bozkurtakkurt212
Üye
- Tepki
- 16
- İsim
- bozkurt
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
daha yaşı 23 abileri hor görmen garibanı. geçenlerde konyada otobüs bekliyorum baktım gelmesine 30 dk var.
belediyenin kiralık bisiklet hizmeti var aldım ordan bi bisiklet durağından gideceğim yere 10 dk sürdüm 1 tl veya 1.5 tl arası bişey ödedim. otobüs 2,75 tl idi sanırım.
daha yaşı 23 abileri hor görmen garibanı. geçenlerde konyada otobüs bekliyorum baktım gelmesine 30 dk var.
belediyenin kiralık bisiklet hizmeti var aldım ordan bi bisiklet durağından gideceğim yere 10 dk sürdüm 1 tl veya 1.5 tl arası bişey ödedim. otobüs 2,75 tl idi sanırım.
bisikletin ulaşım dışında kullanılması boş iştir
dolu işe örnek: 2 hafta önce sanayideki arabamı almak için bisikletle takriben 60 km. yol katettim
boş işe örnek: yeaaw çıkayım da bi 5-10 dk. bisiklet süreyim
Ustadim, bu durumda eve trainer alip disari bile cikmadan bisiklet surmek (bos is)² mi oluyor?
bardağa dolu tarafından bakmak diyelimUstadim, bu durumda eve trainer alip disari bile cikmadan bisiklet surmek (bos is)² mi oluyor?
işe gitmek için "kral"trainer antrenman için falan mı kullanılıyor
ulaşım amaçlı kullanmışın işte, hor görmüyom fikrimi söyledim sadece
kardeşim yorum yapmadan önce forumu bi dolaş şöyle başlıklara bir bak.trainer antrenman için falan mı kullanılıyor
trainer antrenman için falan mı kullanılıyor
kardeşim yorum yapmadan önce forumu bi dolaş şöyle başlıklara bir bak.
senin laf attığın adamlar günde en az 50 km antreman yapıyor
gördüğün vücut geliştiricilere benzemeyiz biz 4-5 saat pedal çevirir ulan şu rampayada çıksaydım keşke diyen insanlarız.
5-10 dakika bisiklet sürmek bos is ise sizinde burada olmaniz bence bos. Gerci siz burada bisiklet icin degil de milleti gicik etmek icinsin varsiniz ve cevap vermeye bile degmesiniz ama yinede nekadar bos bi adam oldugunuzu göstermek icin yaziyoruz.bisikletin ulaşım dışında kullanılması boş iştir
dolu işe örnek: 2 hafta önce sanayideki arabamı almak için bisikletle takriben 60 km. yol katettim
Lütfen kal, neden alındın..bu yorumunuz zoruma gitti, gidiyorum
2 hafta önce katettiğim 60 km'ye (30+30) bodoslama daldım ve sağ salim gidip geldim şükür, 3 saat 20 dk. falan sürdü
Hocam (kral demedim), ben geçen sene 8500 km bisiklete bindim, 10 bin km hedefimi yapamadım hiç ulaşım aracı olarak bisikleti kullanmadım, dağ bayır gezdim dolaştım. Acaba boşu boşuna mı bisiklete binmişimdir bilirkişi olarak bana açıklar mısınız? Siz araç ile yılda kaç km yapıyorsunuz bize deneyimlerinizi anlatır mısınız?
sağlık kazanmışınız ama çok vakit harcamışınız
1993 doğan, 5 sene, 17.000 kilometre (genel olarak ailece)
Kazandığınız vakitte neler yaptınız peki?
ulaşım amaçlı kullanmışın işte, hor görmüyorum, sadece bilgi veriyorum
bisikletin ulaşım dışında kullanılması boş iştir