Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletli ulaşıma teşvik geliyor

Scudo
Dayı iyi ki kendimim dedirttin bir kere daha teşekkür ederim . senin gibi insanları görünce gülümsüyorum kendimi seviyorum. Peki abi adam 8500 km sürmüş vakit harcamış o vakitte ulaşım yapsın diyorsun. Ne yapsın adam salondan mutfağa bisiklet mi sürsün dalga mı geçiyorsun alooooo ne diyon . adam gezip görmedeki ulaşım ihtiyacını bisikletle sağlıyor işte AAAAAAAAAA

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: sasen ve necmeddin
Yanlar mıyız başbuğum

kamunun malı yollar (benim olsa ne farkeder)
Dayı iyi ki kendimim dedirttin bir kere daha teşekkür ederim . senin gibi insanları görünce gülümsüyorum kendimi seviyorum. Peki abi adam 8500 km sürmüş vakit harcamış o vakitte ulaşım yapsın diyorsun. Ne yapsın adam salondan mutfağa bisiklet mi sürsün dalga mı geçiyorsun alooooo ne diyon . adam gezip görmedeki ulaşım ihtiyacını bisikletle sağlıyor işte AAAAAAAAAA

gezip eğlenmede sıkıntı yok, yok eğer sadece bisiklet sürmek için ise, sıkıntı

bisikletin ulaşım dışında kullanılması boş iştir

dolu işe örnek: 2 hafta önce sanayideki arabamı almak için bisikletle takriben 60 km. yol katettim

boş işe örnek: yeaaw çıkayım da bi 5-10 dk. bisiklet süreyim
Bu Trolcü arkadasimiz benim 95nolu yorumuma cevap vermedigine göre beni iyi taniyan ve forumdan birisi. Ya forumdan bu tür terbiyesizlikleri yüzünden atilmis yada ikinci üyeligini bu tür troller icin acmis.
Arkadas neden milleti arkandan küfür etiriyorsun, yoksa hosuna mi gidiyor. Senin hicmi serefin, haysiyetin, gururun yok?

Su terbiyesizi forumdan atacak bir yönetici yokmu?

Son düzenleme:
Kış ayları hep bir yerlerden soğuk hava dalgası getirir, bu sefer "dalgacı" olanına denk gelmişiz anlaşılan...
Rahatsız olduğunuz iletileri yazan üyeleri şikayet ediniz. Yaptırımların da bir tarifesi ve adaleti var..
Uzaklaştırılan üyeler döndüklerinde ilk iş yönetime atıp tutuyor, iğneyi kendine batıran yok...
Bahara kadar daha kimler zuhur edecek forumda bakalım....

"Boş iş" gibi genel ifadeler kullandım, yöneticinin tepkisine maruz kaldım.

Yöneticinin tepki vermediği ifadeler ise şunlar: "boş adam, şerefsiz, terbiyesiz, haysiyetsiz."

Trollük amacım yok, yaptırıma da gerek yok, alın forumunuz sizin olsun.

Nato

Kafa

Mermer

Lütfen bu üç sözcükten anlamlı bir deyim oluşturunuz....

• Hahaha
Tepkiler: elric1982
"Boş iş" gibi genel ifadeler kullandım, yöneticinin tepkisine maruz kaldım.

Yöneticinin tepki vermediği ifadeler ise şunlar: "boş adam, şerefsiz, terbiyesiz, haysiyetsiz."

Trollük amacım yok, yaptırıma da gerek yok, alın forumunuz sizin olsun.
Evet kesinlikle haklı. Kimseye hakaret yada küfür etmedi. Yazdıkları sinir bozucu olabilir. Fakat kendi fikridir. Sinir oldum diye ,küfür ve hakaret etmek bizlerin seviyesini düşürür.

Nato

Kafa

Mermer

Adama yazdiklarini anlatmaya calistim ama adamdaki kafa, "Nato kafa nato mermer".
Evet kesinlikle haklı. Kimseye hakaret yada küfür etmedi. Yazdıkları sinir bozucu olabilir. Fakat kendi fikridir. Sinir oldum diye ,küfür ve hakaret etmek bizlerin seviyesini düşürür.
Forumda onada küfür eden olmadi. Destekledigin kisi bizi ve seni enayi yerine koyup dalga geciyor. Bunun neresi kabul edilecek bir sey söylermisin Necmeddin, yoksa senin hosuna mi gidiyor?
Adam gibi yazsin kimse de bir sey demez.

Ve son olarak bu kelimelri ("boş adam, şerefsiz, terbiyesiz, haysiyetsiz.") kim kedisine sahsi olarak kullanmis, göstermesini talep ediyoruz.
Ben yazdim ama kendisine yazmadim sadece soru olarak sordum.

Son düzenleme:
Bence bu "insancıl" kişiliğin ta kendisi

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Köksal
Nato

Kafa

Mermer

he bu arada söylemeyi unuttum, müsait olduğunuzda üyeliğimi iptal edebilir misiniz, teşekkürler

hakkı yerine koyduğu için necmeddin beye de teşekkürler

👋

• Beğen
Tepkiler: monder33
Adama yazdiklarini anlatmaya calistim ama adamdaki kafa, "Nato kafa nato mermer".

