Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle karşılaşmak istemeyeceğiniz üç şey

Scudo
Dikkatsiz,Maganda,Sol Kapı açma özürlü Sürücüler.
Lastik Patlaması,Tel Kırılması.
Ve Köpekler.

Arkadaşlar çoğunu yazmış. Bende 1 tane ekleyeyim

* Susuz Kalmak
Bir çok şey bir şekilde atlatılıyor. Kızdırsada, moral bozsada geçiyor. Hele kaza yapmaya o kadar alıştım, umursamıyorum ki saymıyorum bile. Üyelerin yazdıkları çoğu şeye (köpekler hariç 😅) katılıyorum. Ancak SUSUZ kalmak gerçekten benide korkutuyor.😱 Tecrübe etmeden önce "çöldemiyiz de su bulamayacaksın" derdim.
Kısıtlama zamanında 200+ km denerken anayoldan çıkıp rahat 50 km (belki fazla) susuz sürdüm. Birde hava sıcaktı.😓

@Cemal Ç. 50 kilometre iyi dayanmışsın o ağız kuruluğuyla. İnsanın gözü hep bakkal, petrol arıyor

Şahin arabamla makas ata ata yolda giderken bisikletli görmek istemiyorum. Dümenimi üstlerini kiriyorum onlarda korkunca cok hosuma gidiyor, camimi indiriyorum laf atip kaciyorum ordan.

Bisikletliler yavas girdikleri için tüm trafigi engelliyorlar, acayip sinir bozucu bir sey.

Kaskli bisikletli görmek istemiyorum, kask motorlar için tasarlanmistir.

Son düzenleme:
Şehir içinde:
1. Yanından biraz süratli geçtiğim aracın aniden kapısının açılması.
2. Park halindeki aracın aniden geri geri çıkması (ilk ve tek kazam).
3. Gördüğü halde tınlamayıp yan taraftan yola giren araçlı "bay-bayan" öküzler.

Şehir dışında:
1. Köpeklerin beni kovalaması
2. Köpeklerin beni yakalaması
3. Köpeklerin beni ısırması

Şahin arabamla makas ata ata yolda giderken bisikletli görmek istemiyorum.

Tüm trafiği yavas girdikleri için engelliyorlar.

Kaskli bisikletli görmek, kask motorlar içindir.
Şahin'i geçtim size traktör çarptı diye hatırlıyorum. Ya da kaza yapmanıza neden olmuştu sanırım.
İroni yapıyorsunuz sayın @Murat Cömez .😁

1-Trafik magandaları
2-Gece sürüşünde yol çukurları
3-Karşı rüzgar

İlk sıra köpekler
İkinci sırada bisikleti görüp görmezden yaylana yaylana gelen iki ayaklı kopiller üçte dengesiz araç kullanan lar

1.bisiklet yoluna parkeden araç sürücüsü(*)
2.kavsakta saga dönüsünde yol vermeyen araç sürücüsü(*)
3.bisiklet yolunda yürüyen ve zil ile yapilan uyariya ragmen cekilmeyen yaya(*).

türkiyeli biri olarak, türkiyeli herkesi tenzih ederim.
* ile atıfta bulunduklarim, almanyali türklerdi maalesef. yasadigi topluma uyum saglamaya, kurallara uymaya,kendini gelistirmeye bu kadar direncli, geldigi gunku gibi "biz ozumuzu unutmazuk,biz gavurlasmazuk" diyerek muhafazakarlik kisvesi altinda 60larin 70lerin köylüsü gibi kalmaya bu kadar teşne bir etnik grup gormedi almanlar.
ve ne yazik ki, universite mezunu olup ve anadil haric 3 yabanci dil bilsek bile her ortamda da bu primitiv varliklarla ayni kefeye koyuluyoruz pasaportumuzun goruldugu ve uyrugumuzun tespit edildigi anda...

Şahin'i geçtim size traktör çarptı diye hatırlıyorum. Ya da kaza yapmanıza neden olmuştu sanırım.
İroni yapıyorsunuz sayın @Murat Cömez .😁
O Porscheye makas attığımda olmuştu.🤣 o günden beri artık ben makas atan bisikletcilere aynısını yapıyorum. 😂

Ters yönden süren martı, kasksız bisiklet vs.
Telefona bakarak yürüyen mal yayalar.
Halk otobüsü ve minibüsler

Bisikletle karşılaşmak istemeyeceğim üç şey
1.Murphy .Çok belalı, her türlü terslik onda:ssrtcbya:
2.Godot. Çok bekletiyor, huy edinmiş bekletmeyi :ssrtcbya:
3.Tabii ki @Cemal Ç. Bela çeker, en tehlikelisi:krktm:

İzmir'de bisiklet yolunda itini (genelde minicik türlerden) gezdiren abla/teyzeler. Bir de yanından geçerken kızıyor bazıları "ay dikkat etsene be!" gibisinden.
Yine bisiklet yolunda yürümeyi yeni öğrenmiş bebesini gezdiren ebeveyn tipleri
Kaza yaptıktan sonra özellikle yokuş aşağı giderken veya viraj dönerken içe gelen korku, fobi..

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Kaza yaptıktan sonra özellikle yokuş aşağı giderken veya viraj dönerken içe gelen korku, fobi..
Aynısı bende oldu. Islak zeminde hızlı dönerken düşmüştüm. Kaşımı açmıştım hastanede yapıştırmışlardı. Hala ıslak zemin görürsem aklıma geliyor, yavaşlıyorum :)

Kopekler
Trafik kazasi
Kimliksiz sürücü ler

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Dikkatsiz, saygısız taşıt kullananlar ve yayalar: Her zaman araba otobüs değil arada manyak gibi bisiklet sürenlere de bolca rastlıyorum.
Saldıran veya saldırmaya her an niyetli olan köpekler: Köpek kedi fark etmeksizin bir çok hayvanı severim ama köpekler bisikletli gördüklerinde işler çok çabuk değişiyor. Sanayi içinde toplanan köpekleri bir güzel sevdikten sonra bir anda beni kovalamaları ve geçenlerdeki uzun sürüşümde aramızda 4 şerit ve orta refüj olmasına rağmen benimle aynı hizada olacak şekilde karşı emniyet şeridinde koşan köpek.
Lastik patlaması : Yolda durup sökme, yamalama veya değiştirme sonra şişirme mini pompa ile yol lastiklerini şişirmek ayrı bir ıstırap oluyor, birde disk fren varsa tamam artık bir saat sürtmesini ayarla.

Bu ikili beni her iş çıkışı eve kadar geçiren muhteşem ikili bunlar bisikletliden çok beyaz sedan kovalamayı seviyor.

Dosyalar

• IMG_20201016_074341.jpg
    IMG_20201016_074341.jpg
    2,4 MB · Okunma: 38
Taksici, dolmuşçu, kamyoncu.

Geri