Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle karşılaşmak istemeyeceğiniz üç şey

Bas bas 125 bas bu lastikler 130a kadar kaldırır diye çırağı gaza getiren ramazan usta ve 40 kmh ile giderken iç lastiğin yarılması 😂

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve TafLan
Scudo
Kendi top 3'umu yazayim

1. Hava tahminine aldanip hazirliksiz ciktiktan sonra yagmura yakalanip sirilsiklam olmak.
2. Ne tarafa donersem doneyim hep karsidan esen ruzgar.
3. Even geri donmeye usenecek kadar uzaklastiktan sonra su, yiyecek, vs. almayi unuttugumu farketmek.

Yokuşa bayıra buyuk özlemimiz var ama yüreğimize taş basıyoruz, kabullendik o meseleyi.
Ben sizin yerinizde olsam gider Amstel Gold Race parkurunu tamamlarım. Sağlam irtifa kazanımı da var :harika:

@umutcelik Bugün arkadaş meclisinde kulağınızı çınlattık. Arkadaşlar dedi yokuşta lazım. Valla bende orada 500 birim paraya akıllı Trainer alıp Zwift le yokuş antremanı yaparlar dedim. Biz burada o trainlerlara kedi ciğer ilişkisiyle bakarız dedim. Bana hak verdiler.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve TafLan
Ben sizin yerinizde olsam gider Amstel Gold Race parkurunu tamamlarım. Sağlam irtifa kazanımı da var :harika:
@umutcelik bey genelde yüksekliğin eksilerde gezdiği yerde.
Dediğiniz yere gelip az daha inse bir kahve içeriz beraber. 😅

Hocam o benim eve uzak biraz, trenle gidip tamamlayıp dönmek lazım. Bir kaç kez niyetlendik ama olmadı, belki seneye.
@umutcelik Bugün arkadaş meclisinde kulağınızı çınlattık. Arkadaşlar dedi yokuşta lazım. Valla bende orada 500 birim paraya akıllı Trainer alıp Zwift le yokuş antremanı yaparlar dedim. Biz burada o trainlerlara kedi ciğer ilişkisiyle bakarız dedim. Bana hak verdiler.
Eyvallah.
Benden başka trainer alan arkadaşlar da var. Hepimiz trainer alıp yokuş surmeye baslayinca tatlı su bisikletçisi olduğumuz gerçeğinin farkına vardık. Yiğidin harman olduğu yer dağlardir.
@umutcelik bey genelde yüksekliğin eksilerde gezdiği yerde.
Dediğiniz yere gelip az daha inse bir kahve içeriz beraber. 😅
Şu corona bi bitsin, büyük planlarım var.
1 bari açıyorum
2 ayla ile arami düzeltiyorum
3 Avrupa turuna çıkıyorum

Hocam o benim eve uzak biraz, trenle gidip tamamlayıp dönmek lazım. Bir kaç kez niyetlendik ama olmadı, belki seneye.
Bir çeşit hacı olmak gibi bir şey. Bir nevi dini ritüel. :ssrtcbya: Amstel Gold Race gibi bir klasiği selamlamak. Kulağa hoş geliyor. Hele bir de yarıştan önce halka açık bir gran fondosu varsa mutlaka yapılmalı derim. :harika:
Mesela @Cemal Ç. Paris Roubaix'nin pavé sektörlerinde arz-ı endam etmiş, Roubaix Velodromunu tavaf ederken yere düşmüş "bisiklet hacısı" olmanın yanında sakarlığıyla "gazi" bile olmuştu.

Bir çeşit hacı olmak gibi bir şey. Bir nevi dini ritüel. :ssrtcbya: Amstel Gold Race gibi bir klasiği selamlamak. Kulağa hoş geliyor. Hele bir de yarıştan önce halka açık bir gran fondosu varsa mutlaka yapılmalı derim. :harika:
Mesela @Cemal Ç. Paris Roubaix'nin pavé sektörlerinde arz-ı endam etmiş, Roubaix Velodromunu tavaf ederken yere düşmüş "bisiklet hacısı" olmanın yanında sakarlığıyla "gazi" bile olmuştu.
Halka açık gran fondolarda bizi çiğ çiğ yerler burada. Yaş olmuş 40, bu saatten sonra bizim olayımız geze geze gitmek.
Ama Roubaix'te sürmeyi nasip etsin rabbim herkese.

3000 kmde 11 kere patlattım. Sonra da emekli ettim.
250m km'de 3. Kez yararak patlattım. Lastiğe içten yama yapıp kullandım fakat yama basıncı kaldıramadığı için 3-4 patlak yaşadım onun yüzünden. Sonra bisikletcim içeri kalın bir iç lastikten yama yapip dışından da karbonat ve 502 ile yarığı doldurdu. Sonra o arka lastiği öne taktık yük çok binmesin diye. Bugün de sürüş sonunda ön lastiğime farklı bir yerden diken saplandı :D şanssızlık mıdır bilemedim. Schwalbe ile güzel anılarım olmadı.IMG_20201014_142346.jpg

1. Aynasına bakmadan kapı açan insanlar
2. Köpekler
3.Ağır vasıtalar

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yukarıda yazdıklarınıza ilave dostlar,
- Durmak üzereyken, kilitli pedalı çıkarmadığımı hatırladığım o an, (tekrar pedal çevir komutu verin beyninize, yoksa bilerek sizi düşürüyor:)
- Aynadan bana doğru gelen, döneceğini düşündüğüm ama beni geçtikten sonra bir anda tekrar yola giren araba,
- Kayma riski ve bisikletin kirlenmesi sebepli yağmurun başlaması

@mehmetsunu korku filimi gibi oldu ağabey.
1. Sürüş esnasında sakatlanmak veya sağlığımı etkileyecek sorunlarla karşılaşmak.
2. Sürüş esnasında kaza yapmak.
3. Mole yada benzeri durumlarda bisikletimin çalınması.

4 sayfaya yakın arkadaşların yorumlarını okudum. Lastik patlaması veyahut diğer teknik sorunlar bir şekilde kazaya sebebiyet vermezse hallolur. Her bisikletçi teknik olarak kendini geliştirmelidir.

Hayvan veyahut insan saldırılarına karşı tedbir almak ve tedbirli olmak zorundayız. Bu yüzden ani fren ve ani hızlanma refleks yöntemleri geliştirmek zorundayız. Bu konu yabana atılamaz kazaya sebebiyet verir.
En büyük korkumuz kesinlikle bisikletimizin çalınma riski olmalı. Her daim sağlam bağlamalı ve korunaklı alanlarda muhafaza etmeliyiz.

Alternatifi olmayan tüneller,
Mecbur kalınan gece sürüşü,
Köpeklers...

1-İnsan olmayan sürücüler > (link)
2-Kötü yollar
3-Bunların varlığına bir açıklama bulmaya çalışıp savunmaya çalışanlar

1-Heyecanlı köpekler
2-Dikkatsiz ve saygısız sürücüler
3-Kadro kulağımın kırılıp , arka aktarıcının yerlerde sürünmesi. (yaşadım bunu.İnsanın içinde bir yer ölüyor , biraz daha büyüyorsun. )

Geri