Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletli ulaşıma teşvik geliyor

bisikletin ulaşım dışında kullanılması boş iştir

dolu işe örnek: 2 hafta önce sanayideki arabamı almak için bisikletle takriben 60 km. yol katettim

boş işe örnek: yeaaw çıkayım da bi 5-10 dk. bisiklet süreyim

Foruma hoş geldin ahbert. Eğlenceli bir arkadaşa benziyorsun. Sevdim seni.

Scudo
Çilekeş diye bir grup vardı eskiden. Üşenmeden lisemde yaklaşık 20 kişiye full set konser vermişlerdi. Saygı duyulası.

Bisikletforum'u trollemek için emek harcayanlara da benzer nedenlerle saygı duyuyorum.

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
Murat bey'in geçirdiği onca zorlu ve sıkıntılı süreci unutmayalım. Doğal olarak bizlere göre daha hızlı ve daha tok tepkiler veriyor. Gayet te normal.
Diğer arkadaşın Trollüğüne gelirsek. Ben yazdıklarını hiç umursamadım. Gördüm geçtim. Ciddi şekilde cevap beklediği bir soru görsem yanıt da veririm. İsterse kendince dalga geçiyor olsun. Ben cevabımı verir çekilirim. Geçtiği dalga kendinde kalır. Dalga geçtiğini anlasam bile bana dokunmaz. Zamanım da çalınmaz, çünkü cevap verme tercihini kendim seçtim ve bunu sevdiğim için yaptım. Sevdiğim şeyi yapmam benim için mutluluk verici. Bu da benim bir kaybım değil. Mutlu olduğum her şey de kazancım olduğunu düşünüyorum.
Trollük denilen olayı da zaten hiç anlamıyorum. Bana göre bu da saçma bir olgu. Neden yapılır, amaç nedir yani? Bana göre olgun bir davranış şekli değil. Saçma!
Bence biraz serin ve sakin kalın.
Neyse... :)

Yani sabah iş vakti yaklaşsa da bisiklete binsem diye hiç aramıyorum, biraz daha yatmak istiyorum. 😂
Peki ya akşam, mesai bitse de bisiklete binsem demiyor musunuz :)

• Beğen
Tepkiler: Atay Budak
Benim bisiklete binme sebebim tamamen kişisel.
Ilık ve hafif esintili bir havada, geniş bir bozkırda, özgürce dörtnala at sürdüğünüzü hayal edin. Onca hız, rüzgarı yara yara, hissede hissede coşarcasına sürmek... Tamam altımızdakiler birer at değil ama bizler bunlara yine de demir atlar diyoruz.
Şimdi alınan şu hazzı bir düşünün. İşte bu demir atları sadece ulaşım amaçlı kullanmayan bizler, bu zevkin de peşindeyiz.

Benim bisiklete binme sebebim tamamen kişisel.
Ilık ve hafif esintili bir havada, geniş bir bozkırda, özgürce dörtnala at sürdüğünüzü hayal edin. Onca hız, rüzgarı yara yara, hissede hissede coşarcasına sürmek... Tamam altımızdakiler birer at değil ama bizler bunlara yine de demir atlar diyoruz.
Şimdi alınan şu hazzı bir düşünün. İşte bu demir atları sadece ulaşım amaçlı kullanmayan bizler, bu zevkin de peşindeyiz.

Bisikleti seviyoruzda, at binmek bir başka, keşke at ile işe gitsek bisiklet yerine. Hem binmeyenler belki bilmez inanılmaz şekilde vucudu çalıştırır at binmek, öyle tembel işi değildir yani sürekli at binmek bile ciddi bir spor faliyetidir.

Geri