Forumda onada küfür eden olmadi. Destekledigin kisi bizi ve seni enayi yerine koyup dalga geciyor. Bunun neresi kabul edilecek bir sey söylermisin Necmeddin, yoksa senin hosuna mi gidiyor?
Adam gibi yazsin kimse de bir sey demez.
Abi yazdıkları kendi fikri, sinir harbi yapıyor. Olaylara ve bisiklet olayına bakışı dar. Hakkında yapılan yorumlara verdiği cevaplar ilginç ve bisiklet kültüründen uzak. Kimseye hakaret içeren bir yazısına denk gelmedim.
Niyetini anlamadığımız insanlara hakaret edersek kendimizi düşürürüz. Cevap verenler olmuş, dalga geçenler olmuş , bir insana söylenmeyecek laflar edenlerde olmuş.
Ben bunu anlatmaya çalıştım. Bu doğru değil. Elimizde şerefölçer,namusölçer gibi bir cihaz olsa dahi(böyle birşey yok) hiçbir bireye bu tarz sözler sarfedemeyiz. Diyelim ki sarfettik. Bu karşıdakini düşürmek yerine bizi düşürür. Bunu anlatmak istedim.
he bu arada söylemeyi unuttum, müsait olduğunuzda üyeliğimi iptal edebilir misiniz, teşekkürler

hakkı yerine koyduğu için necmeddin beye de teşekkürler

👋
Haklı değilsin , kimseye küfür etmedin. Ben buna değindim. Yazdıkların bisiklet adına kabul edilir laflar değil.

Abi yazdıkları kendi fikri, sinir harbi yapıyor. Olaylara ve bisiklet olayına bakışı dar. Hakkında yapılan yorumlara verdiği cevaplar ilginç ve bisiklet kültüründen uzak. Kimseye hakaret içeren bir yazısına denk gelmedim.
Niyetini anlamadığımız insanlara hakaret edersek kendimizi düşürürüz. Cevap verenler olmuş, dalga geçenler olmuş , bir insana söylenmeyecek laflar edenlerde olmuş.
Ben bunu anlatmaya çalıştım. Bu doğru değil. Elimizde şerefölçer,namusölçer gibi bir cihaz olsa dahi(böyle birşey yok) hiçbir bireye bu tarz sözler sarfedemeyiz. Diyelim ki sarfettik. Bu karşıdakini düşürmek yerine bizi düşürür. Bunu anlatmak istedim.
Ben seni iyi anladim Necmeddin ama benim sorum kim kendisine hakaret etmis ve serefine namusuna vs. laf söylemis, ben bunu soruyorum. Böyle bir sey yok yine baktim cevaplara yine bulamadim.
Ha dala gecilmesine gelince adam olsun dalga gecirmesin kendiyle.

Yahu he, öyle he.

Bu Trolcü arkadasimiz benim 95nolu yorumuma cevap vermedigine göre beni iyi taniyan ve forumdan birisi. Ya forumdan bu tür terbiyesizlikleri yüzünden atilmis yada ikinci üyeligini bu tür troller icin acmis.
Arkadas neden milleti arkandan küfür etiriyorsun, yoksa hosuna mi gidiyor. Senin hicmi serefin, haysiyetin, gururun yok.

Abi bu mesaj yanlış. "Senin hiç mi şerefin,haysiyetin, gururun yok". Sonun da soru işareti de yok. Direk hüküm bildirmiş gibi gözüküyor. Ha soru işareti koysan da birşey değişmeyecek. Hiç bir hak kimsenin şeref,haysiyet yada onuruna uzanma hakkı vermiyor bize. İsterse karşıdaki kişi yukarıda saydığın özelliklerden eksik olsun.

Arkadas neden milleti arkandan küfür etiriyorsun, yoksa hosuna mi gidiyor. Senin hicmi serefin, haysiyetin, gururun yok.

Murat Bey, sizin sorduğunuz bu soruların aynısı size sorulsa, hakaret olarak algılamayacak mısınız?

@bozkurtakkurt212 nin yazdıklarını sabahtan beri gülümseyerek okuyorum, yer yer de kahkaha attım açıkçası. Bütün forum neden ayaklandı anlamış değilim. Bildiğin ironi yapıyor. Bisiklet ile yakından ilgilenmese, biizm gibi sürüşler yapmasa, bisiklet ile ilgisi bizim kadar yoğun olmasa ne işi var bu forumda?

Abi bu mesaj yanlış. "Senin hiç mi şerefin,haysiyetin, gururun yok". Sonun da soru işareti de yok. Direk hüküm bildirmiş gibi gözüküyor. Ha soru işareti koysan da birşey değişmeyecek. Hiç bir hak kimsenin şeref,haysiyet yada onuruna uzanma hakkı vermiyor bize. İsterse karşıdaki kişi yukarıda saydığın özelliklerden eksik olsun.
Tamam Necmeddin sen haklisin. Ben onu su "Arkadas neden milleti arkandan küfür etiriyorsun" cümleme soru olarak yazmistim. Kusura bakma Soru isareti yerine yanlislikla nokta koymusum, hemen düzeltiyorum.
Birakalim bu konuyu, sen hakli ol ben haksiz olayim. Nasil olsa ben hakli olsamda haksiz olacam. Kusura bakma harf isaret hatasi varsa yazdiklarimda.

Sevgili bozkurt akkurt , sayende bisikletime tiksinerek bakıyorum. Gözümdeki perdeyi kaldırdığın büyük resmi görmemi sağladığın için teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben hobiyi bırakıyorum esen kalın.

Geri