegini ,neler goturmemizi, nasil hareket etmemizi, herseyi kisa ama anlasilir bicimde anlatmissiniz tesekkurler .Baska bir blogda da roportajinizi okumustum yaptiginiz gezi ve hayata bakisiniz ile ilgili. Mukemmel olani yapiyorsunuz.Iznik'e gezi yaparsam kesinlikle tanismak isterim sizlerle.

Yeni bebeginizin oldugunu okudum tebrik ederim.Uzun omur, saglik dilerim.Yeni bir bisikletcinin yetisecegi kesin. Inaniyorum ki biraz buyuyunce o da sizinle gezilerinize katilacak.Sevgi ile kalin.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@Timukan Karaca

Merhaba Timukan Hanım,
güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz.

Bahsettiğiniz gibi doğu da yada batıda gidilemeyecek bir yer yok aslında.

Önyargılarımızı kırmak ve korkularımızı yenmek zorundayız.

Hâlâ pekçok ülkeye gitmek konusunda bizim de en az başkaları kadar endişelerimiz var. Bu biraz da yetiştirilmekten kaynaklanıyor. Bu korkunun üzerine gidip yenmek mümkün oluyor elbette ama tamamen içinizden atmak çok zor.

Uluslararası turlar konusunda daha emekleme aşamasında olan bizlerde başka turcuların yazı ve fotoğrafları ile motive olmaya çalışıyoruz.

keşke bu korkular çocukluğumuzda ekilmemiş olsaydı ruhumuza ailelerimiz , çevre ve okullar tarafından.:(

Umuyorum ki biz kendi oğlumuza en azında bu korkuları yüklemeyeceğiz.
Yine umuyoruz ki bisikletten ve doğa sporlarından hoşlanan bir çocuk olur ve bize katılır.

İznik'e geldiğinizde lütfen uğrayın.

Selam, sevgi ve saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Timukan Karaca
Cok guzel degisik yerlermis dogunun gizemli buyusunde yapilan bir yolculuk.
Bir bisikletcinin hayatinda mutlaka en ezindan bir kere bile olsun yapmasi gereken iyapmissiniz siziin adiniza gercekten cok sevindim.Insallah daha degisik yerlere de tur yaparsiniz ve de sizinle bu heyecani okumak bizlere nasib olur

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@chainmassacre

Merhaba,
Teşekkür ederim.:in:

İyi dileklerinize katılmamak elde değil.
Sadece kendim değil , tüm bisikletçiler adına gerçekleşmesini diliyor ve "amin" diyorum.

Selamlar

@Zekeriya Gecenoğlu

Sevgili Zekeriya,

Yeteri kadar istediğinizde evrendeki herşey bu isteğinizi yerine getirmeniz için emrinize giriyor. Çok klasik ve "secret" denen kitaptan aşırılmış gibi duran bu cümleye bende bir kaç yıl önce gülüp geçerdim.
Ama forumda Doğuya gidiyoruz diye başlık açtıktan sonra o kadar çok destek geldiki kendiliğinden, artık bu beylik cümleye inanıyorum.

Umarım planladığınız her ne ise kısa sürede gerçekleştirirsiniz. :in:

Motive edici cümleleriniz için teşekkür ederim.

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
@MURAT ERFINDIK

Merhaba,
Yorumunuz için teşekkür ederim.:in:
Selamlar

Harika bir tur olmuş. Bunları görünce içimiz açılıyor. Çok teşekkür ederim bize ilham verdiğiniz için :) Pedalınıza sağlık ;)

@mehmet seyhan

Merhaba,
Teşekkür ederim:in:

Selamlar

@Burak ERDEM

Merhaba,
Teşekkür ederim.
Bende bize ilhan kaynağı olan sayısız tur bisikletçisine teşekkür ediyorum.:in:
Selamlar

Öncelıkle merhaba. harıka kareler yakalamıssınız ellerınıze saglık bu guzel gezınızı bızle paylastıgınız ıcın çok tesekkur ederım .

@Murat İçlek

Merhaba Murat,

Teşekkür ederim.:in:

İlk fotoğraf sergimizi bu gezinin fotoğraflarından oluşturmuştuk.
Bursa Nilüfer Belediyesi sergi salonunda ve İznik kültür merkezinde sergilenmişti.

Fotoğraf ile 5 yıldır yoğun olarak ilgilenmeme rağmen , farkındayım ki bu hiç bitmeyecek bir öğrencilik süreci.

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
@Soner Sarihan

Soner bey boyle ogrencılık olsun hıc bıtmesın :) Çok guzel bi işle mesgulsunuz hem kendınız eglenıyorsunuz hemde bızım gıbı oralara gıdemeyen ınsanlara goz kulak oluyorsunuz paylasımlarınız sayesınde vay be neler varmıs dıyoruz oturdugumuz yerden :)Tekrar teşekkürler bu guzel paylasımlarınız için. Sağlıcakla kalın

@Murat İçlek

Sevgili Murat,:in:
Sanatın her alanında olduğu gibi "Fotoğraf" sanatı da her daim öğrenci olmayı gerektiriyor.
Oldum, piştim, usta oldum demek yakışık almaz.
Zaten gerçektende daha çok amatörüm.

Selamlar

slm..msn adresinizi yanlışlıkla kaydedemedim:(.tekrar gönderirseniz çok memnun olurum...şimdiden teşekkürler..

@tülay güven

Kimin msn adresini istiyorsunuz ?

Geri