Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletlerinizi başkalarına veriyor musunuz?

1-Tur bisikletimi sadece tur bisikleti kullananlara veririm.
2- imkani olup bisiklet almayanlara ve sen alinca "bi tur verde binek" diyenlere asla vermem.
3 - benim malimi kendi maliymis gibi deger verecegine inandigim kisilere veririm. Varsin bisiklet zarar gorsun. En azindan bilirim ki malligindan dolayi zarar vermemistir...

• Beğen
Tepkiler: Ozicu ve Elfen
Scudo
verdim bir kaç defa , kendisinde de şuanda mosso reborn 105 var

Ben çok nadir birine bisikletimi veriyorum ben yol bisikletine geçmeden önce bisikletimi nerdeyse her isteyene veriyordum ama şimdi yol bisikletimi kimseye vermiyorum bunun nedeni ise onlar sanıyorki normal dağ bisikleti gibi her tarafta atlayıp zıplabilir bir bisiklet sanıyorlar veya lastik kaydırıyorlar bu yüzden kimseye vermiyorum

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Bisikletten anlamayana vermem kesinlikle.

Hayır demeyi öğrenmek lazım laubali elemanlar hepimizin etrafında . En basitinden bizim mahallede bisiklet lastiği eritmesiyle nam salmış bir grup var kendileri bisikleti istediğinde kibarca s*ktir git diyorum sağolsunlar gidiyolar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bisiklet aşığı biri olursa veriyorum. Bunun dışında eşime bile vermiyorum.

@kaskreis ben cok güvenmiyorum ancak vermeyincede üzülüyorlar vermek istiyorum 4 sene once bir bisiklet almistim ilk gunu bir cocuk binmek istedi kiramadim verdim cocuk 1 frenini kirip yanima getirdi diger freninide kardesim kirdi

@Torukojin

Sen de 20.000 lira ver bir bisiklete ondan sonra gorelim :)

Sacma sapan yargilamayin insanlari

@Torukojin

Ya tabi orası öyle ama insanın dunyanı parasını verip uzun uzun araştırmalar yapıp ta aldığı bisikletini başkasının alıpta hasarlı getirmesi adama çok koyuyor yani insanları çok kotu yargılıyorsunuz sonuçta bir eşya ama üzerinde çok emeğiniz var onun için çok zaman harcıyorsunuz kolay kolay kimseye vermeye insanın içi el vermiyor

Benimki gibi 250 liralık bisikletin varsa bakkala bile verirsin. Diyecektim ki bakkal çırağı da içine eder lan yok abi kaç para olursa olsun verilen insan bi düşünür yani. Öyle herkese bisiklet verilmez. Çok güvendiğin birine verirsin ama aklın kalır.

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Kesinlikle hayır hafif hızlandıktan sonra vites sistemini bilmediği için zincirimi çapraz getirecektir ve teker yapmaya çalışacak 2 dakıka sonra da zinicir kıracaktır :)

Geri