mehmet.ali
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.405
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@umutcelik Coğrafya kaderdir. Bizim isteklere bak Umut Bey’in isteklere bak. 😂😂
Ben sizin yerinizde olsam gider Amstel Gold Race parkurunu tamamlarım. Sağlam irtifa kazanımı da varYokuşa bayıra buyuk özlemimiz var ama yüreğimize taş basıyoruz, kabullendik o meseleyi.
@umutcelik bey genelde yüksekliğin eksilerde gezdiği yerde.Ben sizin yerinizde olsam gider Amstel Gold Race parkurunu tamamlarım. Sağlam irtifa kazanımı da var
Hocam o benim eve uzak biraz, trenle gidip tamamlayıp dönmek lazım. Bir kaç kez niyetlendik ama olmadı, belki seneye.Ben sizin yerinizde olsam gider Amstel Gold Race parkurunu tamamlarım. Sağlam irtifa kazanımı da var
Eyvallah.@umutcelik Bugün arkadaş meclisinde kulağınızı çınlattık. Arkadaşlar dedi yokuşta lazım. Valla bende orada 500 birim paraya akıllı Trainer alıp Zwift le yokuş antremanı yaparlar dedim. Biz burada o trainlerlara kedi ciğer ilişkisiyle bakarız dedim. Bana hak verdiler.
Şu corona bi bitsin, büyük planlarım var.@umutcelik bey genelde yüksekliğin eksilerde gezdiği yerde.
Dediğiniz yere gelip az daha inse bir kahve içeriz beraber. 😅
Bir çeşit hacı olmak gibi bir şey. Bir nevi dini ritüel. Amstel Gold Race gibi bir klasiği selamlamak. Kulağa hoş geliyor. Hele bir de yarıştan önce halka açık bir gran fondosu varsa mutlaka yapılmalı derim.Hocam o benim eve uzak biraz, trenle gidip tamamlayıp dönmek lazım. Bir kaç kez niyetlendik ama olmadı, belki seneye.
Halka açık gran fondolarda bizi çiğ çiğ yerler burada. Yaş olmuş 40, bu saatten sonra bizim olayımız geze geze gitmek.Bir çeşit hacı olmak gibi bir şey. Bir nevi dini ritüel. Amstel Gold Race gibi bir klasiği selamlamak. Kulağa hoş geliyor. Hele bir de yarıştan önce halka açık bir gran fondosu varsa mutlaka yapılmalı derim.
Mesela @Cemal Ç. Paris Roubaix'nin pavé sektörlerinde arz-ı endam etmiş, Roubaix Velodromunu tavaf ederken yere düşmüş "bisiklet hacısı" olmanın yanında sakarlığıyla "gazi" bile olmuştu.
250m km'de 3. Kez yararak patlattım. Lastiğe içten yama yapıp kullandım fakat yama basıncı kaldıramadığı için 3-4 patlak yaşadım onun yüzünden. Sonra bisikletcim içeri kalın bir iç lastikten yama yapip dışından da karbonat ve 502 ile yarığı doldurdu. Sonra o arka lastiği öne taktık yük çok binmesin diye. Bugün de sürüş sonunda ön lastiğime farklı bir yerden diken saplandı şanssızlık mıdır bilemedim. Schwalbe ile güzel anılarım olmadı.3000 kmde 11 kere patlattım. Sonra da emekli ettim.